Spoonen: Geniet meer van de seks tijdens lepeltje lepeltje

Spoonen: Geniet meer van de seks tijdens lepeltje lepeltje

Spoonen of ook bekend als lepeltje lepeltje is heerlijk voor de zondagochtend. Tenminste dat is wat veel stellen denken, maar spoonen zouden we eigenlijk veel vaker moeten doen! Het is niet het makkelijkste standje, maar als met een beetje oefening wilt zij echt niet meer anders!

Wat is spoonen?

Spoonen is niets anders als wanneer jullie beide op jullie zij liggen waarbij het achter haar plaatsneemt. Zij kan zo heerlijk met haar billen tegen hem aanliggen en zijn arm onder haar hoofd leggen. Dit standje word ook wel lepeltje lepeltje genoemd.

Het fijne aan dit standje is dat jullie beide allebei je handen vrij hebt. Hij kan dus makkelijk haar stimuleren, maar ook zij heeft haar handig vrij om te doen wat ze wilt. Daarnaast kan je tijdens het spoonen zowel vaginale als anale sex met elkaar hebben.

Wil je het wat makkelijker maken als vrouw? Til je been dan op zodat hij wat meer ruimte krijgt.

Spoonen is super comfortabel

Dit is ook de voornaamste reden dat veel mensen het ideaal vinden voor de zondagochtend. En eerlijk gezegd is dat ook erg fijn. Wanneer hij tegen haar aankruipt dan is er niets fijner om wakker te worden met zijn opwinding tegen je kont aan.

Heerlijk even knuffelen om vervolgens de opwinding te verhogen en te genieten van de handen over je lichaam. Geniet hier beide van, want dit maakt het standje zo fijn. Beide liggen jullie comfortabel dus als je geen kinderen hebt dan is er geen enkele reden om te haasten op je zondagochtend.

Zij kan haar hand natuurlijk ook gebruiken om zijn ballen of penis te stimuleren, maar niet teveel! Je wilt wel optimaal genot bewaren voor de daadwerkelijk daad.

Niet te diepe penetratie

Zeker als je een vriend hebt met een grote piemel dan kan dit standje erg prettig zijn. Je billen liggen namelijk tegen hem aan en er gaat dus wat ruimte verloren voordat zijn penis bij jou naar binnengaat. Hierdoor zal hij minder diep penetreren als bijvoorbeeld missionaris.

Vaak denken stellen dat dit standje daarom niet kan bij een kleinere penis, maar dit is niet het geval. Zij kan bijvoorbeeld iets meer haar kont naar achter doen om hem zo makkelijk van onder ruimte te geven.

Maar ook als je normaal blijft liggen dan is de stimulatie meer als voldoende om hier optimaal van te genietne.

De best stimulatie

Hoewel de penis minder diep gaat als bij andere standje, is dit toch een heel fijn standje voor stimulatie. De penis gaat namelijk precies langs het deel van de vagina waar de meeste zenuwen zitten.

Ook is het erg prettig dat hij beide handen vrij heeft hierdoor kan hij bijvoorbeeld je clitoris stimuleren en kan jij de rest van je lichaam stimuleren. Heerlijk toch als het lijkt alsof je overal handen over je heen valt gaan. En ondertussen is hij natuurlijk ook nog aan het werk.

Welke vrouw houdt hier nou niet van?

Makkelijk voor gebruik van speeltjes

In steeds meer relaties is het gebruik van seksspeeltjes steeds normaler. Gelukkig maar, want zowel hij als zij kunnen hier echt veel aan hebben. Maar bij dit standje is het vooral prettig voor haar.

Wanneer hij achter haar plaatsneemt en jullie bezig zijn dan kan het prettig zijn om je clitoris te stimuleren met bijvoorbeeld een wand vibrator. Het leuke aan dit standje is dat jullie beide handen over hebben om deze te bedienen. Zo kan hij de vibrator gebruiken om haar nog meer te stimuleren. Wedden dat hij het te gek vindt

Fluister dirty talk

Absoluut een voordeel van lepeltje lepeltje is dat hij dichtbij je oor ligt. Waarschijnlijk raakt zij al ontzettend opgewonden als zij hem hoort genieten, maar wil je het nog spannender maken dan is dirty talk iets voor jullie. Wanneer hij naar binnen gaat en de slag te pakken heeft dan kan hij het nog spannender te maken door geil dingen te zeggen. Zeg bijvoorbeeld hoe lekker haar billen zijn of dat je geen genoeg krijgt van haar borsten.

Wil je het echt spannend maken dan kan je ook jullie fantasie delen. Vertel bijvoorbeeld hoe jullie sex hebben op het strand op vakantie of op de keukentafel terwijl de gordijnen nog openstaan.

Varieer richting het einde

Naarmate jullie steeds meer opgewonden raken dan kan het maar zo zijn dat zij wel wat meer wilt. Snellere of diepere penetratie is in het spoonstandje wat laster en daarom kan het helpen om haar een beetje richting haar buik te draaien met een knie opgetrokken. Nu kan hij boven haar hangen en haar wat dieper en sneller penetreren tegen haar billen aan.

Zij ligt met dit standje iets meer richting haar buik, maar nog steeds half gedraaid. Hierdoor ligt je kont iets omhoog waardoor hij makkelijker kan stoten als wanneer je helemaal op je buik ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *