Dubbele dildo’s

dubbele dildo
Lees meer over Dubbele dildo’s

Populairste Dubbele dildo’s

Dubbele dildo’s

Een dubbele dildo staat voor dubbel genot en is dat niet al reden genoeg om er eens over na te denken? Lange tijd waren dubbele dildo’s lange dildo’s met twee eikels, maar tegenwoordig zijn er ook varianten waarbij er gewoon twee penissen naast elkaar staan. Ideaal als je zowel vaginaal als anaal gestimuleerd wilt worden. De lange varianten zijn natuurlijk ook fijn als je dit wilt delen met iemand.

Wie gebruiken een dubbele dildo?

Dubbele dildo’s worden eigenlijk door zowel mannen als vrouwen gebruikt. De meeste zullen direct aan twee lesbische vrouwen denken die de lange dildo’s met twee eikels delen. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig veel meer mensen die genieten van de dildo met dubbel genot. Doordat de dildo’s extreem flexibel zijn kan je ze eigenlijk in alle posities gebruiken.

Zo kan je bijvoorbeeld voor een dubbele dildo kiezen als je gewoonweg uitgekeken bent op een normale variant. De dildo’s zijn zo ontworpen dat je ze alleen prima kan gebruiken en zo dat je ook beide uiteindes kan inbrengen. Vaak is er zelfs een kleinere eikel welke je kan gebruiken om je anus te stimuleren.

Daarnaast is het speeltje ook steeds populairder bij koppels. Man en vrouw, vrouw en vrouw of man en man. Eigenlijk maakt het niets uit! Het kan voor iedereen een super leuke uitbereiding zijn voor hun seksleven. Zo kan de man bij hetero koppels de vrouw hiermee stimuleren, maar ook beide kunnen ze hem inbrengen. De gay koppels kunnen bij zowel mannen als vrouwen alle kanten op. Zo kan je dildo tegelijk gebruiken, maar ook één van de twee verwennen.

Wat voor dubbele dildo’s zijn er?

Ja ook bij dubbele dildo’s heb je verschillende types. Waarschijnlijk ken je de extreem lange varianten met twee eikels, maar de afgelopen jaren zijn er een hoop bij gekomen.

Double Ended dildo’s

De Double End dildo’s zijn eigenlijk de meeste bekende dubbel dildo’s Vaak zijn deze dildo’s extreem lang zodat je gemakkelijk samen of alleen kan gebruiken. De grote van de eikel aan beide kanten kan verschillen zodat hij ook anaal gebruikt kan worden. Wil je hem gebruiken als vrouwen onder elkaar dan kan je ook gewoon twee grotere eikels kiezen. Schrik trouwens niet van de lengte van de dildo, want deze kunnen zo oplopen tot 40 a 50 cm. Let op dit is van eikel naar eikel. Wanneer je hem buigt blijft hierdoor voldoende ruimte over voor stimulatie.

Dubbele dildo’s met zuignap

Net zoals de dildo met zuignap heb je ook een dubbel dildo met zuignap. Deze dildo is altijd voorzien van een grote en kleinere penis. Inderdaad eentje voor de vagina en eentje voor de anus. Hou jij ervan om goed gevuld te zijn en beide gaatjes te stimuleren dan is dit het ideale speeltje. Leuk om ook in je eentje gebruiken, want door de zuignap kan je alle kanten op.

U-vorm dubbel dildo

waar je de Double Ended dildo’s kan buigen, zijn deze dit al. Het zijn dus eigenlij exact dezelfde dildo’s alleen zijn zo al voorgevormd. Deze zijn dus ook speciaal ontwikkeld voor het dubbel genot en altijd voorzien van een grotere en kleinere eikel.

Waar op letten bij Dubbele dildo kopen?

Dubbele dildo’s kopen zijn niet zo heel moeilijk en vaak ook niet duur. Wel is het handig als je een aantal dingen in de gaten houdt.

Het belangrijkste is om te bedenken waar je hem voor wilt gebruiken. Moet hij bijvoorbeeld alleen vaginaal ingebracht kunnen worden of is hij juist voor het anale werk. Ook is het handig om te lezen hoe dik de dildo is zodat je niet voor verassingen komt te staan altijd hij binnenkomt.

Als laatste moeten we toch het materiaal aangeven. Het belangrijkste is dat ze van veilig materiaal gemaakt moeten worden. Vaak zijn de dubbele dildo’s flexibel en dan moet je opletten dat ze Weekmakervrij zijn. Naast het materiaal moet je ook overwegen of je bijvoorbeeld juist een realistische lijkende versie wilt of iets wat wel de vorm heeft maar niet het uiterlijk.