Tepelklemmen

tepelklem
Lees meer over Tepelklemmen

Populairste Tepelklemmen

Tepelklemmen

Tepelklemmen zijn een leuke toevoeging voor je seksleven als je opzoek bent naar een kleine beetje pijn. Want het gebruik van tepelklemmen kan wat pijnlijk zijn, maar kan tegelijkertijd ontzettend opwindend aanvoelen. Het gebruik voor tempelklemmen kan dan ook voor mannen als vrouwen gebruikt worden en is naast de BDSM scene ook veel te vinden in de reguliere slaapkamer. Hou jij van een af en toe een pets op de billen dan moet je ook eens de tepelklemmen proberen!

Wie gebruiken tepelklemmen?

Tepelklemmen waren vooral veel te vinden in de (BD)SM scene en dat heeft natuurlijk ermee te maken dat het hier goed bij aansluit. De opwinding zit hem dan vaak in de pijnscheuten die worden veroorzaakt, maar kan ook opwindend zijn voor je sekspartner. Vind jij het namelijk fijn om de baas te zijn dan kunnen de tempelklemmen een leuke toevoeging zijn om de macht te behouden.

Tempelklemmen zijn er dan ook echt voor iedereen. Het is een leuke manier om nieuwe sekservaring te ondergaan en kan bij beide seksen worden gebruikt.

Wat voor tepelklemmen zijn er?

Tempelklemmen zijn er gelukkig in vele verschillende soorten en maten. Ideaal om bijvoorbeeld verschilt te maken tussen starts en gevorderde. Maar ook zodat je weet wat voor jij nou echt fijn vindt. Hieronder de belangrijkste type tepelklemmen.

Tweezer klemmen

Tweezer klemmen zijn het best te herkennen aan de smalle stokvormige klemmen met aan het uiteinde een laagje rubber. De zorgt ervoor dat de tempels goed beschermd blijven tegen het wat scherpere ijzer. Ook klemmen zijn klemmen niet zo extreem waardoor ze heel prettig zijn om mee te starten.

Wasknijper klemmen

De naam zegt waarschijnlijk al genoeg! Het zijn tempelklemmen die lijken op de knijpers die je thuis gebruikt om je was op te hangen. Deze zijn vaak alleen niet van plastic, maar vaak van staal. Op de uiteinde kan er zachter rubber zitten om de tepel te beschermen. Soms zit er ook een afstandhouders bij dat ervoor zorgt dat je kan instellen hoe strak de klem moet afknijpen. Hierdoor kan je perfect regelen hoe extreem de pijnscheuten moeten zijn.

Piercing klemmen

Van oorsprong werden deze klemmen gebruikt door piercingzetters. Ze konden dan iets vasthouden om vervolgens te piercen. Deze tangen zijn ook uitermate goed te gebruiken om iets te klemmen. Je kan ze dan ook goed gebruiken als tepelklem, maar bijvoorbeeld ook andere lichaamsdelen als bijvoorbeeld de balzak of schaamlip.

Hoe gebruik je tempelklemmen?

Het lijkt heel simpel om een tepelklem te gebruiken. Je plaats ze op de tempel en klaar ben je. Toch is het belangrijk om je te verdiepen in hoe je ze exact moet gebruiken. De ervaring kan namelijk heel onprettig zijn als je ze verkeerd gebruikt. Daarom hieronder een stappenplan hoe je de tempelklem kan gebruiken.

Een leuke tip om jezelf op te warmen is om tempelzuigers te gebruiken. Deze plaats je op de tempel en zuigen vervolgens je tempels vacuüm. Hierdoor zullen je tempels nog harder worden en jij een stuk geiler.