BDSM toys

BDSM toys
Lees meer over BDSM toys

Populairste BDSM toys

BDSM toys

BDSM staat voor Bondage and Discipline (BD), Dominance and Submission (DS) en Sadism and Masochism (SM). Een hele hoop woorden, maar het komt kort neer op seksfantasieën die vaak met machtsposities en rollenspellen te maken hebben. Seksspeeltjes spelen hier vaak een ongelofelijk belangrijke rol in, maar ook mooie sexy kleding waarbij vaak zwart leer en latex de voorkeur krijgen. Kortom een spannende manier om je seksleven wat extra kleur te geven.

Wat zijn BDSM toys?

Onder het thema BDSM vallen verschillende elementen zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Daarom behandelen we de verschillende thema’s om zo een goed inzicht te krijgen

Bondage and Discipline – Dit is het deel van BDSM waarbij de bewegingsvrijheid wordt beperkt. De bekendste vorm hiervan is het vastbinden van elkaar met bijvoorbeeld een touw of handboeien.

Dominantie en submissie – Een onderdeel van de BDSM wat eigenlijk veel koppels aantrekkelijk vinden. Hierbij zal er een rollenspel ontstaan waarbij iemand vaak onderdanig is. De vorm hiervan is super uiteenlopend en wees nou eerlijk in ieder relatie is toch wel eimand die de leiding heeft?

Sadisme en Masochisme – Vele zullen er niets mee hebben terwijl andere er gek op zijn. Hierbij is de sadist iemand die geniet om iemand te pijnigen en de masochisme gek is op pijn. Ook hier zitten allerlei gradaties in! Zo kan een klap op de billen met de vlakke hand al voldoende zijn. Maar natuurlijk zijn er ook vele attributen om je fantasie tot werkelijkheid te brengen.

Welke BDSM toys zijn er?

Zoals je nu waarschijnlijk weet is de categorie BDSM ontzettend uiteenlopend. Je hebt seksspeeltjes die iedereen direct zal herkennen tot speeltjes die je nog nooit gezien hebt. Het gaat er vooral om dat je kiest waar jij je prettig bij voelt. Kies waar jullie van genieten en breng je fantasie tot werkelijkheid. Hieronder enkele populaire categorieën in de BDSM

Bondagetouw en handboeien

Ongetwijfeld één van de populairste thema’s in de BDMS is toch wel het beperken van de bewegingsvrijheid. Wanneer je iemand aan het bed bind dan heb jij de touwtjes in handen en dat is precies wat het zo leuk maakt. Natuurlijk bij wederzijdse toestemming kan je doen wat je wilt en zo een wilde avond te beleven zonder dat diegene weg kan komen of iets kan doen.

Zweepjes en paddels

Wat ons betreft zou iedereen het eens moeten proberen. Zoek de ruige kant van jezelf op en maak eens gebruik van een zweepje of paddel. Hiermee kan je tikjes aan elkaar uitdelen en dan bedoelen we niet alleen op de billen. Hoewel dit wel heerlijk kan zijn, zijn bijvoorbeeld ook de tepels erg opwindend. Door kleine tikjes hierop te geven weet je niet wat je meemaakt.

Tepel- klemmen en zuigers

Hou je ervan om je tepels wat extra aandacht te geven dan moet je eens tepelklemmen of tepelzuigers proberen. De tepelzuigers zorgen ervoor dat je tepel keihard worden waardoor ze extra gevoelig kunnen zijn. Met de tepelklemmen kan je jezelf een beetje pijnigen en je grenzen opzoeken. Sommige genieten van seks met een beetje pijn en dan passen tepelklemmen hier zeker bij.

Fetish kleding

Onder BDSM is een rollenspel vaak erg belangrijk en daarbij is sexy kleding een belangrijk rol. Lak, leer en latex spelen hier een belangrijk rol en stralen een bepaalde macht uit. En laat dit nou goed aansluiten bij de BDSM! Hierbij kan je denken aan een sexy strin, maar ook in een compleet jurkje waarbij bijvoorbeeld de tieten zijn uitgesneden. Ook zijn er compleet gesloten pakken waarbij je wel de vorm van het lichaam kan zien, maar niet de lichaamsdelen zelf.

BDSM sets

Ben je echt nog zoekende in wat je fijn vind dan kan een BDSM set erg prettig zijn. Dit is een set met alle basiselementen van de BDSM. Zo zit er eigenlijk altijd een Bondagetouw, handboeien, ball gag, zweepje en masker in. Hierdoor kan je vrijwel alle BDSM elementen ervaren en proberen wat je allemaal prettig vind.

Waar moet je op letten bij BDSM toys kopen?

BDSM toys kopen is steeds populairder. Vroeger dachten veel mensen dat dit alleen te vinden was in donkere kelder, maar tegenwoordig moet je niet raar opkijken als het gewoon gebeurt in de slaapkamer van je buurvrouw. Heel veel mensen vinden bepaalden vormen van BDSM juist heel fijn. Pak eruit wat je fijn vind en ga op ontdekking. Hieronder een aantal tips als je BDSM toys wilt kopen.