Cockringen

cockring
Lees meer over Cockringen

Populairste Cockringen

Cockringen

Een cockring of ook wel penisring is een ring waardoor het bloed in de penis niet meer eruit kan stromen. Hierdoor is het makkelijker om een goede erectie te houden. Deze ring kan uit verschillende materialen bestaan zoals rubber, staal, of siliconen. Ook zijn er verschillende soorten waarbij je ervoor kan kiezen om hem alleen om de schacht te plaatsen en/of de ballen. Vaak worden cockrings ook gebruikt om het klaarkomen uit te stellen. Door de knellende werking zorgt het ervoor dat veel mannen het langer volhouden waardoor het ook steeds populairder wordt.

Waarom gebruik maken van cockring?

Zoals hierboven uitgelegd zijn er verschillende situaties waarvoor cockrings gebruikt kunnen worden. Oorspronkelijk is de cockring ooit ontwikkeld om de erectie vast te houden. Chinezen begonnen ooit met een penisring wat gemaakt werd van de ooglid van een geit. Gelukkig zijn er tegenwoordig betere materialen verkrijgbaar.

Naast de erectie behouden worden cockrings ook gebruik voor andere doeleinden. Een andere belangrijke reden is om het klaarkomen van de man uit te stellen. Hierbij plaats je hem om de schacht en balzak waardoor hij de boel een beetje afknelt. Hierdoor kunnen veel mannen het langer volhouden.

Maar ook vrouwen kunnen baat hebben bij een cockring. Zo zijn er cockrings die kunnen vibreren waardoor er extra stimulatie op de clitoris plaatsvindt. Veel vrouwen vinden naast penetratie stimulatie op de clitoris ook erg prettig en hierdoor heb je het beste van beide zonder extra handen.

Welke cockring zijn er?

In de beginfase van de cockring was er niet veel keuze, maar tegenwoordig is de keuze eigenlijk oneindig. Verschillende materialen, maar ook allemaal met een aparte uitstraling. Sommige mannen vinden naast de werking ook het uiterlijk belangrijk. Hieronder alle populaire soorten cockrings.

Rubberen- of siliconen cockring

Rubberen- en siliconen cockringen zijn qua werking vrijwel gelijk. Beide materialen zijn rekbaar waardoor je de cockring gemakkelijk om kan doen. Ook knelt deze vaak goed af waardoor je hem goed kan gebruiken om klaarkomen uit te stellen. Daarnaast behoudt het ook goed je erectie en zijn ze allebei uitermate geschikt voor startende gebruikers.

Metalen cockring

Metalen cockringen zijn vaak voor de wat gevorderde gebruikers. Hierbij moet je goed opletten dat je de juiste maat weet te vinden. Hij moet namelijk je penis goed afknijpen, maar het moet geen pijn doen. Veel gebruikers gebruiken hem vooral om de penis hard te houden en het seksleven wat extra glamour te geven. Het is dan ook mogelijk om deze versie bijvoorbeeld met een slotje te kopen. Extra kinkie dus

Cockring met vibratie

Cockring met vibratie is een vaak een cockring van siliconen. In de siliconen zit een vibratie modulen die voor extra stimulatie zorgt. Voor zowel de vrouw als man kan hierdoor de penetratie extra prettig zijn. Let op dat je penisringen hebt die je eenmalig kan gebruiken.

Waar op letten bij cockring kopen?

Wil je een cockring kopen dan is het handig om met een aantal punten rekening te houden. Heb je echt geen idee wat je lekker vind dat kan je het beste een cockring set aanschaffen. Dit zijn sets waar verschillende cockrings in zitten waardoor je zelf kan proberen wat je prettig vind. Ben je opzoek naar een specifieke cockring dan is het handig om met het volgende rekening te houden