Clitoris vibrators

Clitoris vibrator
Lees meer over Clitoris vibrators

Populairste Clitoris vibrators

Clitoris vibrators

De Clitoris vibrator is het perfecte speeltje als je heel gerichte stimulatie wilt aanbrengen op je clitoris. De meeste zijn wat kleiner van stuk waardoor ze heel gemakkelijk in gebruik zijn. De meeste vrouwen door de trillingen van de clitoris vibrator makkelijker tot een hoogtepunt komen. Zowel leuk om voor soloseks te gebruiken, maar ook tijdens de seks met je partner

Hoe clitoris vibrator gebruiken?

Een clitoris vibrator is ongelofelijk makkelijk in gebruik. Het is eigenlijk het ideale speeltje voor starters, omdat het ontzettend makkelijk te gebruiken is en er niet direct extreem uitziet. Het heeft namelijk vaak ontzettend mooie vormen die ideaal zijn om je clitoris te stimuleren.

De meeste clitoris stimulators kan je aanzetten en direct op de clitoris aanbrengen. Vaak kan je ze op verschillende standen zetten waarmee de intensiteit van het speeltje kan aanpassen. Heb je een goede dan kan je vaak ook patronen kiezen wat ook erg leuk kan zijn om te proberen.

Het leuke aan een clitoris vibrator is dat je er vaak ook andere erogene zones mee kan stimuleren. Let wel op dan moet je wel een trillende clitoris stimulator hebben.

Wat voor clitoris stimulators zijn er?

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende clitoris stimulators. Voorheen zagen ze er vaak uit als een kleine dildo dikke dildo wat trilde, maar dat is allang niet meer het geval.

Verschillende soorten stimulatie

Om te beginnen zijn er verschillende soorten stimulaties. Het beste kan je onderscheidt brengen in twee type stimulatie. Namelijk trillingen en luchtdrukgolven. Deze laatste is beter bekend als een luchtdrukvibrator.

Bij een trillende stimulatie plaats je een trillende voorwerp direct op je clitoris. De diepte en snelheid van de trillingen bepaald vervolgens hoe extreem jij de stimulatie aanvoelt. Het fijne aan de trillen stimulatie is dat je ook andere erogene zones kan stimuleren.

De zuigende stimulatie geeft een wat meer sabbelend gevoel. Vaak plaats je de kop van de vibrator over je clitoris waar dan vervolgens aan gezogen word. Womanizer begon ooit met deze techniek en beloofde dat 99% van de vrouwen hiermee een hoogtepunt konden halen.

Verschillende type en vormen

De vormen van clitoris vibrators verschillen enorm. De meeste voor de hand liggende zijn de vaste vorm die je tegen je clitoris kan aandrukken die vervolgens een diepe trilling geven.

Maar er zijn tegenwoordig ook heel veel verschillende vormen. De Tulip is daar absoluut een unie exemplaar van. Op het uiteinde zitten twee flapjes waar je de clitoris tussen kan plaatsen. Door de trillingen trillen de uiteindes die dan over je clitoris heengaan.

Nog gerichter stimuleren kan met een pinpoint vibrator. Het uiteinde is bij deze clitoris stimulator ontzettend small en er zit vaak een bobbeltje op. Als je de vibrator aanzet dan beweegt dit uiteinde op en neer en beweegt het bolletje dus over je clitoris. Deze gerichte stimulatie geeft een unieke ervaring.

Een andere leuke clitoris vibrator is een slip vibrator. Dit is een platte vibrator die je in je ondergoed kan doen. Met een app of afstandsbediening kan je vervolgens de vibrator aanzetten. Deze stimuleert direct je clitoris wat je dus in het openbaar kan gebruiken. Super spannend en leuk om samen te gebruiken.

Hoe maak je een clitoris vibrator schoon?

Net als als je andere seksspeetjes is het belangrijk om je clitoris vibrator goed schoon te maken. De meeste zullen waterdicht zijn en kan je gewoon afspoelen onder de kraan. Je kan hier een neutrale zeep bij gebruiken. Hierna is het belangrijk om het schoon te maken met een toycleaner.

Maak na de toycleaner altijd de vibrator schoon met water en maak hem goed droog. Zeker als er plekjes zijn waar water makkelijk blijft zitten dan is het belangrijk om deze goed te drogen en luchten.