G-Spot dildo’s

g-spot dildo
Lees meer over G-Spot dildo’s

Populairste G-Spot dildo’s

G-Spot dildo’s

Een G-Spot dildo is ideaal om de G-spot te stimuleren. In tegenstelling tot de clitoris ligt dit plekje een paar centimeter diep in de vagina en kan je deze dus met een speciale dildo stimuleren. De G-spot dildo heeft dan vaak een beetje een bredere kop en is licht gebogen om zo een betere stimulatie te geven.

Heb je altijd al willen weten of je bijvoorbeeld kan squirten? De G-spot dildo is daar het perfecte seksspeeltje voor.

Hoe werkt de G-Spot dildo?

De G-Spot dildo is in tegenstelling tot de normale dildo eigenlijk nooit in een penisvorm te vinden. Dit heeft vooral te maken met de vorm van de G-Spot dildo. Deze is voor gebogen om zo beter bij de G-spot te kunnen komen. Daarbij hebben ze vaak een goede kop om je G-spot nog beter te stimuleren.

Het beste is om eerst te ontdekken waar je G-spot zit. Dit kan je makkelijk doen door eerst met je vinger te gebruiken. De G-spot ligt enkele (5) centimeter diep en richting de navel. Het voelt sponsachtig en is vaak pas echt goed te stimuleren als je echt opgewonden bent. De G-spot vult zich namelijk met vocht waardoor die beter bereikbaar is.

Als je de plek hebt ontdekt met je vingers dan kan je de G-spot dildo gebruiken. Brengt voldoende glijiddel aan op de dildo en je vagina om zo optimaal te genieten van de dildo naar binnen brengen. Zorg ervoor dat je de kop zoveel mogelijk naar je navel brengt en beweeg hem dan voorzicht over de g-spot.

Het kan dat je het gevoel krijgt dat je moet plassen. Dit komt, omdat je druk zet op de blaas waardoor je hersenen denken dat je moet plassen. Ga daarom altijd eerste even naar de wc zodat je zeker weet dat je niet echt moet plassen.

Wat voor type G-spot dildo’s zijn er?

Vroeger zag je vooral veel penis vormige dildo’s, beter bekend als de realistisch dildo’s van nu. Maar voor de G-spot werken deze dildo’s niet. Daarom zijn er voor de G-spot aparte dildo’s ontwikkeld en vaak ook in andere materialen.

Glazen G-spot dildo

Een ongelofelijk goed materiaal om je G-spot te stimuleren is glas! Glas? Dat is toch breekbaar? Het gaat hier om massief glas en het grote voordeel van glas is dat het snel de temperatuur vasthoud. Ideaal dus om op te warmen onder de kraan en inwendige te gebruiken.

Daarnaast is glas goed bewerkbaar en kan het dus makkelijk in allerlei vormen gemaakt worden. Een gebogen dildo met een mooi stimulatie kop erop is dan geen enkel probleem. Ook is glas niet poreus waardoor het super hygiënisch is in gebruik.

RVS G-spot dildo

RVS staat voor roestvrij staal en ja daar kan je een perfecte G-spot dildo van maken! Eén van de beste g-spot dildo’s is van RVS en onmisbaar als je echt van g-spot stimulatie houdt.

Zo is de Njoy Pure Wand een prachtig gebogen stale dildo met twee knoppen op de uiteindes. Het perfecte aan deze dildo is dat je een breder en smaller uiteinde hebt waardoor je jezelf kan opwarmen met de smalle kant en kan overstappen op de dikke kant.

Voor RVS geldt ook dat het snel je lichaamswarmte overneemt en dat het super hygiënisch is. Leg hem even in een bak met warm water en de dildo houdt super lang de warmte vast. Echt super lekker!

Siliconen G-spot dildo

Natuurlijk kan je ook gewoon siliconen g-spot dildo’s kopen. Deze zijn vaak zachter van materiaal en daar moet je dus wel van houden. Om je G-spot te stimuleren heb je wel wat druk nodig en dan kan een voor sommig een siliconen dildo te zacht voor zijn.

Een groot voordeel van siliconen is natuurlijk dat de mogelijkheden oneindig zijn. Zo heb je de Fun Factory Bouncer wat gebruikt kan worden voor G-spot stimulatie. Hier zitten drie RVS ballen in die meebewegen als je jezelf stimuleert. Dit geeft een extra stimulatie wat erg prettig kan zijn.

Ook zijn de G-spot vibrators vaak van siliconen wat erg lekker kan zijn. De trillingen geven tenslotte weer een extra stimulatie wat sommige nodig kunnen hebben.

Waar op letten bij G-spot dildo kopen?

G-Spot dildo’s zijn er in verschillende prijsklassen te vinden. Heb je nog nooit je G-spot gestimuleerd dan kan het handig zijn om eerst dit te ontdekken met je vingers. Lukt dit niet dan betekend dit niet dat je dit niet voor elkaar krijgt met een G-spot dildo.

Vaak kan jet met een G-spot dildo wat meer druk uitoefenen en is het raakvlak wat groter. Hierdoor kan je wellicht beter je G-spot vinden.

Vaak zien G-spot dildo’s voorzien van een vrij grote kop. Schrik daar niet van, want dit is echt nodig om je G-spot te stimuleren. Ook kan de hoek er raar uitzien, maar ook dit is nodig om optimaal te kunnen stimuleren.

Glazen- en RVS G-spot dildo’s zijn echt perfect. Durf je het aan dan is dat zeker een aanrader!