Rabbit vibrators

Rabbit vibrator
Lees meer over Rabbit vibrators

Populairste Rabbit vibrators

Rabbit vibrators

Een Rabbit vibrator is vibrator welke is ontstaan uit het idee van een tarzan vibrator. Het principe is hetzelfde waarbij je zowel vaginale als clitorale stimulatie krijgt. Het grootste verschil zit hem erin dat de voorkant van de vibrator anders is. Dit bestaat uit een deel wat de vorm heeft van konijnenoortjes. Vandaar de naam Rabbit vibrator. De ideale vibrator als je toe bent aan een orgasme door optimale stimulatie.

Wat is een Rabbit vibrator?

Heel kort heb je al kunnen lezen over de Rabbit vibrator. Maar wat is het nou precies en waarom zou je nou eigenlijk een Rabbit vibrator willen hebben? Het antwoord hierop is heel simpel! Een rabbit vibrator zorgt voor stimulatie van zowel je g-spot als clitoris en wat wil je als vrouw nog meer?

Een rabbit vibrator heeft over het algemeen een schacht die na het inbrengen tegen je g-spot ligt. Aan de voorkant komt nu het onderscheidende deel van deze vibrator. De vormvan de konijnoortjes komt nu voor op je clitoris te leggen waardoor deze voor extra stimulatie zorgt.

De stimulatie van beide delen kan bij iedere vibrator heel anders zijn. Zo zijn er schachten die alleen trillen, maar bijvoorbeeld ook bewegen. Maar ook de intentie tijd kan per vibrator enorm verschillen. Zo kunnen er bijvoorbeeld twee motoren inzitten waardoor je beide stimulaties apart kan bedienen.

Wat voor Rabbit vibrators zijn er?

Hoewel Rabbit vibrators er vaak een beetje hetzelfde uit zijn, kunnen ze wel degelijk verschillen! Zo kan je onderling de vibrators vaak niet echt vergelijken. Het is zelfs zo wat ik prettig kan vinden, kan jij absoluut niet fijn vinden. Ieder lichaam is anders waardoor de stimulatie ook anders ervaren zal worden.

Stotende rabbit vibrators

Vaak ligt het verschil in de stimulatie van de schacht. Een stotende schacht gaat op en neer over de g-spot waardoor deze gestimuleerd word. Ook is dit redelijk te vergelijken met het seks hebben met iemand. Veel vrouwen vinden daarom een stotende vibrator erg prettig.

Roterend rabbit vibrators

Dit is wellicht de populairste en ook één van de eerste versies. Bij een roterende versie draait de vibrator niet letterlijk rond. In de schacht zitten balletjes welke voor een roterend gevoel zorgen. Veel vrouwen vinden deze manier van stimulatie op de g-spot erg fijn.

Vibrerend stimulatie

De afgelopen jaren zijn de vibrerend onderdelen steeds populairder. Dit komt vooral doordat de vibraties steeds beter en intenser worden. Ook bij rabbit vibrators is dat het geval en zeker de speeltjes met twee motoren weet je niet wat je overkomt.

Waar op letten bij rabbit vibrator kopen?

Al doende leert men en dat geldt ook bij seksspeeltjes. Een rabbit vibrator is eigenlijk een vrij basic speeltje en prima voor veel beginnende gebruikers. Maar wel zijn er een aantal belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden.