Tarzan vibrators

Tarzan vibrator
Lees meer over Tarzan vibrators

Populairste Tarzan vibrators

Tarzan vibrators

De tarzan vibrator is voor de meeste de meeste bekende vibrator die zowel clitoral als vaginaal stimulatie beidt. Het vaginale deel is dan ook vaak in de vorm van een penis. Het clitorale gedeelte kan verschillende vormen hebben, maar bij een tarzan vibrator is dat vaak vingervormig. Kortom de ideale vibrator als je jezelf eens optimaal wilt verwennen. Voor zowel de wat meer gevorderde als starters.

Wat is een tarzan vibrator?

Oorspronkelijk kende de tarzan vibrator haar oorsprong als de rabbit vibrator. Dit had te maken met de clitoris stimulator. Deze bestond namelijk uit een oorvormig uiteinde die doen denken aan konijnenoortjes. Vooral door de serie Sex in the City nam de populariteit naar dit type vibrator razend snel toe. Nu bepaald vooral de stimulatie van de clitoris met wat voor vibrator je te maken hebt. Zo heb je bijvoorbeeld ook een Dolphin vibrator. Deze voorkant is wat spitser als de rabbit- en tarzan vibrator.

Na het inbrengen van de schacht zal deze je vaginaal stimuleren en als je het goed doet ook je g-spot. Wanneer deze volledig is ingebracht dan zal de voorkant van de vibrator tegen je klikt aan komen te liggen. Deze stimuleert vervolgens de clitoris. Tegenwoordig zijn er vibrators waarbij de schacht en voorkant apart van elkaar bedient kunnen worden. Zo kan je optimale stimulatie geven aan beide delen.

Wat voor type tarzan vibrators zijn er?

Nu duidelijk is dat de tarzan vibrator als best een specifieke vibrator is, heb je toch nog wel wat verschillen. Vooral de schacht kan hierbij verschillen. Hieronder de verschillende type tarzan vibrators.

Rotterende tarzan vibrator

Nee dez vibrator draait niet letterlijk waardoor je onmogelijk kan blijven liggen. In deze vibrator zitten balletjes die roterende bewegingen maken. Hierdoor zorgen ze voor een optimale stimulatie wanneer je de schacht inbrengt. Voor al wanneer je de g-spot weet te stimuleren dan is dat een erg prettig gevoel.

Stotende tarzan vibrator

Wil je een gevoel krijgen wat het best te vergelijken is met het hebben van seks dan is een stotende vibrator natuurlijk het allerbeste. Het grote voordeel is dat slechts het deel in de vagina stoot en niet het deel wat op je clitoris ligt. Hierdoor krijg je het beste van beide werelden.

Vibrerende tarzan vibrator

Dit is de populairste versie van de vibrator. Heel veel vrouwen vinden het fijn als de tarzan vibrator trilt. Hierbij kan wel het trillen van elke tarzan vibrator enorm verschillen. Zo zijn sommige vibrators voorzien van een hele fijne diepe trilling terwijl andere deze kracht missen. Ook hebben sommige twee motoren waardoor de je zowel de schacht als voorkant apart kan instellen. Fijn als je vaginaal diepe trillingen wil, maar op je clitoris wat zachtere trillingen.

Waar op letten bij tarzan vibrator kopen?

Een tarzan vibrator kopen is niet lastig, maar het kwaliteit tussen alle vibrators kan enorm verschillen. Daarom raden wij altijd aan om goed te kijken naar de ervaringen van andere, maar ook gewoon te proberen. Uiteindelijk weet je pas wat je lekker vind als je op onderzoek gaat.