Realistische dildo’s

realistische dildo
Lees meer over Realistische dildo’s

Populairste Realistische dildo’s

Realistische dildo’s

Toen de seksspeeltje net op markt kwamen waren realistische dildo’s al snel te vinden. Sindsdien is er op materiaal en gevoel een hoop verbeterd, maar het idee is exact gelijk gebleven. Een dildo die zo goed mogelijk lijkt op een echt penis. Voorzien van goede eikel, schacht met aderen en als je wilt zelfs een balzak. Realistischer ga je ze niet vinden en dat is ook waarom ze zo populair zijn.

Waarom een realistisch dildo kopen?

Realistisch dildo’s zijn er voor iedereen en net als bij echte penissen zijn ze er in ontelbaar veel verschillende vormen, maten en groten. Het kan eigenlijk niet anders dan dat er voor iedereen wel een geschikte is. Veel gebruikers kiezen dan ook voor dit type dildo, omdat ze het gevoel van een echte penis zo goed mogelijk willen nabootsen. Hierdoor is een stap richting een seksspeeltje vaak wat minder groot.

Daarbij zijn ze er in veel verschillende variaties waardoor ze voor verschillende doeleinde te gebruiken zijn. Gebruik ze bijvoorbeeld in een harnas of neem er één met een zuignap zodat je je handen vrij hebt.

Welke realistisch dildo’s zijn er?

Realistisch dildo’s zijn er in verschillende kleuren, maten en diktes. Tevens zien ze er allemaal verschillend uit tenslotte zijn echte penissen ook niet gelijkt. Toch zijn er ook bij realistisch dildo’s verschillende types te koop. Hieronder de belangrijkste type’s die je kunt vinden.

Realistisch dildo met zuignap

Dit is toch wel één van de belangrijkste redenen waarom realistisch dildo’s vaak zo populair zijn. Veel zijn namelijk voorzien van een zuignap waardoor je hem makkelijk handsfree kan gebruiken. Een dildo met zuignap is ideaal om vast te zetten aan de vloer of aan de douchewand. Je handen kan je dan weer voor andere doeleinde gebruiken.

Zwarte realistisch dildo

Zwarte realistische dildo’s zijn tevens erg populair. Los van de kleur vinden veel gebruikers het ook extra opwindend, omdat ze vaak doen denken aan de penis van een donkere man. Vaak zijn ze daarom ook een maatje meer in zowel de lengte als breedte. Extra genot dus en dat is zeker voor veel vrouwen toch iets wat ze een keer willen proberen.

Spuitende dildo

Vaak wat minder bekend, maar realistischer als dit ga je ze niet snel vinden. De spuitende dildo is exact hetzelfde als elke andere alleen zit hier een systeem in waardoor er een vloeistof kan vrijkomen. Wanneer jij je hoogtepunt haalt kan je er dus voor kiezen om ook de dildo te laten spuiten. Daarbij kan je zelfs nepsperma gebruiken.

Realistische dildo strapon

Wil je nog een stapje verder gaan om de realiteit na te bootsen dan is het handig om een realistische dildo aan je middel vast te kunnen zetten. Hierdoor kan je seks met elkaar hebben net zoals iemand dat kan die werkelijk een penis heeft. Dit kan je gemakkelijk doen door gebruik te maken van een strapon wat een tuigje is waar de dildo aan vastzit of vastgemaakt kan worden.

Waar op letten bij realistisch dildo kopen?

Een realistisch dildo kopen is niet heel moeilijk, maar er is wel veel keuze en daarom is het verstandig om goed te kijken wat je wensen zijn en daarop een keuze te maken. Koop dus niet zomaar eentje, maar neem even de tijd om de juiste te kiezen. Hieronder een aantal belangrijke punten