Tepelzuigers

Tepelzuiger
Lees meer over Tepelzuigers

Populairste Tepelzuigers

Tepelzuigers

Tepelzuigers zijn pompjes waarmee je de tepels kan vacuüm zuigen. Vaak worden de tepelzuigers gebruikt in het voorspel om de tepels extra gevoelig te maken waardoor stimulatie nog gevoeliger zal zijn. Dit kunnen zowel bij mannen als vrouwen ontzettend fijn vinden en is daarmee een fijne toevoeging in de slaapkamer.

Wat is een tepelzuiger?

Een tepelzuiger is een klein pompje waardoor de tepel vacuüm gezogen kan worden. Hierdoor zal er meer bloed naar de tepels gezogen worden waardoor ze veel groter en gevoeliger worden. Stimulatie zal hierdoor nog fijner aanvoelen. Sommige mensen beweren zelfs een tepel orgasme te kunnen krijgen

Er zijn verschillende tepelzuigers, maar bij alle tepelzuigers zet je hoedjes over je tepels waarna je ze met een pompje vacuüm kan zuigen. Direct zal dit je tepel aanzuigen en je kan zelf instellen hoeveel dit is. Heb je een doorzichtig hoedje dan zal je dit goed kunnen zien.

Hoe werkt een tepelzuiger?

Een tepelzuiger werkt ontzettend makkelijk! Je zal zien dat echt iedereen een tepelzuiger kan gebruiken.

Nadat je de hoedjes over de tepels hebt geplaatst kan je deze vacuüm zuigen met het pompje. Dit kan doormiddel van een bolletje (kussentje) of een schroef. Wanneer je deze indruk of aandraait dan zal het hoedje steeds meer vacuüm zuigen en dus meer bloed naar de tempel aanzuigen.

Doordat er meer bloed in de tempel zal komen, zal deze gevoeliger worden. Als je een doorzichtig hoedje hebt dan zal je dit zien doordat de tepel groter en wat roder zal worden. Sommige mensen vinden het lekker om de hoedjes te laten zitten en te genieten van het zuigende gevoel. In sommige gevallen kan je er zelfs gewichtjes aan hangen om nog meer stimulatie aan je tepels te geven.

Je kan de hoedjes makkelijk verwijderen door lucht erin te laten lopen. Ze zullen dan vanzelf los gaan waarna je kan beginnen met je tepels te stimuleren. Je zal merken dat ze ontzettend gevoelig zijn en iedere aanraking nog intenser zal zijn.

Wat voor tepelzuigers zijn er?

Er zijn verschillende soorten tepelzuigers te krijgen. Vaak lijken de verschillen niet zo groot, maar de verschillende types kunnen wel degelijk een verschil maken. Hieronder zijn de belangrijkste verschillende tussen de types te vinden.

Tepelzuiger met hoedje

De makkelijkste tepelzuigers zijn absoluut die met een hoedje. Ga je voor het eerst tepelzuigers gebruiken dan zal je waarschijnlijk de tepelzuiger met een hoedje kiezen.

Je kan de tepelzuiger makkelijk plaatsen door het hoedje in te drukken en vervolgens over de tepel te laten zakken. Na het loslaten van het hoedje zal de tepelzuiger vast zitten. Het nadeel aan deze tepelzuiger is dat je na het plaatsen niet meer kan instellen hoeveel die moet vacuüm zuigen.

Tepelzuiger met schroef

De tepelzuiger met schroef is ook vrij makkelijk in gebruik. Boven de tepelzuiger zit een schroef die je na het plaatsen kan aandraaien. Als je hem aandraait dan zal de tepel omhoog gezogen worden. Het makkelijke aan deze tepelzuiger is dat je hierdoor makkelijk kan bepalen hoe hard er gezogen moet worden.

Tepelzuiger met losse pomp

De tepelzuigers met een losse pomp werken echt anders als de vorige twee varianten.

Hierbij heb je namelijk een losse pomp waarmee je de tepels kan aanzuigen. Zodra deze op de gewenste sterkte zijn dan kan je het pompje loskoppelen en er een ventiel op zetten. Een nadeel van deze tepelzuiger is dat ze vaak minder lang vacuüm gezogen blijven.

Waar op letten bij tepelzuiger kopen?

Wil je een tepelzuiger kopen dan is er eigenlijk niet zo heel veel waarop je moet letten. Natuurlijk moet je kijken welk type jou het beste bevalt, maar voor beginners is er voldoende keuze.