Zwarte dildo’s

zwarte dildo
Lees meer over Zwarte dildo’s

Populairste Zwarte dildo’s

Zwarte dildo’s

Net zoals ander kleuren dildo’s zijn zwarte dildo’s er ook in allerlei soorten vormen, maten en types. Toch worden zwarte dildo’s vaak vergelijken met de penis van donkere mannen en dat betekend dat ze vaak ook een maatje meer zijn. Betekend dit dat alle zwarte dildo’s groot zijn? Nee hoor je kan ze in allerlei maten bestellen dus of je nou van groot of klein houdt dat maakt helemaal niets uit.

Wat is een zwarte dildo?

Zwart dildo’s zijn niet anders als dildo’s met een zwarte kleur. Toch worden zwarte dildo’s vaak geassocieerd met het donkere geslacht van de man. En vaak zijn deze voorzien van een grote penis. Niet gek dat veel zwarte dildo’s ook vaak een maatje meer zijn. Dit wilt natuurlijk niet zeggen dat alle zwarte dildo’s direct extreem groot zijn. Ze zijn er ook te vinden in kleinere maten.

Wat voor zwarte dildo’s zijn er?

Eigenlijk zijn vrijwel alle type dildo’s er ook in het zwart. Maar toch zie je vaak dat veel zwarte dildo’s toch wel een maatje meer zijn. Hieronder de populairste type zwarte dildo’s

Realistische zwarte dildo

Een realistische dildo in het zwart is een erg populair type. Een realistisch dildo is een dildo die het meest lijkt op een echte penis. Hierbij is de eikel en schacht met aders zo god mogelijk nagemaakt. Daarnaast is het mogelijk om hem ook te kopen met een balzak.

Grote dildo’s

Vaak zijn zwarte dildo’s groot en daarmee bedoelen we grote dildo’s van 20 cm en langer. Als je nagaat dat een gemiddelde penislengte in Nederland 15 a 16 cm is dan heb je dus al gauw ene paar cm meer. Maar groten van 25cm en meer zijn ook heel normaal bij dit soort dildo’s

Dildo’s met zuignap

Een dildo met zuignap is ook super handig. Zeker als je voor een grote jongen gaat dan kan dit het een stukje makkelijker maken. Je kan hem dan namelijk vastzetten aan een oppervalk en je twee handen gebruiken voor jezelf.

Voorbind dildo

Populair bij veel koppels en dan bedoelen we niet alleen lesbische vrouwen. Ook hetero’s zijn gek op voorbind dildo’s en de zwarte variant kan leuk zijn om bijvoorbeeld een fantasie uit te laten komen. Sommige kiezen ook wel voor de zwarte voorbind dildo, omdat het harnas toch vaak zwart is en het dan mooier eruit ziet.

Waar op letten bij zwarte dildo kopen?

Een zwarte dildo kopen is niet moeilijk en heeft alles te maken met persoonlijke voorkeur. Zo moet vooral jij de dildo fijn vinden die je wilt bestellen. Wel kunnen wel een aantal handige tips geven waar je op kan letten bij het kopen van een zwarte dildo