SM toys

SM toys
Lees meer over SM toys

Populairste SM toys

SM toys

Vind jij tijdens de seks een beetje pijn opwindend dan zijn SM toys wellicht een goede toevoeging aan je seksleven. SM combineert genot en pijn waardoor er een nog intenser gevoel vrijkomt. Dit betekend niet dat er tijdens de seks direct spraken is van rake klappen. SM is er in allerlei gradaties en de grens hierin verschilt per persoon. Met het uiteindelijke doel om pijn en genot te combineren om tot een nog fijner hoogtepunt te komen.

Waarom SM toys gebruiken?

SM staat voor ‘sadisme’ en ‘masochisme’ wat betekend dat er iemand is die geniet van pijn ontvangen (masochisme) en iemand ervan geniet op pijn te geven (sadisme). Hierin spreken we ook vaak over een onderdanige en dominante partij. De onderdanige is de persoon die de pijn ontvangt en de dominante is die daarvoor zorgt. Hierbij bepaalt bij SM de onderdanige persoon de grenzen. Natuurlijk zal alles binnen deze grenzen in handen zijn van de dominante en dat is nou juist waar SM om draait. Hierbij kunnen de SM toys een belangrijke rol spelen. Hierdoor kan je namelijk ongelofelijk veel variëren en dat is nou juist wat SM zo leuk maakt.

Welke SM toys zijn er?

SM toys zijn er in verschillende soorten, maten en types. Het mooiste aan SM is dat de gradatie hierin bij iedereen verschilt. Waarbij de één van een paar flinke tikke opgewonden raakt, kiest de ander ervoor om gestreeld te willen worden door een kietelaar. Je kan je daarbij voorstellen dat er heel veel verschillende SM toys zijn. Daarom hieronder de belangrijkste type SM speeltjes.

Zweepjes & paddels

Zweepjes en paddels kan je voor verschillende doeleinde gebruiken, maar het voornaamste doel is natuurlijk het uitdelen van tikken. Het gevoel van pijn en genot zorgt voor een nog extremere ervaringen. Daarbij is dit het ideale speeltje om kennis te maken met SM. Je kan er namelijk eigenlijk alles mee en is voor veel dominante types het ideale speeltje

Kietelaars

Kietelaars zijn dus zo een SM speeltje die veel mensen niet direct bij SM zouden bedenken. Vaak voorzien van een veer met een stok eraan zodat je de ander kan strelen. Extra leuk om de ander te blinddoeken en de veer dan over het lichaam te laten gaan. Hierdoor zal het gevoel nog intenser zijn.

Tepelklemmen

Je zal denken dan vooral vrouwen tepelklemmen gebruiken, maar ook voor mannen is dit een goede toevoeging. Door de klemmen te bevestigen zal pijn vrij komen. Dit is voor veel onderdanige als heerlijk, maar na de pijn zal de tepel gevoeliger zijn. Het strelen hierna zal daardoor veel gevoeliger zijn wat extra fijn is.

Pinwheels

Wanneer je nog nooit een pinwheel hebt gezien dan zal je deze het beste met een pizzasnijder kunnen vergelijken. Alleen zit er dan geen mes op, maar vaak en rol met punten. Door deze over het lichaam te rollen zal de huid gestimuleerd worden. Des de meer druk je erop zet des de meer stimulatie/pijn. Vaak zijn ze gemaakt van metaal, maar er zijn ook kunststof varianten.

SM kaarsen

SM kaarsen zijn speciale kaarsen waarvan je het kaarsvet kan gebruiken om op iemand te laten druppelen. Een SM kaars is daarbij wel degelijks anders als een normale kaars! Bij een SM kaarsen is het kaarsvet namelijk veel minder heet waardoor het risico op brandplekken veel kleiner is. Hierdoor ervaar je de lichte pijn van brandend kaarsvet, maar loop je niet de risico’s. Natuurlijk wel bij goed gebruik.

Penis plugs

Inderdaad voor de Penis plugs heb je een penis nodig. Vele denken dat dit een zaadlozing moet tegenhouden, maar dat is juist niet de bedoeling. Een Penis plug is bedoelt om de binnenkant van de penis te stimuleren. In de plasbuis zitten namelijk ongelofelijk veel zenuwuiteinde waardoor het uitermate geschikt is voor stimulatie. Doordat de plug hole is kan je gewoon klaarkomen.

Waar op letten bij SM toys kopen?

SM toys kopen is eenvoudig en voor iedereen! Wacht dus niet langer en koop vandaag je SM toys om je seksleven verder te ontdekken. Hieronder een aantal belangrijke aspecten als je SM toys wilt kopen.