Satisfyer

Satisfyer
Lees meer over Satisfyer

Populairste Satisfyer

Satisfyer

Satisfyer bouwde ooit het image op waarbij ze vooral de luchtdrukvibrators van Womanizer kopieerde. Momenteel is het seksspeeltjes veel meer dan dat en heeft het een uitgebreid assortiment in allerlei prijsklasss. Eigenlijk is er geen categorie seksspeeltjes te bedenken waar Satisfyer niet in actief is. Vibrators, dildo’s, masturbators, cockrings en ga zo maar even door. Alles wat met plezier in de slaapkamer te maken heeft, biedt Satisfyer aan.

Hoewel het merk het nooit naar buiten zou brengen, is het merk vooral goed in zich laten leiden door de markt. Hiermee bedoelen we dat zij zich vooral laten inspireren door andere merken en daarop nieuwe speeltjes uitbrengen. Vaak net iets anders als bestaande speeltjes, maar wel met eenzelfde werking. Wat dan wel weer te prijzen valt is de prijs waarvoor Satisfyer het vaak aanbiedt. Ze zijn vaak een stuk voordeliger als veel concurrenten en dat is ook de golden key voor het succes van het bedrijf. Niet voor niets is dit een ontzettend snel groeiend merk waar we nog veel van gaan horen de aankomende jaren.

Populairste seksspeeltjes van Satisfyer

Satisfyer heeft de afgelopen jaren ongelofelijk vele nieuwe speeltjes uitgebracht. Overigens zal het ons niets verbazen als dit het merk is wat de mooiste seksspeeltjes om de markt brengt. Ondanks dit zijn er elk jaar wel een paar populaire speeltjes. Daarom hieronder de populairste speeltjes van Satisfyer.

Satisfyer Pro Penguin Next Generation

Eerlijk moeten we zeggen dat dit gewoon een prima speeltje is! De Satisfyer Pro Penguin Next Generation kost ongeveer €40 en heeft haar naam te danken aan het uiterlijk. Inderdaad het seksspeeltje lijkt op een pinguïn en hoe leuk is dat! Het is een luchtdrukvibrator die elf verschillende standjes heeft. Wat ons betreft echt een must voor startende meiden die kennis willen maken met een luchtdrukvibrator

Satisfyer Power Flower 

Absoluut een bijzonder vibrator! Deze clitoris vibrator heeft flapjes op de voorkant wat doet denken aan een bloem. De flapjes bewegen heen en weer door de vibraties waardoor je hier een hele fijne zachte stimulatie van krijgt. Wanneer je toe bent aan wat hardere stimulatie dan kan je ervoor kiezen om de schacht van de vibrator tegen je aan te houden. Absoluut een fijne vibrator die je niet tegen gaat vallen.

Satisfyer master

Schrik niet, want als je deze jongen uitpakt dan zal je wel even moeten slikken. Het is met een lengte van 23cm en breedte van 5cm aan de forse kant en hier moet je dan ook van houden .Zeker niet voor de beginnende gebruiker, maar als je van goed gevuld houdt dan is dit het speeltje! De vibrator geeft heerlijke diep vibraties en de buitenkant is van wat zachter materiaal waardoor het gebruik fijn aanvoelt.

Wat zijn de voordelen van Satisfyer?

Ondanks er natuurlijk op en aanmerken geplaatst kunnen worden over het kopieërgedrag van Satisfyer. Kan je ook zeggen dat ze voldoen aan een behoefte in de markt. Tenslotte groeit het merk ontzettend snel. Hieronder de grootste pluspunten

Om af te sluiten willen we toch stil staan bij de strategie van het merk. Bij iedereen staat het bekend als het merk dat seksspeeltjes van andere merken kopieert. Is het chique? Nee, maar het merk groeit snel en blijkbaar is er toch behoefte aan. En eerlijk is eerlijk als je hetzelfde speeltje voor hetzelfde geld kan kopen dan is dat te begrijpen. Wij hopen dat het merk de aankomende jaren met eigen ideeën komt om zo de markt te ontwikkelen. Tenslotte zorgen nieuwe ideeën voor nieuw plezier en dat is het belangrijkst.