Wand vibrators

wand vibrator
Lees meer over Wand vibrators

Populairste Wand vibrators

Wand vibrators

Wand vibrators zijn één van de krachtigste type vibrators en worden uitgerust met een zachte kop die voor diepe trillingen zorgt. Veel vrouwen kennen de wand vibrator vooral van de serie Sexy in the city waar de dames de vibrator enorm aanprezen. Sindsdien nam de vibrator een enorme toevlucht in populariteit.

Wat is een wand vibrator?

Wand vibrators zijn ooit ontworpen om massages te geven. Door de zacht en flexibele kop kunnen ze gemakkelijk delen van het lichaam masseren. Zo kwamen de dames er al gauw achter dat dit ook gold voor hun intieme zone. De diepe trillingen in combinatie met de zachte kop zorgde voor het ultieme genot

De Wand vibrators staat bij veel vrouwen ook wel bekend als de “Wand” of in het Nederlandse “Massagestaaf”. In de jaren ’70 werd de Wand vibrator op de Amerikaanse markt een absolute hit. Dit had het vooral te danken aan de sekscoach Betty Dodson die het aanprees als de beste vibrator met 100% orgasme garantie. Hierna zorgde vooral de serie Sex in the city voor een enorme toename in populariteit. Sindsdien is de wand vibrator onmisbaar in ieder nachtkastje

Wie gebruiken de wand vibrator?

De wand vibrator is eigenlijk zo een seksspeeltje die iedereen zou moeten hebben. Ja met iedereen bedoelen we echt iedereen! Het is een ideale vibrator om mee te starten, maar ook als je al wat meer ervaring hebt is het een leuke toevoeging.

Voor de starters is een goedkopere kleinere versie die op een accu werkt prima. Wil je echt een goede dan zit je al gauw aan de wand vibrators van €70 of duurder, maar dan heb je ook echt iets.

Voor koppels is het ook een leuke toevoeging aan hun seksleven. Zo kan je elkaar masseren, maar is het natuurlijk ook leuk als dit uitloopt op een potje seks. Zo kunnen zowel de man als vrouw optimaal gestimuleerd worden en is het ontzettend leuk om nieuwe dingen te proberen.

Wand vibrator opzetstukken

Van oorsprong was de wand vibrator gewoon een vibrerende staaf. De kop van de vibrator doet het al gauw denken aan een microfoon, maar daar stopt de vergelijking dan ook direct. De kop is namelijk hetgeen waar het bij de vibrator allemaal om draait. Dit is namelijk het deel wat voor de massage/stimulatie zorgt.

De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling niet stilgestaan en kan je de wand vibrator uitbreiden met een opzetstuk. Dit stuk kan je over de kop zetten waardoor je heel gemakkelijk de functie kan veranderen. Hieronder een aantal populaire opzetstukken

Opzetstuk rabbit

Je kent de rabbit vibrator en met dit opzetstukje verander je jouw wand vibrator zo in een rabbit vibrator. Zo kan je een deel van het opzetstuk bij je binnenbrengen welke voor de inwendige stimulatie zorgt en een ander deel zorgt voor de stimulatie van de clitoris.

Opzetstuk G-spot

Een ander fijn opzetstukje is de G-spot of P-spot stimulator. Zoals je al mag verwachten kan je deze inbrengen om vervolgens de meeste gevoelige zonnen te stimuleren.

Opzetstuk met structuur

Normaal gesproken zijn de koppen van een wandvibrator wat zachter en glad. Dit is over het algemeen ideaal als je jezelf wilt stimuleren, maar als je iets meer wilt kan structuur wat extra’s toevoegen. Door bijvoorbeeld nopjes aan te brengen kan je een hele nieuwe ervaring aan de vibrator aanbrengen.

Opzetstuk mastrubator

Wil je de wand vibrator samen met je vriend gebruiken dan kan het leuk zijn om een mastrubator opzetstuk erbij te kopen. Dit is een opzetstuk waarbij de penis ingebracht kan worden. Deze wordt door de trillingen van de vibrator vervolgens gestimuleerd.

Hoe maak je de wand vibrator schoon?

Net zoals bij andere wand vibrators is het belangrijk om hem goed schoon te maken na gebruik. Het makkelijkste is om een waterproof versie te kopen. Deze kan je namelijk gewoon in zijn geheel afspoelen onder het water. Handig is dan om de kop van de vibrator nog af te nemen met een toycleaner.

Maak je gebruik van de opzetstukken dan raden wij aan om deze extra goed schoon te maken. Vaak zijn deze van een iets minder materiaal gemaakt waardoor bacteriën zich beter hechten.