Vibrators

vibrator
Lees meer over Vibrators

Populairste Vibrators

Vibrators

Vibrators zijn er in allerlei soorten, maten, kleuren en groten. Simpel uitgelegd is een vibrators niet meer of minder als een vibrerend speeltje. Wat ons betreft hoort iedere vrouw een vibrator te hebben in haar nachtkastje. Voor iedereen bestaat er namelijk wel een ideale vibrator alleen moet je erachter komen waar jou absolute genot ligt.

Wat is het verschil tussen een vibrator en dildo?

Een vibrator verschilt enorm van een dildo. Dildo’s zijn over het algemeen gemaakt om in te brengen en lijken vaak op een penis. Vibrators lijk vaak helemaal niet op een penis en hoeven niet ingebracht te worden. Dit kan wel, maar is vaak helemaal niet nodig. Aan de hand van verschillende standjes kan je vibraties van de vibrator regelen.

Voor wie zijn vibrators?

Je kan beter vragen voor wie de vibrator niet is! Vibrators zijn erg echt voor iedereen en voor elke gelegenheid. Het is het ideale speeltje om bijvoorbeeld jezelf te leren ontdekken, maar ook super leuk om te gebruiken met je partner. Voor veel vrouwen is klaarkomen met een vibrator namelijk een stuk makkelijk en daardoor de ideale toevoeging op je seksleven.

Wat voor vibrators zijn er?

Er zijn echt ontzettend veel vibrators. Om maar te starten zijn ze er om verschillend zones te stimuleren zoals je vagina, clitoris of anus. Dit kan je dan weer dingen met allerlei types en technieken. Hieronder belangrijkste vibrators voor je kort samengevat.

Wand vibrators

Wand vibrators is een vrij krachtige vibrator welke oorspronkelijk is ontworpen voor massages. Hoewel hij nog steeds gebruikt wordt voor massages, is hij toch vooral ontworpen voor genot. Door de grote ronde kop en de krachtige motor kan je je clitoris optimaal stimuleren. Het is ook wel de vibrator met de krachtigste trillingen welke ontzettend diep kunnen gaan.

Luchtdruk vibrators

Dit is toch wel het pareltje onder vibrators. Als je eenmaal een luchtdruk vibrator hebt gehad wil je echt niet meer zonder! Womanizer was het eerste merk die de luchtdruk vibrators op de markt bracht. Het is nog steeds de meeste bekende en is de perfecte stimulatie voor je klit. Het zuigmondje van de vibrator kan je op je klit aanbrengen waarna deze gestimuleerd wordt door luchtdruk. Je kan het tempo en de kracht zelf bepalen.

Tarzan vibrators

De Tarzan vibrators is misschien wel de meeste bekende vibrator. Het heeft de naam vooral te danken aan de zowel vaginale- als clitoris stimulatie. Vaak is de clitoris stimulator in de vorm van een dier waar dan weer de Rabbit vibrator bekend van is. Tegenwoordig heb je ze in allerlei vormen zoals een dolfijn of kolibrie.

Mini vibrators

De mini vibrator is ideaal om makkelijk te verstoppen of om bijvoorbeeld in je handtas te gooien. Je weet tenslotte nooit waar je hem voor nodig hebt. Een ander voordeel is dat deze vaak niet groter is als 15cm waardoor hij ook makkelijk hanteerbaar is tijdens de daad. Ook bij de mini vibrator heb je weer verschillende stimulatie mogelijkheden

Anaal vibrators

Net zoals anaal dildo’s hebben anaal vibrators vaak een net andere vorm als normale vibrators. Natuurlijk zijn ze speciaal voor ontworpen om anaal te gebruiken .Dit betekend dat ze vaak een smalle top hebben en wijder uitlopen. Hierdoor is hij makkelijk in te brengen. uiteindelijk is het belangrijk dat ze aan het uiteinde breed genoeg zijn zodat ze niet voorbij je kringspier kunnen schieten.

Grote vibrators

Ben ja al wat meer gewend of hou je gewoon van grote maten dan zit je goed met de Grote vibrators of ook wel XL vibrators. Vaak zijn het vibrators die veel weg hebben van een echte penis en hebben een minimale lengte van 25 cm. Wanneer je ze inbrengt kan je doormiddel van vibraties je extra stimuleren. Extra fijn als de grote vibrator ook nog een zuignap heeft.

Clitoris Vibrators

Clitoris Vibrators zijn speciaal ontworpen om je genotszone te stimuleren, de clitoris. Doormiddel van trillingen of luchtdruk kan je heel precies jezelf stimuleren en werken naar een absoluut hoogtepunt. Hierbij kunnen kracht, grote en diepte van de trillingen enorm verschillen. Voor iedere vrouw is er namelijk iets anders wat haar naar een hoogtepunt brengt.

Dubbele Vibrators

Heb je niet genoeg aan één uiteinde dan is de Dubbele Vibrator iets voor jou! Met deze vibrator kan je zowel vaginaal als anaal gepenetreerd worden. Vaak is de smallere kant voor anaal gebruik. Als je echt een goede neemt dan zitter er ook twee aparte motoren in zodat je afzonderlijk de snelheid kan instellen.