Womanizer

womanizer
Lees meer over Womanizer

Populairste Womanizer

Womanizer

Womanizer is een seksspeeltje die speciaal is ontworpen voor vrouwen. Extra bijzonder aan dit speeltje is dat het niet werkt op vibraties, maar er stimulatie is doormiddel van luchtdruk. Het seksspeeltje is uniek en Womanizer was dan ook het eerst merk die luchtdrukstimulatie als vibrator uitbracht. Vrouwen krijgen een heerlijk stimulatie doordat de clitoris vacuüm gezogen wordt waarna luchtdruk golven voor de rest zorgt. Deze techniek noemt Womanizer ook wel de Pleasure-Air Technologie en is in alle speeltjes ingebouwd van het merk.

Toen het op de markt kwam viel direct de vorm van het seksspeeltje op. Anders als andere vibrators en het kon dan ook niet anders als dat het een bijzonder speeltje moest zijn. De uitvinder Michael Lenke voerder vele gesprekken met doktoren en vrouwen om tot de ultieme stimulatie te komen. Hieruit kwam voort dat veel vrouwen niet kunnen klaarkomen van penetratie en veel vibrators de clitoris over stimuleerde. Daarom bedacht hij de Pleasure-Air Technologie. Hierdoor wordt de clitoris niet direct gestimuleerd maar vooral het gebied eromheen. Uit resultaten blijkt 97% van de gebruikers een orgasme te kunnen krijgen met de womanizer

De Womanizer is misschien wel het makkelijk speeltje om te gebruiken. Op alle speeltjes zit een tutje die je over de clitoris kan plaatsen. Wanneer het apparaat aanstaat zal de clitoris iets naar binnen gezogen worden. Hierna zal de clitoris gestimuleerd worden door luchtdrukgolven wat door veel vrouwen als uniek omschreven wordt. Het beste zal het te vergelijken zijn als iemand die aan je clitoris likt.

Populairste seksspeeltje Womanizer

Het is een hoogwaardige merk als het aankomt op seksspeeltjes. Eigenlijk zou iedere vrouw er eentje in haar nachtkastje moeten hebben liggen, want het geeft een waanzinnig gevoel en is gewoon HET merk als je van luchtdruk vibrators houdt.

Womanizer Liberty

De Womanizer Liberty is het nieuwste speeltje van het merk en het perfect instapmodel. Met €99 een prima prijs om een Womanizer te proberen en eigenlijk hetzelfde als het oudere model Pro40. Er zit dan ook de zelfde techniek in alleen is het design aangepast. Met een mooie kap kan je het speeltje afsluiten waardoor niemand zou denken dat het een seksspeeltje is. Wel zo prettig als je hem in je la hebt liggen.

Womanizer Premium

Wil je het ultieme speeltje proberen dan moet je de Premium nemen. Door de 12 standjes maak je een ware reis voordat je het hoogtepunt bereikt. Er zit zelfs een techniek in waardoor je orgasme nooit hetzelfde is. Op een onverwacht moment veranderd het ritme en de intensiteit wat als tot een aangename verassing zal leiden. Ook zit hier een functie op waardoor je hij pas aanslaat als het speeltje de clitoris aanraakt.

Womanizer Starlet 2

Het goedkoopste speeltje van Womanizer is de Starlet 2. Met €69 is het de goedkoopste van alle speeltje en daarom ideaal om kennis te maken met merk. In tegenstelling tot de eerdere versie hiervan is deze wat groter en minder krachtig. Maar laat dat nou niet erg zijn, want de vorige was behoorlijk heftig.Deze is echt voor startende mensen een prima alternatief voor alle duurdere varianten. Iets minder techniek en standjes, maar met nog meer als genoeg functionaliteiten.

Voordelen van Womanizer

Womanizer is de afgelopen jaren ongelofelijk populair geworden. Niet gek dat er veel voordelen aan het merk zitten. Hieronder de grootste voordelen samengevat