Glazen dildo’s

glazen dildo
Lees meer over Glazen dildo’s

Populairste Glazen dildo’s

Glazen dildo’s

Een dildo van glas zal je niet direct verwachten, maar weest gerust ze zijn volkomen veilig! Het is zelfs zo dat glas hartstikke sterk is en geen bacteriën aan het materiaal kunnen hechten. Glas is dus eigenlijk een prima materiaal om te gebruiken voor seksspeeltjes. Een glazen dildo is vaak wel wat duurder, maar dan heb je ook wel een echte kwaliteits dildo. Vaak gebruikt door vrouwen met wat meer ervaring, maar ook voor de starters een echte aanrader!

Hoe glazen dildo gebruiken?

Glazen dildo’s zijn 100% veilig! In tegenstelling tot veel andere dingen van glas zijn de dildo’s massief. Dit betekend dat de dildo echt niet zomaar breekt. Zeker bij normaal gebruik hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Glazen dildo’s kan je het beste gebruiken met een glijmiddel. Het grote voordeel bij glas is dat je zelf siliconen glijmiddel kan gebruiken. Lekker makkelijk, want de werking van dit type glijmiddel behoudt veel lang haar functie. Na het aanbrengen van wat glijmiddel kan je de dildo gebruiken. Dit kan zowel vaginaal als anaal. Let op dat je niet van anaal doorgaat naar vaginaal.

Ook leuk om te doen is om de glazen dildo te verwarmen met warm water. Glas heeft een werking dat het warmte vasthoudt en daardoor is het ideaal voor temperature playing! Voel steeds of de dildo de juiste temperatuur heeft behaald waarna je stopt met hem verwarmen. Nu kan je de dildo gebruiken wat een heerlijk aangenaam gevoel zal geven.

Na gebruik moet je de glazen dildo ook schoonmaken. Het grote voordeel is dat het materiaal vrijwel alles aankan. Zo kan je hem afspoelen onder de kraan, meenemen onder de douche of gewoon schoonmaken met en toycleaner. Alles is goed als je hem maar na gebruik steeds schoonmaakt.

Waarom een glazen dildo kopen?

Een dildo van glas is vaak een speeltje met iets meer klasse. Eerlijk gezegd zijn ze vaak ook gewoon erg mooi en daarom hebben veel vrouwen er ook eentje in haar ladekastje. Hieronder een aantal reden om voor een glazen dildo te kiezen.

Breekt een glazen dildo niet?

Deze vraag hebben we hierboven al beantwoord, maar toch krijgen wij vaak deze vraag. Daarom een apart kopje hieraan besteedt. Een glazen dildo is gemaakt van massief glas. Ook is het type glas extra sterk waardoor de dildo niet zomaar zal breken. Zelfs als je deze van je bed laat vallen hoef jij je geen zorgen te maken. Natuurlijk controleer je de dildo dan wel even, maar je zal zien dat e echt wel tegen een stootje kunnen.

Zeker bij inwendig gebruik hoef jij je geen zorgen te maken dat de dildo zal breken! Het glas is uitermate sterk en veilig om inwendig te gebruiken. Geniet dus vooral en profiteer van alle voordelen. Just Enjoy!