Anaal dildo’s

Anaal dildo
Lees meer over Anaal dildo’s

Populairste Anaal dildo’s

Anaal dildo’s

De achterkant was lange tijd een no-go, maar hier zit gelukkig steeds meer verandering in. Het stimuleren van je anus en alles daarbij is namelijk ontzettend lekker! Anaal dildo’s zijn dildo’s die speciaal ontworpen zijn voor anaal gebruiken. Vaak zijn de dildo’s voor anaal gebruik namelijk smaller aan de top en lopen ze naar verloopt breder uit. Normale dildo’s worden vaak ook gebruikt voor anaal gebruikt, maar dit raden wij ten allen tijden af. Een anale dildo voldoet namelijk aan een aantal eisen waardoor je veilig kan genieten van anale stimulatie. Zowel mannen als vrouwen genieten van het stimuleren van de anus en daarvoor is de anaal dildo ideaal.

Waarom anaal dildo gebruiken?

Anaal dildo is er om je anus te stimuleren. Hier omen namelijk verschillende zenuwuiteinde bij elkaar waardoor dit extra gevoelig is. Door dit op de juiste manier te stimuleren is het mogelijk om tot een hoogtepunt te komen.

Hoewel anaal stimulatie vaak geassocieerd wordt met gay sex is dit volledig ten onrechte. Natuurlijk worden anale seksspeeltjes gebruikt door homo’s, maar ook hetero’s en lesbieën genieten hiervan. In je anus zit namelijk de prostaat en doormiddel van een anale dildo kan je deze stimuleren.

De p-spot is het geheime plekje waar het allemaal om draait. Een paar cm in de anus vind je dit plekje en ligt vlakbij de blaas. Wanneer je de dildo inbrengt hoef je dus helemaal niet ver om deze bijzonder plek te stimuleren. Als je deze op de juiste manier stimuleert kan je partner zelfs tot een orgasme komen.

Hoe anaal dildo gebruiken?

Het gebruik van anaal dildo’s is niet heel moeilijk, maar een goede voorbereiding is wel noodzakelijk. Zorg ervoor dat je bijvoorbeeld naar de WC bent geweest en dat je helemaal ontspannen bent. Voor het gebruik van anale dildo’s moet je namelijk goed ontspannen zijn. Ook is het aan te raden om met een klein anale dildo te beginnen. Sommige kiezen er bijvoorbeeld ook voor om eerst een buttplug te gebruiken.

Om de anaal dildo in te brengen is glijmiddel voor zowel de man al vrouw noodzakelijk. Er wordt namelijk geen vocht aangemaakt door de anus en om hem in te brengen is vocht wel zo fijn. Hiervoor kan je het beste anale glijmiddel gebruiken.

Wanneer de anaal dildo is ingebracht kan je beginnen met het stimuleren. Hiervoor hoef je niet perse ver anus in te gaan. De beste stimulatie kan je namelijk doen bij de P-spot. Maar als jij het fijn vind om ook volume te voelen dan kan het ook fijn zijn om dieper de anus in te gaan.

Na gebruik is het belangrijk om alles goed schoon te maken. Er komen namelijk behoorlijk wat bacteriën vrij en je het speeltje volgende keer ook veilig kunnen gebruiken. Let ook op dat je een anale toy alleen anaal gebruikt en bijvoorbeeld niet vaginaal gaat gebruiken.

Welke anale dildo’s zijn er?

Anale dildo’s zijn er in allerlei soorten, maten en materialen. Per persoon en situatie kan een type anaal dildo fijn zijn. Hieronder de meeste gebruikte type anaal dildo’s

Glazen anaal dildo

Een glazen anaal dildo is erg fijn om mee te starten. Dildo’s van glas zijn namelijk een stuk gladder als dat ze van siliconen zijn. Ook zien ze er super mooi uit en zijn ze er in allerlei vormen. Zo begint het soms met een rondje waarna er bijvoorbeeld driehoekvormige figuren volgen. Je kan het zo raar niet bedenken of ze worden gemaakt van glas. Ook leuk is dat je met glas goed kan spelen met verschillende temperaturen, omdat ze goed warmte vasthouden.

Dubbele (dildo) penetratie

Dit type dildo is ideaal voor penetratie van de vagina als anus. Twee eikelvormige uiteindes zijn apart in te brengen waardoor je beide direct kan stimuleren. Bij sommige is het ook mogelijk om de dildo in te brengen in twee anussen.

Prostaat dildo

Wil je echt de prostaat stimuleren dan is het handig om voor een specifieke Prostaat dildo te kiezen. Dit is een anaal dildo die je kan inbrengen, maar vaak gebogen is en voorzien van een bolling. Hierdoor kan je gemakkelijk bij je prostaat om hem te stimuleren.

Welke glijmiddel bij anaal dildo?

Omdat je anus geen vocht aanmaakt moet je gebruik maken van een glijmiddel als je een dildo wilt gebruiken. Hiermee voorkom je irritatie en infecties aan je anus. Vaak zijn anale glijmiddelen op basis van siliconen. Deze glijmiddel is vaak wat dikker en is langer smeerbaar waardoor hij minder snel opdroogt. Ideaal dus voor anale sex. Daarnaast zijn er ook nog anale glijmiddelen die een klein beetje verdovend werken. Hierdoor kan je makkelijker je anus ontspannen