Boeien

boeien
Lees meer over Boeien

Populairste Boeien

Boeien

Boeien zijn een populair item in de BDSM waarbij je een partner kan vastboeien. De handboeien zorgen voor extra spanning in bijvoorbeeld de slaapkamer doordat de onderdanig zich volledig overgeeft. Wanneer hij of zij vastgeboeid ligt, is diegene volledig afhankelijk van de ander. De opwinding ligt hem dan ook vooral in dat je de macht totaal uit handen geeft. Boeien kunnen gebruikt worden om handen en/of voeten vast te zetten. Hierbij kan er eigenlijk oneindig gevarieerd worden met het uiterlijk van de boeien.

Wie gebruiken erotische handboeien?

Handboeien is een onderdeel in de BDSM. Hierbij heeft dit eigenlijk niets te maken met het bondage deel, maar vooral met het machtspelletje. Door iemand te boeien heeft de ander namelijk volledige macht. Voor beide is dat een ontzettend spannend en een leuke toevoeging voor het seksleven.

Vaak wordt gedacht dat dit alleen in kelders plaatsvind, maar dat is allang niet meer het geval. Steeds meer mensen vinden het leuk om zich verder te ontwikkelen op seksueel gebied en handboeien zijn daar vaak een leuke eerst stap in. Het vastzetten van iemand is namelijk helemaal pijnlijk of extreem. Heel veel mensen genieten als de ander de touwtjes in handen heeft en hiermee is dat nog duidelijker.

Hoe je het liever wat soft dan kan je eraan denken om je partner vast te zetten en dan te doen wat je normaal ook zo doen. Een beetje plagen natuurlijk wel af en toe. Wil je nog wat verder gaan dan kan er ook aan denken om bijvoorbeeld een kietelaar, flogger of zweepje te gebruiken. Maar ook is het leuk om bijvoorbeeld een vibrator of dildo te gebruiken bij je partner. Diegene kan namelijk niets stoppen en dat maak het nog spannender.

Welk type boeien zijn er?

Bij boeien denken veel mensen al gauw aan de politie handboeien, maar gelukkig zijn er nog heel veel andere. Trekt metaal jou niet aan dan kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld satijn- of leren boeien te namen. Hieronder de populairste type boeien.

Leren boeien

Leer is de perfecte keuze als je een boei wil kiezen die de uistraling van de BDSM heeft. Maar het is ook een heel prettig zittende boei. Deze boeien zijn namelijk vaak een stuk minder hard waardoor je pijnvrij vastgezet kan worden. Als jij niet van een beetje pijn houdt dan is leer een goede keuze.

Metalen boeien

Metalen boeien zijn vaak populair bij de wat meer gevorderde BDSM’ers. Doordat metaal hard is, kan deze ook wat pijn doen bij het vastzetten van de ander. Wanneer deze wilt bewegen kan het metaal ook wat snijden in de huid. Deze pijn sluit dan ook weer perfect aan bij het thema dat sommige mensen graag willen.

Satijnen boeien

Deze handboeien zijn echte aanrader voor beginners. Het is een zacht materiaal en bovendien zijn ze ook vaak voordelig. Leuk is ook dat het vaak makkelijker is om elders vast te zetten. Doordat het vaak in een lintvormig is, kan je eindeloos variëren.

Enkelboeien

Enkelboeien zijn echt super leuk om te gebruiken. Veelal worden boeien namelijk gebruikt om handen vast te zetten, maar enkels zijn ook super leuk. Hierdoor kan je namelijk de benen uit elkaar houden waardoor je nog makkelijk iemand kan teasen of verwennen.

Hangboeien

De naam zegt het al een beetje. Deze boeien kan je gebruiken om iemand te rechtop vast te binden. Je kan deze boeien bijvoorbeeld vastzetten aan het plafond, deur of muur waarna de polsen vastgezet worden. Vaak zijn de boeien zachter van materiaal zodat deze niet snijdt

Waar op letten bij kopen van boeien?

Als je boeien wilt kopen dan moet je vooral letten op het type die je wilt kopen. Ben je een beginnen gebruiker dan is waarschijnlijk een satijn- of leren boeien het fijnst. Hierdoor kan je jou partner vastbinden, maar doet die geen pijn. Willen jullie nou wel iets proberen met wat meer pijn dan kan je natuurlijk ook een metalen kopen. Een andere aanrader kan ook zijn om eentje te kopen met een pluge eromheen. Dan heb je een metalen handboei, maar met zachte buitenkant.