Fun Factory

fun factory
Lees meer over Fun Factory

Populairste Fun Factory

Fun Factory

Fun Factory behoort tot één van de grootste merken in de seksspeeltjesmarkt. Een populair merk die voor grote veranderingen in de seksmarkt heeft gezorgd en vrijwel voor iedereen seksspeeltjes ontwikkeld. Zo verkopen ze vibrators, dildo’s en fun cups. Alles om het seksleven van solo’s en duo’s leuker en spannender te maken. Het merk concentreert zich dan ook voornamelijk op het gebruik van goede materialen en vooral op het hebben van plezier

Fun Factory is dan ook eigenlijk het merk die er voor zorgde dat er echt iets veranderde in de markt. Voor het merk begon waren seksspeeltjes vooral te vinden in gesloten winkels vol met realistische nep piemels waar een gekke geur aan hing. Het nodige totaal niet uit om het uit te proberen, laat staan dat het echt iets leuks was. En vanaf hier begon het verhaal van Fun Factory waar zijn seksspeeltjes op de markt wouden brengen die het seksleven LEUK zouden maken.

Al meer dan 20 jaar geleden begin begon het verhaal aan de keukentafel waar Dirk Bauer en Michael Pahl op jacht gingen naar design voor een nieuw soort dildo. Niet eentje die op een echte piemel leuk en stonk naar een raar soort materiaal. Met pen, papier en een goede bol klei zorgde zij hier voor het eerst ontwerp van de Paddy Pinguin.

Fun Factory heeft dan ook in de afgelopen jaren ongelofelijk veel prijzen gewonnen voor het ontwikkelen van nieuwe seksspeeltjes. Ze hebben er zelfs voor gezorgd dat er hele nieuwe categorieën ontstonden.

Wat zijn populaire seksspeeltjes van Fun Factory?

Zoals hierboven geschreven is Fun Factory niet weg te denken uit de markt. Een toonaangevend merk die een goed imago heeft. Hieronder een aantal seksspeeltjes die op dit moment erg populair zijn

Fun Factory Manta masturbator

Waarbij masturbators vaak seksspeeltjes zijn voor mannen, is dit het ideale seksspeeltjes voor koppels. Het speeltje heeft een gleuf waar je de penis in kan doen. Hierdoor kan je eikel stimuleren, maar ook gebruiken met je partner. Doe hem bijvoorbeeld om de schacht van de penis onder de seks. Hierdoor krijg ook de clitoris extra stimulatie. De vibraties zijn diep waardoor hij ook goed als stimulator gebruikt kan worden.

Fun Factory Tiger

Laten we starten dat dit niet direct een heel klein speeltje is. De Fun Factory Tiger is een vibrator van minimaal 22cm en heeft ook nog eens een breedte van 4cm. De ribbels op de vibrator zij niet alleen erg mooi, maar geven ook nog eens de optimale stimulatie voor je g-spot. Daarbij zijn de trillingen ontzettend fijn. Diep trillingen die heel je kut laten tintellen! Heerlijk volgens veel testers.

Fun Factory Bouncer dildo

De Fun Factory Bouncer dildo is absoluut uniek! Aan de binnenkant van de dildo zitten drie metalen ballen die voor een unieke stimulatie zorgen. Tijdens het penetreren zullen de ballen draaien waardoor ze zich optimaal aanpassen aan je vagina. Doordat de buitenkant is voorzien van een zacht materiaal voelt het gebruik heerlijk. Ook is de dildo voorzien van een zuignap waardoor je hem handsfree kan gebruiken.

Wat zijn de voordelen van Fun Factory?

Fun Factory is absoluut een merk waar iedereen een keer naar zou moeten kijken. Wat ons betreft ook zou moeten proberen, want zij hebben gezorgd voor een openere en nieuwe markt. Hieronder grootste voordelen