Grote dildo’s

Grote dildo
Lees meer over Grote dildo’s

Populairste Grote dildo’s

Grote dildo’s

Grote dildo’s of ook wel XL dildo’s zijn voor degene die van een maatje meer houden. Vaak zijn grotere dildo’s voor die iets gevorderde seksspeeltjes gebruikers. Door het grotere formaat zorgt het voor stimulatie. Daarbij is een grote dildo vaak ook een stukje dikker als een normaal formaat dildo. Ook dit zorgt weer voor extra genot.

Wat is een grote dildo?

Een grote dildo verschilt niks met normale dildo’s behalve dat groter en dikker zijn. Over het algemeen is een dildo een grote dildo vanaf 25 cm en groter. Om een indruk te krijgen hoe groot dit is, kan je het beste realiseren dat een gemiddelde penis 16cm is in Nederland. Je hebt nu dus minimaal 9cm extra genot en dan hebben we het nog niet eens over de dikte gehad. De extra lengte, dikte en volume zorgen voor een optimaal gevuld gevoel waarbij alles gestimuleerd wordt. Ideaal voor degene die van een maatje meer houden.

Wie gebruiken grote dildo’s?

Grote dildo’s worden over het algemeen gebruikt door de wat meer gevorderde gebruikers. Het is namelijk erg fijn als je een beetje weet hoe je dildo’s kan gebruiken en wat je al fijn vindt. Heb je dan ook nog nooit gebruik gemaakt van dildo’s dan raden wij je aan een maatje kleiner te gebruiken. Daarna kan je altijd voor een grote variant kiezen.

Hoe gebruik je Grote dildo’s?

Het belangrijkste bij grote dildo’s is dat je vooral de tijd neemt om de dildo te gebruiken. Zorgt dat je lichaam kan wennen aan het formaat en ga steeds wat verder en snellers wanneer je hier klaar voor bent. Zeker wanneer je voor het eerst dit formaat gebruikt dan moet je lichaam hieraan wennen! Hierbij geldt echt de slogan oefening baart kunst! Glijmiddel speelt daar een ontzetten belangrijke rol. Zowel bij mannen als vrouwen is dat vaak erg belangrijk bij het gebruik van XL dildo’s.

Wat voor grote dildo’s zijn er?

Grote dildo’s zijn er in allerlei soorten te vinden. Het belangrijkste is om te weten waar je het voor wilt gebruiken. Per situatie kan een type Xl dildo namelijk beter tot zijn recht komen.

Realistische grote dildo’s

Natuurlijk heb je de realistische dildo’s waarbij het net lijkt op een echt grote piemel. Daarbij is de piemel uitgerust met grote eikel, aderen op de schacht en vaak ook een goede balzak. Vaak is het dan ook even schrikken als hem uit zijn verpakking haalt.

Grote dildo’s met zuignap

Wil je jouw handen vrij hebben wanneer je gebruik maakt van je grote vriend? Dan is de grote dildo met een zuignap echt iets voor jou! Door de zuignap te bevestigen aan een muur, deur of vloer kan je de dildo zelf bereiden zonder dat je je handen hoeft te gebruiken. Hierdoor kan je andere zones stimuleren of bijvoorbeeld je vriend oraal bevredigen. Leuk om mee te experimenteren.

Fisting dildo

Fisting is echt voor een wat specifieker groepje mensen weggelegd. Letterlijk betekend Fisting “vuistneuken”. Deze dildo’s zijn dan ook vaak erg breed van formaat en vaak in de vorm van een hand/vuist. overigen is dit laatste niet altijd het geval. Het gaat vooral om de breedte van deze dildo’s

Grote voorbinddildo’s

Vaak worden voorbind dildo’s gebruikt door lesbische stelletjes, maar ook steeds meer hetero stellen vinden dit een toevoeging op hun seksleven. Doormiddel van een harnas kan je de grote dildo’s vastzetten aan je middel waarna je iemand kan penetreren. Let hierbij op dat dit met grote dildo’s rustig zal moeten starten. Zorg dat diegene kan wennen aan het formaat.

Welke glijmiddel moet je hebben voor grote dildo’s?

Als je kiest voor een grote dildo dan is een goede glijmiddel een must! Het is namelijk niet niets waar je jezelf mee gaat verwennen. Afhankelijk waar je het voor gaat gebruiken is er een passend glijmiddel voor: