Dildo’s met zuignap

dildo met zuignap
Lees meer over Dildo’s met zuignap

Populairste Dildo’s met zuignap

Dildo’s met zuignap

Een dildo met zuignap zorgt ervoor dat je zonder handen kan genieten. Ideaal als je jezelf wilt stimuleren of als je bijvoorbeeld een partner nog wilt bevredigen. Door een dildo met zuignap kan je eindeloos variëren van positie zonder dat je rekening hoeft te houden met de dildo vast te houden. Plak de bijvoorbeeld de dildo op de muur, deur, grond of raam en je kan je gang gaan.

Wat is een dildo met zuignap?

Simpel uitgelegd is een dildo met zuignap letterlijk een dildo met een zuignap of ondervoet die je vast kan zetten aan een ondergrond. Je kan hem daarna vrijwel overal en voor alles gebruiken.

Hoe dildo met zuignap gebruiken?

De dildo met zuignap kan je eigenlijk op alle gladde ondergronden vastmaken. Hierdoor kan je eindeloos van plek variëren wat dan weer extra leuk is om te experimenteren. Door de zuignap te bevestigen op de ondergrond kan je handsfree de dildo gebruiken. Dit is ook direct het grootst verschil met de een reguliere dildo waarbij jij of je partner de dildo moet vasthouden. Overigens is dit natuurlijk wel mogelijk.

Leuk is de dildo met zuignap steeds op andere plekken te gebruiken. Doordat je hem vrijwel overal kan bevestigen kan je echt je fantasie te loop laten. Maak hem bijvoorbeeld vast op een spiegel terwijl je jezelf kan bekijken. Maar sommige vinden het ook spannen om hem bijvoorbeeld vast te maken aan een glazen douchewand waarna de partner vanaf de andere kan het kan bewonderen.

Een andere manier om een dildo met zuignap te gebruiken is in een harnas. Vaak kan je de zuigknap of ondervoet vastzetten in het harnas. Hier kan je jou partner nemen met de dildo terwijl hij goed vast zit.

Welke dildo met zuignap zijn er?

Net zoals vele andere dildo’s zijn er allerlei verschillende types met zuignap. Hiermee kan je hem afstemmen op iets wat jij ontzettend opwindend vindt. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar eentje die op een echte piemel lijkt? Kies dan voor een realistische dildo met zuignap.

Realistische dildo’s met zuignap

Waarschijnlijk de meest bestelde is de realistisch dildo met zuignap. Vaak zit er onder de balzak een zuignap waardoor je een goede body hebt. De balzak maakt de belevenis dan ook compleet. Deze type dildo komt dan ook het dichts bij een echte beurt. Ideaal om bijvoorbeeld doggystyl te ervaren zonder een partner

Grote dildo’s met zuignap

Dildo’s met zuignap zien er sowieso een stuk groter uit, maar neem je ook nog eens een grote dildo dan heb je helemaal een apparaat tot je beschikking. Door het formaat hebben deze dildo’s een goede sterke zuignap zodat hij niet zomaar loslaat. Plaats de dildo op een goede ondergrond om zo een volledig belevenis te krijgen van goed gevuld zijn en beide handen vrij te hebben.

Voorbinddildo’s met zuignap

Het grootste voordeel van dildo’s met zuignap is dat je ze vaak kan gebruiken als voorbinddildo. Door de zuignap kan je ze vastzetten in je harnas en ben je daarna vrij om te bewegen. Op deze manier kan je het beste een vrijpartij nabootsen. Het grootste voordeel is dat deze piemel alleen niet klaarkomt en je dus net zo lang op en neer kan gaan tot jij je hoogtepunt behaalt.

Standjes en plekken dildo met zuignap?

Dildo met zuignap is super leuk om alleen of met partner te gebruiken. Maar welke standjes zijn nou handig om te doen met de zuignap. De mogelijkheden zijn in ieder geval oneindig.

Doggystyle

Doggy style is toch wel het meest populair als je een dildo met zuignap gaat gebruiken. Wanneer je hem plaats op een wand, spiegel of bijvoorbeeld de achterkant van je bed dan kan je al beginnen. Het makkelijkste is om dit staand te doen, want dan hoef je je benen nergens kwijt. Ook leuk is het kikkerstandje ermee te doen.

Een andere handig tip om hem te gebruiken met doggystyle is door een grotere dildo te kiezen. Hierdoor heb je meer lengte om op en neer te gaan en dus meer plek voor je benen.

Op een stoel

Kies hiervoor niet de stoelen met een stoffen oppervlakte, maar het liefst één met een gladde kant. Door de dildo vast te zetten kan je nu girl on top proberen. Door hem op een stoel te plaatsen gebruik je je benen minimaal en kan je optimaal genieten. Je partner vindt het waarschijnlijk ook helemaal niet erg om toe te kijken

In de badkamer

Super leuk is om de dildo met zuignap te gebruiken in bad of douche. Plak hem bijvoorbeeld op de rand van het bad en doe één been in bad en de andere op de vloer. Nu kan je letterlijk de dildo bereiden.

Ook een leuke variant is om hem te plakken op de douchewand. Heerlijk als je de douche aan hebt voor jezelf, maar ook leuk als je met je partner aan het douche bent. Diegene kan vanaf de andere kan toekijken of je kan diegene bevredigen terwijl jij goed gevuld te werk gaat.