Floggers

flogger
Lees meer over Floggers

Populairste Floggers

Floggers

Floggers zijn erg populair bij koppels die aan SM doen. Hier heb je natuurlijk allerlei gradaties en waardoor in vrijwel elke slaapkamer een Flogger gebruikt kan worden. Een flogger is niets meer als een zweepje met meer stroken. Hierdoor kan je de onderdanige plezier met een aantal tikjes of juist strelen door met de stroken over het lichaam te gaan.

Wat is een flogger en wie gebruikt het?

Zoals hierboven vermeld is het een zweep die meerdere stroken als uiteinde heeft. Een zweep kent dus een enkele strook en een flogger een veelvoud. De vlogger maakt dan ook vaak deel uit van een rollenspel waarbij de dominanten hem zal gebruiken.

Belangrijk is om goede afspraken te maken bij de rollenspel wat wel en niet is toegestaan. Ook is het belangrijk om een stopwoord af te spreken. Als dit is gedaan dan kan het rollenspel beginnen.

De dominanten zal bepalen wat er gebeurt en onder andere de flogger gebruiken om de onderdanige te plezieren. Want ook het straffen met de flogger kan als er plezierige worden ervaren. Pijn en genot liggen namelijk dichtbij elkaar en veel meer mensen als je zou denken vinden dit in de opwinding ontzettend plezierig. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om iemand te strelen. Wanneer je met de stroken langzaam over het lichaam gaat dan kan die kietelen en veel gevoelige plekjes stimuleren.

Verschillende soorten floggers

Floggers zien er over het algemeen redelijk hetzelfde uit. Vaak zwart met een goed handvat en heel veel stroken. Toch zit er wel degelijk verschil in floggers. Hieronder een aantal aspecten waar je op kan letten.

Materialen

Het grootste verschil zit hem vaak in de materiaal waar de flogger van gemaakt is. Het materiaal bepaald namelijk hoe de onderdanig de stroken kan ervaren.

De goedkoopste zijn vaak gemaakt van PVC. Het grootste voordeel hiervan is dat ze erg goedkoop zijn en dus vaak door beginners worden gebruikt. Toch zit hier ook een nadeel aan, want PVC is een stuk scherper als bijvoorbeeld (nep)leer. Hierdoor kan de ervaring tegenvallen en dat is zonde

Een siliconen is bijvoorbeeld al een stuk beter. Het materiaal is veel zachter waardoor de impact op de huid veel minder is. Mocht je hier een tik mee geven dan voelt dit minder extreem aan en zie je veel minder snel afdrukken.

Een ander populair materiaal is natuurlijk leer! Dit is natuurlijk samen met latex de materialen voor BDSM fans en mag dus niet ontbreken. Mocht je iets meer impact willen hebben dan is leer jou keuze. Siliconen is namelijk wat zachter waardoor deze minder impact maakt. Leer geeft nog wel mee maar is iets harder waardoor je hier wat meer het heerlijke branderige gevoel mee kan geven.

De lengte & omvang

Naast het materiaal is het ook belangrijk om op te letten uit hoeveel stroken die bestaat. Des de meer floggers des de voller deze aanvoelt bij gebruik. Hierdoor zal de impact op de huid iets minder aanvoelen. Voor de lengte geldt eigenlijk hetzelfde. Kies je voor een minder lange stroken dan zal de impact vaak ook wat minder zijn. Des de langer hij is des de meer vaart je vaak kan meegeven.

Hoe moet je een flogger gebruiken?

Sm is steeds vaker te vinden in de reguliere slaapkamer. Vroeger werden vooral types in totale latex pakken aan floggers gekoppeld, maar tegenwoordig is dit allang niet meer zo. Heel veel koppels gaan namelijk opzoek naar hun plezier in de slaapkamer en daarbij is de flogger vaak een aangenamen verassingen.

Wil je er eentje gebruiken dan is het niet direct de bedoeling om iemand bond en blauw te slaan. Het draait om genot en een beetje secuur te werk gaan is dan ook nodig. Daarom hier enkele tips