Penispompen

penispomp
Lees meer over Penispompen

Populairste Penispompen

Penispompen

Een penispomp is het ideale seksspeeltje voor in het nachtkastje van de man. Veel mannen denken dat je alleen de penis kan vergroten met de penispomp, maar je hebt er veel meer aan! Zo zijn mannen met erectieproblemen ook gebaad bij het gebruik ervan. Maar het is er ook voor degene die gewoon genot zoekt. Sommige mannen vergelijken de penispomp namelijk met een blowjob en welke man houdt nou niet van een blowjob

Wat is een penispomp?

Een penispomp is vaak een plastic koker met daaraan een pomp waardoor je de penis vacuüm kan zuigen. Door het vacuüm zuigen van de penis komt er extra veel bloed in de penis waardoor de bloedvaten wijder gaan staan. Het uiteindelijk resultaat is een goed gevulde penis en in de meeste gevallen ook een stukje breder, groter en harder als je gewend bent. Na gebruik zal de penis weer naar normale groter gaan. Wel kan het zo zijn dat bij vaker gebruik een klein verschil te zien is. Dit is alleen niet te garanderen en dus ook niet de functie ervan

Waarom een penispomp gebruiken?

Een penispomp is er voor verschillende functies te gebruiken. Veel mannen gebruiken hem omdat ze het leuk vinden, maar het kunnen ook meer medische reden zijn.

Ideaal voor erectieproblemen

Sommige mannen hebben problemen om een erectie te krijgen. Of vinden hun erectie niet hard genoeg. Door het extra bloed in de penis te pompen kan de penis harder worden en zorgt het ervoor dat de zwellichamen op een kunstmatige manier gestimuleerd worden. Hierdoor kan je penis meer bloed vasthouden dan het normaal zou doen.

Bij 90 tot 95% van de mannen werkt de penispomp bij een erectiestroornis

Bij het vergroten van de penis

Laten we direct starten met dat je penis niet letterlijk groter zal worden van het gebruik van de penispomp. In sommige gevallen kan het een minimaal verschil opleveren, maar je gaat er geen cm mee winnen. Wel zorg je ervoor dat de penis in erectiestand in de meeste glorieuze stand komt te staan. Na het gebruik is de penis harder en waarschijnlijk wat er groter en dikker als bij een normale erectie. Deze kan je behouden door na gebruik een cockring te plaatsen. Hierdoor blijft je penis optimaal hard.

Masturberen

Wat ook echt een een aanrader is om je ermee te masturberen. En laat dit nou iets minder bekend zijn bij veel mannen. Zonde, want volgens veel mannen voelt het als een heerlijke blowjob.

Wat voor penispompen zijn er?

Penispompen zijn er verschillend varianten te vinden. Natuurlijk allemaal met hun eigen voordelen en nadelen. Inprincipe is er geen van alle slecht of goed alleen ligt het eraan wat je nodig hebt. Hieronder de verschillende types:

Penispomp met drukmeter

Net als een snelheidsmeter je snelheid aangeeft, kan je met een drukmeter druk binnenin de pomp zien. Super handig als je een beetje in de gaten wilt houden hoeveel druk er precies op je kleine vriend komt te staan. Vaak zit hij aan de penispomp of het handvat vast.

Handmatige penispompen

Veel starters beginnen met deze pomp en dat is eigenlijk niet eens zo gek. Ten eerste is deze vrij stil in gebruik en vaak ook een stuk goedkoper als bijvoorbeeld een elektrische pomp. Het nadeel is dat je hem zelf moet bijpompen door bijvoorbeeld een handpomp in te knijpen.

Elektrische penispompen

Het makkelijkste waarbij je niet vele hoeft te doen is de Elektrische penispomp. Het grote voordeel is dat je het apparaat vaak harder en zachter kan laten werken door op een knop te drukken. Hierdoor kan jij je gewoon focussen op je erectie en hoef je niets zelfs te doen.

Hoe gebruik je een penispomp

Het gebruik van een penispomp is niet heel moeilijk, maar je moet wel even goed doornemen wat slim is om te doen. Je gaat namelijk behoorlijk wat druk op je penis leggen en dit moet je wel op een verantwoorde manier doen.

Als voorbereiding is het verstandig om zo min mogelijk schaamhaar te laten staan. Hierdoor kan het beter vacuüm zuigen op je huid en dit geeft een beter resultaat. Ook raden wij aan om bijvoorbeeld eerst te douche zodat het weefsel van je penis warmer en soepeler is.

Hierna kan het werk gaan beginnen en kan je de penispomp over de penis schuiven. Dit kan je doen met wat glijmiddel maar hoeft niet perse. Wanneer de penis volledig in de koker zit kan je langzaam starten met pompen. Doe dit een aantal keer en geef daarna je penis de tijd om aan de druk te wennen. In sommige gevallen kan het een gevoel van genot geven en dat is volkomen normaal. Zorg dat je na het pompen altijd even passeert voordat je door gaat. Na voldoende opbouw kan je de druk eraf halen doormiddel van het ontluchtingsslangetje.

Wil je de erectie behouden dan moet je voordat je de penis in de penispomp doet een cockring omdoen.

Gebruik de penispomp slechts 2 keer per dag maximaal 15 minuten per keer.