Mini vibrator

mini vibrator
Lees meer over Mini vibrator

Populairste Mini vibrator

Mini vibrator

Mini vibrator worden vaak als klein en schattig gezien. Veelal de ideale vibrator voor startende seksspeeltjes gebruikers. Maar ook voor ervaren gebruikers is de mini vibrator een absolute aanrader. Dat ze er klein uitzien betekend niet dat ze niet krachtig kunnen zijn. Mini vibrators zijn tegenwoordig voorzien van een uitstekend motortje waardoor optimale stimulatie gegarandeerd is. Vaak zijn ze niet groter als een cm of 10 waardoor ze erg gemakkelijk zijn in gebruik.

Waarvoor kan je een mini vibrator gebruiken?

Mini vibrators zijn er voor iedereen en als je het mij vraagt zou eigenlijk iedere vrouw of koppel er eentje moeten hebben. De mini vibrator is bijvoorbeeld bij koppels de ideale vibrator om te gebruiken tijdens de seks. Doordat hij klein van formaat is past hij makkelijk tussen de lichamen waardoor je kan genieten van extra stimulatie.

Daarbij zijn mini vibrators erg in trek bij meiden die een eerste vibrator kopen. De vibrators zijn namelijk makkelijk op te bergen en bovenal zijn er veel soorten die niet eens lijken op een vibrator. Zo zijn ze er bijvoorbeeld in de vorm van een lippenstift.

Zoek je tevens een vibrator om mee te nemen op vakantie dan is dit ook het ideale speeltje! Want wees nou eerlijk als je koffer gecontroleerd word dan zit je er niet op te wachten dat ze je wand vibrator uit de koffer tevoorschijn halen.

Soorten mini vibrators

Mini vibrators zijn vibrators van 10 a 12 cm en zijn eigenlijk gewoon kleien vibrators. Je kan je voorstellen dat er dan ook ontzettend veel verschillende soorten te verkrijgen zijn. Allemaal met een eigen voordeel en uiterlijk waardoor voor iedereen wel een geschikte te vinden is.

Vibrerend ei

Een vibrerend ei is super leuk om als koppels eens te proberen. Het is een eivormige vibrator die inwendig kan dragen. Vaak zijn ze dan op afstand bestuurbaar. Leuk om bijvoorbeeld te laten doen door je partner!

Bullet vibrator

De bullet vibrator is de ideale vibrator als je houdt van point stimulatie. Dit betekent dat je een heel klein gericht gebied kan stimuleren. Heel prettig als je de clitoris bijvoorbeeld wil verwennen

Wand vibrator

Eerlijk is eerlijk ze zijn niet zo sterk als de grote versies, maar zeker de afgelopen jaren steeds krachtiger geworden. Wand vibrators staan namelijk bekend om de brede kop met krachtige trillingen. Heerlijk en ook de kleintjes kan je voor zowel stimulatie als massage gebruiken. Leuk dus oom ook bij het voorspel te gebruiken

Lipstick vibrator

De ideale vibrator voor in je handtas is toch wel de lipstick vibrator. Tegenwoordig zijn de vibrators ongelofelijk goed nagemaakt waardoor je moet oppassen dat je wel de juiste uit je handtas haalt. Makkelijk dus om mee te nemen, maar onderschat ook hier niet de kracht.

Vinger vibrator

Een leuke vibrator om mee te starten als je als koppel opzoek bent naar iets extra’s. De vinger vibrator kan je over één of meerdere vingers schuiven waardoor je hem makkelijk kan gebruiken. Ideaal als je partner langere stimulatie nodig hebt om tot een hoogtepunt te komen.

Waar op letten bij mini vibrator kopen?

Eigenlijk kan je het niet fout doen bij een mini vibrator kopen. Veelal zijn mini vibrators een prima toevoeging voor ieder zijn seksleven. Toch kan het het handig zijn om na te denken waarvoor je hem wilt gebruiken. Elke vibrator heeft eigen voordelen en het zou zonde zijn als je de verkeerde uit zou zoeken.

Ben je een startende gebruiker dan raden wij altijd aan om ook een om het seksspeeltje goed te onderhouden. Dat betekend dat je hem goed schoonmaakt na ieder gebruik. Tevens is het handig om een waterproof versie te kopen.