Luchtdruk vibrators

luchtdruk vibrator
Lees meer over Luchtdruk vibrators

Populairste Luchtdruk vibrators

Luchtdruk vibrators

Luchtdruk vibrators is een vrij nieuwe type vibrator. Het bijzondere aan deze vibrator is dat stimulatie wordt gedaan met luchtdruk. Hierdoor ontstaat er een zuigend effect op het mondje van de vibrator. Deze manier van stimuleren is is toch op zijn minst bijzonder en wel degelijk anders als een trillend of vibrerend effect. Zelfs zo bijzonder dat sommige vrouwen die nog nooit klaargekomen zijn, dit wel leuk met een luchtdruk vibrator De absolute trendsetter op het gebied van deze vibrator is de Womanizer.

Wat is een luchtdruk vibrator?

Zoals kort beschreven hierboven is een luchtdruk vibrator een vibrator die werkt op luchtdruk. Het mondje van de vibrator plaats je op de clitoris waarna het zuigen zal beginnen. Ja het apparaatje zuigt echt aan je clitoris! Door de juiste stand te vinden kan je geheel naar eigen wens de juiste stimulatie toepassen.

Ooit begon het met de Womanizer met die type en wist het ook patent te krijgen op de techniek van hun luchtdruk vibrator. Daardoor hebben zij ook echt een uniek gevoel van stimulatie en zijn er genoeg verhalen van vrouwen die hierbij optimale stimulatie ervaren.

Veel andere fabrikanten hebben op dit moment ook hun eigen versie, maar deze verschillen echt met de Womanizer. Door de patent op de techniek moeten ze echt anders werken waardoor ook de ervaring ervan heel ander is. Het werkt allemaal op luchtdruk, maar het gevoel kan daarbij wel degelijke anders aanvoelen. Satisfyer is bijvoorbeeld een andere fabrikant die veel doet in luchtdruk vibrators.

Wie gebruiken luchtdruk vibrators?

De luchtdruk vibrator is echt ontwikkeld om de clitoris van de vrouw te stimuleren. Of je vervolgens als ervaring met seksspeeltjes of niet maakt niet zoveel uit. Veel vrouwen vinden de vibrator zelfs een minder hoge drempel als bijvoorbeeld een Tarzan vibrator. Dit komt mede door het uiterlijk en je hem echt alleen clitoraal gebruikt.

Wat ons betreft is de luchtdruk vibrator ook echt perfect als eerste vibrator. Maar ook vrouwen die moeite hebben met klaarkomen hebben erg veel baat bij deze vibrator. Door de hele specifieke stimulatie heb je namelijk een optimaal gevoel. Zo geeft Womanizer zelfs aan dat iedere vrouw er gegarandeerd mee klaar kan komen! Do you need more?

Hoe gebruik je een luchtdruk vibrator?

Makkelijker als een luchtdruk vibrator ga je niet vinden. Altans dan zal je zeggen als je het apparaatje ziet. Het beste is om eerst even de luchtdruk vibrator aan te zetten en op je hand te plaatsen. Dan weet je hoe het voelt en welke standjes het apparaatje allemaal heeft.

Hierna kan het zoeken naar de juiste plek en houding beginnen. Neem de eerste keer dan ook echt even de tijd en plaats hem echt goed op je clitoris. Soms zal je even je schaamlippen opzij moeten doen en je clitoris iets meer bloot moeten leggen. Wanneer je hem er goed op hebt zitten dan kan je langzaam de standjes opbouwen. Zelf voel je direct wanneer je meer of minder stimulatie nodig hebt. Dit kan je gemakkelijk doen door op de “-” of “+” knopjes te drukken.

Hoe maak je een luchtdruk vibrator schoon?

Ondanks je de luchtdruk vibrator alleen uitwendig gebruikt, moet je hem wel goed onderhouden. Anders trekken bacteriën in het mondje van je seksspeeltje en dat wil je natuurlijk niet. Het beste kan je het mondje even goed schoonmaken met wat water en toycleaner. Hierna kan je hem weer gewoon gebruiken. Bij sommige luchtdruk vibrators is het mogelijk om het mondje los te halen en te vervangen. Super handig als je het langere tijd wilt gebruiken om dan het mondje op een gegeven moment te vervangen.

Natuurlijk is het ook leuk om gewoon een nieuwe te kopen!