LELO

Lelo
Lees meer over LELO

Populairste LELO

LELO

LELO is een ongelofelijk populair merk als het gaat om seksspeeltjes. Het heeft al meer als 15 toonaangevende prijzen gewonnen in de adultmarkt en is al sinds 2002 op de markt. Het oorspronkelijk Zweedse bedrijf heeft inmiddels 600 werknemers en verkoop in meer dan 50 internationale bedrijven hun seksspeeltjes.

LELO is een modern seksspeeltjes merk waarmee we bedoelen dat het niet kiest voor traditionele ontwerpen. Ze maken speeltjes van hoogwaardige kwaliteit waarbij ze vaak hun eigen weg kiezen. Hierbij is het design vaak net zo belangrijk als de werking van het seksspeeltje. Vaak wort gedacht dat LELO alleen seksspeeltjes maakt voor vrouwen, maar dit is niet waar. Zo wist het bedrijf in 2019 een mannelijk seksspeeltje op de markt te brengen die hoge ogen gooide. Met de LELO F1 zorgde ze dat er een nieuwe standaard voor mannenspeeltjes kwam.

Wat zijn populaire producten van LELO?

LELO heeft een redelijk groot aanbod in seksspeeltjes, maar heeft zeker de afgelopen jaren een paar ontzettend populaire en revolutionaire speeltjes uitgebracht. Enkele zeer populaire seksspeeltjes van LELO zullen we hieronder bespreken.

LELO Sona

De LELO Sona is een clitorisstimulator die werkt op geluidsgolven. Het grote voordeel is dat niet alleen het gebied wordt gestimuleerd waar je hem op houdt, maar ook het gebied daaronder en omheen. Wanner je het tutje over de clitoris brengt zuigt hij er zacht aan. Hierdoor stijgt je bloed waardoor je clitoris nog gevoeliger wordt. De geluidsgolven zorgen voor nog gerichtere stimulatie.

LELO F1

De LELO F1 is een masturbator waarbij technologie voor nog meer genot zal zorgen. Wanneer je de penis in het gat steekt zal je niet weten wat je mee zal maken. Det twee motoren zorgen voor een unieke stimulatie van de penis. De krachtige golven zorgen voor een nog groter genot waardoor klaarkomen nog nooit zo lekker is geweest. De maturbator verwarmt zelfs wat een nog aangenamer gevoel geeft, maar het absoluut hoogtepunt is toch wel het systeem wat ervoor zorgt dat de masturbator zich continue aan jou aanpast.

Wat zijn de voordelen van LELO?

LELO is een seksspeeltjes merk met toch wel een beetje klasse. Niet gek dat er veel voordelen aan het merk zitten. Hieronder sommen we ze graag voor je op