We-Vibe

We-vibe
Lees meer over We-Vibe

Populairste We-Vibe

We-Vibe

We-Vibe is een populair vibrator merk dat onder meer bekend is geworden door vibrators die gebruikt kunnen worden tijdens het vrijen. Zo heeft het onder meer een award gewonnen voor seksspeeltje van het jaar. Maar het merk heeft vooral veel gehad aan Oprah Winfrey. In haar show werd ze namelijk enthousiast over het merk waarna het direct wereldberoemd werd.

In April 2008 werd We-Vibe gestart en nog geen zes maanden later wist het al de Europese markt te betreden. Het was de eerste vibrator die gedragen kon worden en daarmee onderscheiden het merk zich van alle andere merken. Hierna is het merk verder gaan ontwikkelen en kwam het met verschillende vibrators op de markt. In het begin was het vooral om het seksleven van koppels leuker en lekkerder te maken. Dit is nog steeds hun doel, maar steeds vaker zie je ook vibrators die ook heel erg fijn zijn voor solo gebruik.

We-Vibe is niet een heel goedkoop merk. Daar bedoelen we mee dat de seksspeeltjes over het algemeen vrij prijzig zijn. Daarvoor krijg je wel een speeltje waar over het algemeen goed over nagedacht is. Ze zijn waterdicht, gemaakt van veilige materialen, goede vibraties en je kan ze vaak gebruiken doormiddel van de We-Connect app.

Wat zijn populaire seksspeeltjes van We-Vibe?

We-Vibe is groot geworden door vibrators welke gedragen kunnen worden. Erg populair voor koppels, maar inmiddels heeft het merk meer seksspeeltjes op de markt uitgebracht. Hieronder populairste seksspeeltjes

We-Vibe Chorus

De We-Vibe Chorus is een uigebreide versie van de eerste We-Vibe Sync. Door de u-vorm kan de vibrator gedragen worden door de vrouw terwijl ze ook gepenetreerd kan worden. De vibrator is voorzien van twee verschillen motoren waardoor de clitoris als g-spot vibraties afzonderlijk geregeld kunnen worden. Ook kan je de nieuwe We-Vibe Chorus bedienen met een afstandsbediening en app. Het grote voordeel van de Chorus ten opzichten van de Sync is dat het tussenstuk verstelbaar is. Hierdoor kan je hem perfect aansluiten op je lichaam.

We-Vibe Vector

De We-Vibe Vector is een prostaat stimulator. Klein, maar voorzien van alles wat je nodig hebt bij een prostaat stimulatie. Het is voorzien van twee motoren waarvan één in de kop en één in de onderkant. Zo kan je de prostaat en perineum stimuleren. Ideaal als je eens een hoogtepunt wilt halen zonder je penis te stimuleren. Natuurlijk is het speeltje geheel waterproof en voorzien van een zacht materiaal.

We-Vibe Gala

De We-Vibe Gala is echt zo een vibrator dat niet te vergelijken is met een ander seksspeeltje. Al in 2017 kwam het speeltje op de markt, maar vandaag de dag nog steeds ontzettend populair! In beide oortjes zit een motor waardoor je heerlijk diepe vibraties kan ervaren. Zo kan je de clitoris tussen de oortjes plaatsen en genieten van alle tien de standjes. Doordat de twee oortjes beide je clitoris stimuleren is het een unieke ervaring.

Wat zijn de voordelen van We-Vibe?

We-Vibe is een bekend seksspeeltjesmerk en wij zullen uitleggen waarom. We nemen je mee in de grootste voordelen van We-Vibe