G-Spot Vibrators

g-spot vibrator,g-spot vibrators
Lees meer over G-Spot Vibrators

Populairste G-Spot Vibrators

G-Spot Vibrators

Je g-spot stimuleren is wat iedere vrouw zou moeten doen. Het is een erogene zone en wanneer deze op de juiste manier gestimuleerd wordt dan kan je een heftig orgasme krijgen. De g-spot vibrator is daar het ideale speeltje voor. En als we het over een heftige orgasme hebben dan spreken we natuurlijk over een orgasme zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt.

Wat is een g-spot vibrator?

Een g-spot vibrator is een trillende seksspeeltje die je g-spot stimuleert. Je g-spot bevindt zich aan de binnenkant van je vagina en is het best te omschrijven als een sponsachtig gevoel. Het ligt op ongeveer 5cm vanaf de ingang van je vagina richting je buik. Door de g-spot vibrator op deze plek te houden kan je optimale vaginale stimulatie ervaren.

Veel vrouwen kunnen niet klaarkomen van penetratie. Maar door de g-spot te stimuleren is het toch voor veel vrouwen mogelijk om vaginaal te komen. De meeste van de g-spot vibrators hebben een bobbel op het uiteinde om deze plek zo goed mogelijk te stimuleren. Je g-spot zit namelijk vlak na je ingang aan de bovenkant en zonder een hoek of volume is het vaak niet mogelijk om dit te stimuleren.

Hoe werkt de g-spot vibrator?

De g-spot vibrator is niet moeilijk te gebruiken. Het lastigste is om de juiste manier van stimuleren te vinden. Het beste is dan ook om eerst je g-spot te vinden met je vingers. Hiervoor moet je twee vingers inbrengen en richting je navel wijzen. Je voelt op een gegeven moment een ribbelig stukje wat ook wel als sponsachtig wordt omschreven. Als je hier een draaiende beweging op maakt voel je vanzelf een fijne stimulatie.

Wanneer je de juist plek hebt gevonden kan je de vibrator inbrengen. Vaak is dat iets prettiger met wat glijmiddel. Zodra je de g-spot vibrator hebt ingebracht kan je hem aanzetten en naar de juiste stimulatie zoeken. Het spelen met standen maakt dit extra lekker en op sommige zitten dan ook volledige programma’s die je tot een waanzinnig orgasme kunnen leiden.

Let op dat de kop van een g-spot vibrator er nogal dominant uit kan zien. Maar geloof ons dat deze echt nodig is om je g-spot te stimuleren. Het zal je een waanzinnige gevoel bezorgen en sommige vrouwen zullen zelfs met squirten te maken krijgen.

Waar moet je op letten bij een g-spot vibrator kopen?

Eigenlijk is er geen ideale g-spot vibrator, maar er zijn wel een aantal punten die belangrijk kunnen zijn. Laten we starten met dat een g-spot vibrator meer weggelegd is voor de iets meer ervaren gebruikers. Je g-spot vinden is namelijk niet heel makkelijk. Hieronder een aantal belangrijke aspecten als je een g-spot vibrator wilt kopen