Roze dildo’s

roze dildo
Lees meer over Roze dildo’s

Populairste Roze dildo’s

Roze dildo’s

Wat is er nou leuker als een dildo in je lievelingskleur. En in dit geval is dit natuurlijk een roze dildo! Je hebt ze in allerlei verschillende vormen en maten. Zo heb je roze dildo’s die de vorm hebben van een echte penis, maar ook dildo’s in hele nadere vormen. Vaak zijn deze vormen gemaakt om optimale stimulatie te geven. En roze dildo is namelijk mooi, maar het draait uiteindelijk wel om de stimulatie. Het uiteindelijke doel van een seksspeeltje is toch om je meer plezier te geven in bed.

Waarom een roze dildo kopen?

Roze dildo’s zijn vaak erg in trek bij vrouwen en vooral bij de vrouwen die een eerste seksspeeltje kopen. Hierbij speelt naast de kwaliteit van het speeltje ook het uiterlijk mee en de roze kleur scoort daar natuurlijk hoog mee. Vaak zijn roze speeltjes minder intimiderend voor vrouwen en eerlijk gezegd begrijpen wij dat ook wel.

Wat voor roze dildo’s zijn er?

Roze dildo’s zijn er in verschillende voren, maten en types. Zo gebruiken gevorderde als starters de roze dildo en heeft de kleur niets te maken met de stimulatie. Uiteindelijk gaat het erom wat je wilt stimuleren en welke dildo daar het beste bij past. Hieronder een lijst met type dildo’s die je in het roze kan kopen.

Realistische dildo’s

Het klinkt wellicht wat vreemd een realistische dildo in het roze? Er bestaan toch ook geen roze piemels? Het klopt inderdaad dat er geen roze penissen bestaan, maar de vorm van de dildo is realistisch. Dit betekend dat de eikel en schacht nagemaakt zijn van een penis en alleen de kleur roze is gemaakt. Ideaal als je niet direct een levensechte dildo wilt hebben.

Dildo met zuignap

Veel roze dildo’s hebben een roze zuignap eraan zitten en dat betekend dubbel pret! Met een zuignap kan je de dildo namelijk vast zetten aan een vlak oppervlakte. Het grootste voordeel is dat je twee handen vrij hebt en je ondertussen dus jezelf kan betasten. Geloof ons het is heerlijk en het mooiste is dat je ook nog eens gemakkelijk andere standjes kan proberen.

Strapon

Een Stap-on is ook wel een voorbind dildo en erg populair bij (lesbische) koppels. Je leest het inderdaad goed ook hetero koppels gebruiken strapons. Eerlijk moeten we er wel bij vermelden dat vooral de roze strapons vooral in trek zijn bij de dames en dus ook bij de lesbische stellen.

Dubbele dildo

Net zoals bij de strapon is de dubbele dildo erg populair bij koppels. Tenslotte zijn er twee eikels en dat beteken dat je hem beide kan gebruiken of twee gaten kan vullen. Vooral de buigzamen langere dubbele dildo’s in het roze zijn populair bij de dames.

Glazen dildo

Vaak zijn roze dildo’s van siliconen of PVC, maar als wij het mogen zeggen dan moet je eens voor glas gaan! Ten eerste is een glas dildo makkelijk te onderhouden en daarnaast is het ook nog eens een stuk gladder. Veel makkelijker in gebruik dus!

Roze dildo het ideale cadeau

Roze dildo’s zijn het ideale cadeau. Gelukkig is het steeds normaler om een vriendin een dildo als cadeau te geven en daarbij zijn de roze varianten erg populair. Leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven aan die vriendin op het 18e verjaardag of aan je vriendin die nog steeds geen vriendje heeft kunnen vinden. Eigenlijk voor iedere gelegenheid is er wel een reden om een leuke roze dildo cadeau te geven.

Het is allang verleden tijd dat een dildo verpakt is in een doos vol naakte vrouwen. Tegenwoordig zijn dildo’s vaak mooi verpakt en zit er bijvoorbeeld een mooie opbergzak bij. Ook kunnen de dildo’s geheel discreet verzonden worden waardoor jij je geen zorgen hoeft te geven over privé gegevens of een rare doos die bij de deur wordt afgeleverd.

Waar op letten bij een roze dildo kopen?

Voor je de dildo wilt kopen, willen we graag een aantal punten met je delen waar je op moet letten als je eentje wilt kopen. Hieronder onze handig lijst met punten die belangrijk zijn: