Dildo’s

dildo
Lees meer over Dildo’s

Populairste Dildo’s

Dildo’s

Een dildo is een seksspeeltje welke over het algemeen het meest op een echte penis lijkt. Ideaal als je zelfs wilt masturberen, maar ook steeds populairder om te gebruiken bij koppels. Dat seksspeeltjes al langere tijd in gebruik zijn, bewijst een 2000 jaar oude dildo. Daarbij zijn er ook talloze tekeningen uit de Griekse tijd waarbij dildo’s afgebeeld staan.

Hoe gebruik je een dildo?

Je kan dildo’s op verschillende manieren gebruiken. Natuurlijk is het gebruik bij soloseks bij zowel mannen en vrouwen heel gebruikelijk, maar ook bij koppels is de dildo steeds populairder. Hoe de dildo wordt gebruikt is dan ook vaak verschillend.

Het belangrijkste om te weten is ze gebruikt kunnen worden voor verschillende stimulatie. Zo kan je de g-spot of p-spot ermee stimuleren. Met andere worden kan de dildo zowel vaginaal en anaal gebruikt worden en bijdragen aan een lekkerdere manier van klaarkomen. Het is daarom belangrijk om te weten waar je de dildo voor wilt gebruiken.

Welke soorten dildo’s zijn er?

Zoals hierboven beschreven zijn dildo’s er in verschillende soorten materiaal, vormen en groten. Er bestaat daarom ook geen beste of lekkerste dildo! Het verschilt enorm per persoon en waarvoor je hem wilt gebruiken. Om het toch wat makkelijker te maken, kunnen we dildo’s wel in verschillende categorieën verdelen. Hierdoor kan je toch heel specifiek naar een dildo welke aan jou behoeftes kan voldoen.

Realistische dildo’s

Dit is een dildo welke het meeste weg heeft van een echte penis. Vaak zijn realistische dildo’s tot in de perfectie nagemaakt en proberen ze het gevoel van een echte penis zo goed mogelijk te benaderen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende lengte’s, diktes en kleuren. Ja ook roze realistische dildo’s zijn er te vinden!

XL dildo’s

Ben je opzoek naar een lekkere grote dildo dan zijn de XL dildo’s iets voor jou! Deze dildo’s zijn vaak groter dan 25cm en zorgen voor de extra lengte en dikte vaak voor extra stimulatie. Over het algemeen zijn deze dildo’s dan ook voor dat wat meer gevorderde gebruikers.

Anaal Dildo’s

Is een anaal dildo echt anders dan normale dildo’s? Ja! Vaak hebben anaal dildo’s een small uiteinde waardoor hij wat makkelijk in te brengen is. Hoe verder je de dildo inbrengt des de breder deze vaak wordt. Hierdoor kan je de anus extra stimuleren.

Glazen dildo’s

Een dildo van glas is wellicht niet het eerste waar je aan zal denken, maar toch is dit type dildo ontzettend populair. Vaak zijn ze erg mooi om te zien, maar nog belangrijker een stuk gladder als siliconen dildo’s. Hierdoor een stuk makkelijker in te brengen en ideaal voor beginnende gebruikers.

Dubbele Dildos

Dubbele dildo’s zijn er voor degene die samen willen genieten of voor degene die zowel anaal als vaginaal gestimuleerd willen worden. Doordat de dildo twee uiteinden heeft kan je de twee eikels afzonderlijk invoeren. Vaak zijn deze dildo’s ook een stuk soepelere als andere dildo’s zodat je makkelijk kan buigen en op verschillende manieren kan gebruiken.

Opblaasbare dildo’s

Ook zo een dildo waar je niet direct aan zal denken is de opblaasbare dildo. Het grootste voordeel aan deze dildo is dat je zelf het voormaat van de dildo kan bepalen. Door het pompje kan je de grote en dikte bepalen waarna je kan genieten van het formaat waar jij zin in hebt. Toch is dit niet de gemakkelijke dildo om mee te starten. En raden wij dit alleen aan als je al vaker gebruik gemaakt hebt van seksspeeltjes.

Voorbinddildo’s

Een voorbind dildo of straopon is een dildo die je kan dragen op je heupen. Hierdoor kan je iemand zonder hem vast te houden vaginaal, anaal of oraal bevredigen. De voorbinddildo kan je vastmaken aan een harnas waarna hij klaar is voor gebruik.

Spuitende dildo’s

Een spuitende dildo is zoals je mag verwachten een dildo waarbij een zaadlozing nagebootst kan worden. In de dildo zit namelijk een opening waar vloeistof uit kan komen. Leuk als je dat deel van echte seks wilt nabootsen. Overigens kan je zelf experimenteren wat je eruit laat komen.

Dildo’s met zuignap

Een dildo met zuignap moet eigenlijk iedereen iedereen die geïnteresseerd is in dildo’s een keer gebruiken. Door de dildo met de zuignap te bevestigen heb je je handen vrij en kan je daar wat anders mee doen. Leuk voor zowel soloseks als het gebruik met een partner. Zo kan je bijvoorbeeld je partner oraal bevredigen terwijl jij de dildo kan gebruiken.

Hoe maak je een dildo schoon?

Het schoonmaken van je dildo is ongelofelijk belangrijk. Zeker als je een siliconen dildo gebruikt is dit een must. Bij het gebruik gaan namelijk allerlei bacteriën op je dildo zitten. Maak je jouw dildo niet schoon dan gaan deze zich nestellen in het materiaal en kan je bij gebruik last krijgen van infecties.

Spoel je dildo af met water en maak hem daarna schoon met speciale toy cleaner. Hierna kan je hem nogmaals afspoelen en is hij klaar voor gebruik.