Penis sleeves

penis sleeve
Lees meer over Penis sleeves

Populairste Penis sleeves

Penis sleeves

Altijd al eens willen genieten van een grotere penis? De penis sleeve is daarbij een uitstekend seksspeeltje. De penis sleeve doet gauw denken aan een dildo alleen is deze hol van binnen waardoor deze om het de penis geschoven kan worden. Veelal wordt de penis sleeve gebruikt om het plezier in de slaapkamer te vergroten. In ieder geval is er genoeg keuze qua groten, vormen en materialen.

Waarom een Penis sleeve gebruiken?

Penis sleeves worden veelal gebruikt om het plezier in de slaapkamer te vergroten. Dit is vaak gewoon vanwege de lol en omdat er geëxperimenteerd wilt worden met grootes. Zo kan er met een sleeve extra stimulatie ervaren worden. Veel koppels vinden het dan ook opwindend om seks te hebben met een groter voormaat zonder hier een dildo voor te hoeven gebruiken. Voor veel mannen als vrouwen is het toch vaak erg leuk om eens met wat groters aan het werk te gaan.

Maar er zijn ook andere redenen op een penis sleeve te gebruiken. Zo zijn er penis sleeves die ervoor kunnen zorgen dat mannen met erectieproblemen langer door kunnen gaan. Mocht de erectie afnemen dan kan er gewoon door gepenetreerd worden. Maar ook knelt de sleeve soms de penis af waardoor het bloed beter in de penis bleeft.

Een andere reden die vaak voorkomt is het te vroeg klaarkomen. Doordat de penis sleeve om de eikel zit zal er minder stimulatie ontstaan. Hierdoor is het voor veel mannen makkelijk om het langer vol te houden.

In ieder geval genoeg redenen om eens een penis sleeve te proberen.

Wat voor penis sleeves zijn er?

Er zijn verschillende soorten penis sleeves te koop. Zo zijn er namelijk types die je over de gehele penis kan schuiven, maar ook waarbij de eikel wel bloot blijft liggen. Hieronder de verschillende penis sleeves en wat je er precies mee kan doen.

Verlengende penis sleeve

De verlengde is de meeste gebruikte penis sleeve. Zoals de naam al doet vermoeden is deze bedoelt om zowel de lengte als dikte te vergroten. De grootes kunnen hier enorm in verschillen van 15cm maten van 30cm. Belangrijk is dat je hier altijd goed oplet dat je penis in de opening past. Deze worden vaak gebruikt bij koppels die willen ervaren hoe het is om seks te hebben met een grotere penis.

Penis sleeve met ball strapp

Deze penis sleeves zijn vooral populair bij mannen die het klaarkomen willen uitstellen. De penis sleeve zorgt zelf al voor minder gevoel, maar de ball strapp zorgt ervoor dat het klaarkomen ook wordt uitgesteld. Kortom ideaal om langer te genieten van de vrijpartij!

Transparante penis sleeves

Dit type is vaak populair bij mannen die last hebben met erectieproblemen. Je kan namelijk zien of je erectie behouden blijft of niet. Maar ook mannen en vrouwen die het juist fijn vinden om de penis wel te kunnen blijven zien bij het dragen van de sleeve.

Penis sleeves met structuren

Penis sleeves kan zowel van binnen als buiten structuur bevatten. Beide zorgen voor extra stimulatie. Met natuurlijk aan de binnenkant extra stimulatie voor de man. En aan de buitenkant extra stimulatie voor de ontvanger. Doormiddels van ribbels, randjes en nopjes kan er extra stimulatie gegeven worden bij het op en neer gaan.

Hoe penis sleeve gebruiken?

Een penis sleeve gebruiken is net als veel andere seksspeeltjes erg gemakkelijk. Het belangrijkste is dat je een penis sleeve koopt die past. Over het algemeen is de penis sleeve goed rekbaar waardoor deze vaak bij een gemiddelde penis altijd wel past.

Om hem om te doen raad ik al tijd aan om wat glijmiddel te gebruiken en de penis sleeve iets open te rekken. Je kan hem dan om de penis schuiven waarna die direct gebruikt kan worden. Bij het inbrengen geldt ook dat dit fijner is met glijmiddel. Let wel op dat je in omvang wat groter bent waardoor je wat voorzichtiger moet zijn bij het inbrengen.

Waar op letten bij penis sleeve kopen?

Penis sleeves zijn er in vele vormen en maten. Afhankelijk waar je hem voor wilt gebruiken is een bepaalde penis sleeve meer geschikt. Daarom hier een aantal belangrijk punten waar je op moet letten als je er één wilt kopen.