Spuitende dildo’s

Spuitende dildo
Lees meer over Spuitende dildo’s

Populairste Spuitende dildo’s

Spuitende dildo’s

Een spuitende dildo is over het algemeen exact hetzelfde als een reguliere dildo alleen zit er een mechanisme in waardoor er een vloeistof uit de dildo kan komen. Natuurlijk dit alles om het klaarkomen van de man zo goed mogelijk na te bootsen. Ideaal voor al je geen partner hebt of het echt klaarkomen wilt nabootsen. Natuurlijk kies je zelf het moment waarop je de dildo wilt laten klaarkomen waardoor je tegelijk naar het hoogtepunt kunt werken.

Wat is een spuitende dildo?

Een spuitende dildo heb je er in verschillende soorten en maten. Eigenlijk valt het assortiment nog reuze mee als je het vergelijkt met andere type dildo’s. De meeste voorkomende spuitende dildo lijkt op een echte piemel welke een systeem heeft waardoor er een vloeistof uit kan komen. Het mooist is dat je deze dus ook gewoon als een normale dildo kan gebruike en de vloeistof op elk gewenst moment eruit kan laten komen.

Wil je de dildo niet gebruiken, maar vind je het gewoon opwindend om

Waarom een Spuitende dildo gebruiken?

Veel mensen weten niet eens dat er een spuitende dildo bestaat. Laat staan dat ze weten wat je er precies mee kan. Daarom hebben we hieronder enkele situaties uitgewerkt waarvoor je de spuitende dildo zou kunnen gebruiken.

Seks is net echt!

Ben je alleenstaande of mis je het echte seksleven gewoon dan is de spuitende dildo een leuke toevoeging. Ook vinden sommige partners het leuk om een spuitende dildo toe toevoegen aan hun seksleven. De dildo kan je natuurlijk eerst gebruiken om jezelf of een ander een plezier te doen. Met natuurlijk het absolute hoogtepunt aan het einde, want dan kan je de dildo laten klaarkomen. Laat hem bijvoorbeeld klaarkomen wanneer jezelf het niet meer kan houden of als je vriend bijvoorbeeld klaarkomt de dildo ook te laten spuiten.

Zelfinseminatie

De spuitende dildo kan ook echt van toegevoegde waarde zijn bij stellen die niet uit zichzelf zwanger kunnen raken. Wil je dan toch kinderen dan is kunstmatige inseminatie een goede optie. Vele van deze (lesbische) stellen vinden het insemineren met een pipet niet zo romantisch en kiezen daarom voor een spuitende dildo. Vaak vinden de stellen dit prettig, omdat dit het dichtstbij de werkelijkheid komt. Hierbij is het belangrijk om een medische spuitende dildo te nemen. Deze is gemaakt van 100% medische siliconen waardoor de spermacellen niet worden aangetast door de siliconen.

Op afstand

Sommige mensen hebben niet de mazzel dat ze altijd bij elkaar in de buurt zijn. Voor deze koppels kan de spuitende dildo echt iets toevoegen aan hun seksleven. Doen jullie aan aan seks via de webcam dan is dit een super leuke verassing. Terwijl hij zich masturbeert kan jij de dildo gebruiken en wanneer hij zijn hoogtepunt bereikt kan jij de dildo laten komen. Zo lijkt het net echt en geef je aan de online seks echt een nieuwe dimentie.

Hoe spuitende dildo gebruiken?

Een spuitende dildo gebruiken is niet moeilijk en lijkt over het algemeen op het gebruik van een realistische dildo. Je kan de dildo solo gebruiken, maar bijvoorbeeld ook in een harnas. De toevoeging zit hem alleen in het spuiten van de dildo. Dit moet je altijd zelf doen en kan door een pipet of bijvoorbeeld een knijpbal. Deze laatste is een balletjes welke je in knijpt waarna de vloeistof uit de penis komt.

Het belangrijkste van de vloeistof die je in de spuitende dildo gebruikt is dat het geschikt is voor de bijv. de vagina. Je wilt tenslotte geen vloeistof in de vagina wat voor ontstekingen kan veroorzaken. Zo is er bijvoorbeeld een nepsperma, maar kan je ook gewoon kiezen voor een glijmiddel. Deze laatste is erg prettig om ook tijdens de daad wat extra glijmiddel te krijgen. Als je wat meer wilt glijden kan je bijvoorbeeld een heel klein beetje vrij laten komen.

Na het gebruik is het belangrijk op de dildo goed schoon te maken. Spoel hem goed af en maak hem altijd schoon met een goede toycleaner