Masturbators

Masturbator
Lees meer over Masturbators

Populairste Masturbators

Masturbators

Masturbators zijn seksspeeltjes die speciaal zijn ontwikkeld voor de man. Wist je bijvoorbeeld dat Masturbators de best verkocht seksspeeltjes ter wereld zijn? In ieder geval is het een seksspeeltje die het gevoel van een kut , mond of anus de penis kan stimuleren. Leuk om te weten is dat het ooit bedacht is door een man waarvan zijn vrouw zwanger was en gemeenschap werd afgeraden. Samen bedachten ze de masturbator zoals wij die nu kennen. Natuurlijk zit de ontwikkeling niet stil en is het de afgelopen jaren steeds realistischer en fijner geworden. Ze worden het meeste gebruikt tijdens soloseks, maar zijn ook steeds populairder bij koppels.

Wat is een masturbator?

Masturbators zijn seksspeeltjes waarvan het gevoel van bepaalde delen van het lichaam zo goed mogelijk worden nagebootst. Ooit was het een simpele koker met daarin een ingang. Tegenwoordig zijn ze er in verschillen vormen, maten en vormen. Zo kan je ervoor kiezen om één te kopen die het mondgevoel zo goed mogelijk nabootst, maar zijn de populairste toch echt de vagina. Door je penis in de masturbator te steken is het gevoel alsof je net echt seks hebt. Ideaal dus als je even droog staat of gewoon zin hebt.

Wat voor type masturbators zijn er?

Zoals hierboven genoemd zijn er verschillende soorten types als je een masturbator gaat uitzoeken. Zo zijn de meest simpele bijvoorbeeld de nepvagina, maar heb je ook levensechte 3D modellen welke volledig zijn uitgerust met kont, tieten en vagina.

Fleshlight

De fleshlight was de oorspronkelijk masturbator en is vandaag de dag nog steeds ongelofelijk populair. Het idee was dat het er niet direct uit moest zien als een seksspeeltje en makkelijk in gebruik moest zijn. Uiteindelijk werd de fleshlight (zaklamp) bedacht. Wanneer je de kop van de fleshlight eraf haalt dan zie je direct een kunstvagina, mond of anus waar je de penis in kan steken. Van binnen is de structuur van het gekozen lichaamsdeel zo goed mogelijk nagebootst.

Heb je een favoriete pornoster? Kies een fleshlight van hun vagina voor extra genot

Tenga-eggs

De Tenga-eggs is echt zo een seksspeeltje waarvan je nooit zo denken dat het er één is. Het zijn siliconen eieren met een gat erin. In het gat zit een structuur zodat je verschillende stimulatie mogelijkheden hebt. Ook zijn ze super flexibel waardoor je het gehele ei over je penis kan trekken. De eieren zijn ideaal voor starters, want ze zijn erg goedkoop. Daarbij kan je ze eenmalig en hooguit twee keer gebruiken.

Sex in a can

Ja letterlijk betekend het seks in een blikje en dat is het ook. Net zoals bij de fleslight haal je de kop van het blokjes en staat je daaronder een fijne verassing te wachten. Ook hier geldt dat de binnenkant weer een heerlijke structuur bevat.

Kunstvagina

Een kunstvagina is niets meer en minder als een nep vagina. Vaak zijn het siliconen kutjes waarvan het uiterlijk enorm kan verschillen. Soms verpakt in een koker, maar soms ook gewoon los voor in de hand. Het pentreren van de kunstvagina voelt hetzelfde als de werkelijke seks met een vrouw. Of in ieder geval zo goed als mogelijk

Mega masturbator

Vind je een masturbator iets dan kan je er ook voor kiezen om het iets serieuzer aan te pakken. Hiervoor is de Mega masturbator een absolute aanrader. Dit is een masturbator waarvan niet alleen de vagina nagemaakt is, maar ook de billen, dijen en stuk van de buik. Hierdoor lijkt het masturberen nog meer op het werkelijk seks hebben met een vrouw. Ideaal als je niet een volledige pop kwijt kan.

Leuk dat je Mega masturbator in verschillende standje hebt. Kies bijv een Doggystyle masturbator

Blowjob masturbator

Zoals je waarschijnlijk al uit de naam kan opmaken is de blowjob simulator eentje die een blowjob gevoel geeft. Hierbij staan er twee getuiten lippen naar je toe waarvan je de sensatie van een tong zal voelen. Extra lekker als je er lekker veel glijmiddel indoet, want een mond is ook kletsnat

Automatische masturbators

Liever lui dan moe? Dan is de Automatische masturbators echt iets voor jou! Je kan deze masturbator aanbrengen op je penis waarna het apparaat de rest doet. Je kan hierbij het tempo zelf instellen, maar wauw wat een uitvinding is dit! Hierbij kan je variëren in stotende of roterende bewegingen.

Hoe werkt een masturbator?

Een masturbator werkt over het algemeen heel eenvoudig. De eggs zij nog het meeste complex, maar zelfs deze zijn super makkelijk. Voor gebruik is het belangrijk om eerste het speeltje schoon te maken. Hierna kan het werk beginnen.

Het fijnst is om wat glijmiddel op waterbasis op je penis te doen. Hierna kan je de masturbator of je penis te schuiven en op en neer te bewegen. Het fijnst is om rustig te beginnen zodat je er een beetje aan kan wennen. Hierna kan je het tempo steeds iets opvoeren. Als je er één zonder omhulsel hebt kan je deze ook wat meer in knijpen om nog meer druk uit te oefenen.

Hou je vooral niet in als je richting het hoogtepunt gaat. Voor het tempo naar het maximale en geniet van het slotakkoord. Hierna moet je de masturbator namelijk weer schoonmaken en dat zal grondig moeten gebeuren.