Hoe moet je pijpen: 11 tips voor de perfecte blowjob

Hoe moet je pijpen: 11 tips voor de perfecte blowjob

Hoe moet je pijpen? Dat is de vraag die iedere vrouw wel eens heeft gehad. Je wilt het tenslotte goed doen en het liefste ook dat hij gek op je kunsten is. Met de onderstaande tips hopen wij dat je de vraag hoe moet je pijpen kan beantwoorden. Want eerlijk gezegd is pijpen niet super moeilijk alleen moet je opzoek naar de perfecte pijpbeurt voor hem. Aan jou is het dus om deze tips samen met hem te ervaren en te kijken wat hij allemaal fijn vind. Uiteindelijk zal je zien dat pijpen helemaal niet moeilijk is en jij er bijna net zoveel van kan genieten als hij.

Neem de tijd

Hoe graag hij ook wilt dat je hem in zijn mond neemt, geef hier niet direct aan toe. Net als de rest met seks is er niets fijners om eerst naar een moment op te bouwen. Zoen hem, geef hem kusje over zijn lichaam, maar laat zijn penis nog even met rust. Wil je wel een klein voorproefje doen dan zijn zijn vingers een goede tips. Neem een vinger in je mond en zuig eraan zoals je ook met zijn penis wilt doen. Wedden dat hij niet weet wat hem overkomt.

Kus zijn dijen, liezen en onderbuik en geniet vooral van de toestand van zijn penis. Het kan niet anders dan dat die er nu in volle glorie bijstaat.

De juiste positie

Wanneer je begint met pijpen is het belangrijk om aan jezelf te denken. Niet alleen zodat hij goed zicht hebt op jou, maar ook dat je positie aanneemt wat je even kan volhouden. Zet hem bijvoorbeeld in een stoel en kniel voor hem neer of plaats hem op bed en ga tussen zijn benen voorover zitten. Zo heeft hij zicht op jou, zijn penis en zit jij er goed bij.

Afwisselen

Natuurlijk heb je nu niet alleen een goede positie, maar ook geef je hem iets om naar te kijken. Zorg dat je bijvoorbeeld al in je sexy lingerie zit of hem juist al zicht geeft op je borsten. Maar vooral belangrijk geef hem zicht op je ogen en mond.

Maar hoe moet je pijpen? Eindelijk gaan we nu starten met het kussen, likken en zuigen van zijn penis. Begin bijvoorbeeld door zijn schacht te likken kusjes te geven. Als je merkt dat hij dat lekker vindt, ga dan omhoog richting zijn eikel. Hier kan het echte werk beginnen door de eikel in je mond te nemen. Dit kan je het beste doen door hem echt een beetje naar binnen te zuigen.

Heeft hij nou een grote penis en merk je dat je deze niet direct helemaal in je mond kan doen. Plaats dan je hand om zijn schacht zodat zijn penis niet verder kan als je hand. Zo hou jij controle hoever hij in je mond kan komen.

Een pijpbeurt hoort nat te zijn

Niet veel mensen zullen dit zeggen, maar een pijpbeurt hoort nat te zijn! Eigenlijk kan je wel stellen hoe meer speeksel des de beter de pijpbeurt. Merk je dus dat er veel spuug vrij komt dan moet je dit niet wegslikken. Gebruik het hem zijn penis lekker nat te maken. Ook voor jou is een natte gladde penis lekkerder om te pijpen.

Een leuke tip is om iets zoets zoals limonade van te voren te drinken. Dit zorgt namelijk voor dikkere speeksel wat extra lekker kan zijn tijdens een pijpbeurt.

Handen gebruiken mag!

Bij een pijpbeurt denk je al gauw aan het gebruik van je mond, maar een beetje penis is 15cm lang en dat betekend dat er nog makkelijk een hand bij past. Verleng je mond met je hand en geef hem hierdoor een totaalbeleving. Enkele tips om je handen te gebruiken zijn

  • Op en neer: Beweeg je hand mee met je mond. Neem je hem dieper dan zakt je hand over zijn schacht en andersom ook. Zo stimuleer je zijn hele penis.
  • Draaiende beweging: Terwijl je zijn eikel in zijn mond hebt plaats je één of twee handen om zijn schacht. Door een draaiende beweging op en neer te maken zorg je dat alles nog lekkerder is.
  • Zacht knijpen: Door zacht in zijn schacht te knijpen zorgt je dat zijn bloed in zijn penis blijft, maar ook dat hij het langer vol kan houden. merk je dat hij slapper wordt, maak hem dan hard en knijp zachtjes in zijn schacht terwijl je hem verder pijpt.

Besteed aandacht aan zijn ballen

Niet iedere vrouw weet dit, maar veel mannen zijn er gek op als je naast zijn penis ook aandacht besteed aan zijn ballen. Wanneer je hem pijpt kan je met je andere hand zijn ballen vasthouden of heel licht ermee spelen. Durf je al wat verder te gaan laat dan je toch over zijn schacht gaan en kust en lik zijn ballen. Helemaal geweldig wordt het voor hem als je één bal in je mond neemt. Let op dat de ballen gevoelig kunnen zijn en je dus rustig ermee doet.

Extra aandacht voor deze plekjes

Naast zijn ballen kent de man nog een paar bijzondere plekjes waar het lekker kan zijn om hem te stimuleren. Zijn eikel is natuurlijk iets dat extra aandacht verdient. Heerlijk om hem in je mond te nemen, maar het is ook lekker om er alleen met je tong overheen te gaan. Ga over de rand van zijn eikel met je tong. Dit wordt ook wel de corona genoemd.

Ben je opzoek naar een nog gevoeliger plekje? Kies er dan voor om heel gericht over zijn toompje te gaan. Dit is het stukje huis dat je tussen zijn eikel en voorhuid ziet zitten. Ga hier overheen met je tong en je zal zien dat hij niet weet waar hij het moet zoeken.

Als je geen enkel probleem hebt om naar zijn ballen af te zakken dan kan je nog wat verder gaan. Achter zijn balzak zit namelijk de perineum. Dit is het plekje tussen zijn anus en balzak en is extra gevoelig. Wanneer je zijn piemel in zijn mond heeft zal hij niet weten wat hij meemaakt als je hier overheen wrijft.

Totaalbeleving

Pijpen is een totaalbeleving en dat betekend dat niet alleen je handelingen belangrijk zijn. Hij zal namelijk vaak naar je kijken en als je het goed doet maakt hem dat ontzettend opgewonden. Andersom geldt dit natuurlijk ook als hij kreunt en je kan zien dat hij het lekker vindt dan maakt dit jou ook opgewonden. Los daarvan kan je door naar hem te kijken ook zien wat hij lekker vindt.

Zorg dat als je hem pijpt hem af en toe aankijkt. Jullie oogcontact zal het nog spannender maken en jij weet direct of je goed bezig bent. Wil je het echt afmaken dan is een klein beetje porno helemaal niet erg. Zo kan je met je tong over zijn hele lul gaan als je hem aankijkt, even over je tieten of kutje wrijven of een kreunend geluid maken terwijl je hem in zijn mond neemt. Je zal zien dat dit alles het nog sexyer maakt.

Steeds wat dieper pijpen

Veel vrouwen hebben soms moeite met de grote van de penis. Helemaal niet raar, want een gemiddelde lengte van een penis is 15cm. Wil jij toch leren om het wat dieper in je mond te nemen of hem zelfs te deeptroaten dan kan je dit het beste doen door het steeds op te bouwen. Neem in het begin van de pijpbeurt zijn penis niet gelijk te ver in je mond en probeer dit naar verloop van tijd wat verder te doen. Voel je dat het te ver is dan ga je weer terug.

Een andere goede tip als je last hebt van kokhalzen is door met een tandenborstel in je mond te gaan. Voel je dat je moet kokhalzen ga dan 10 seconden met de tandenborstel over deze plek. Waarschijnlijk moet je kokhalzen en komt er veel slijm vrij, maar door dit een aantal keer te doen zal je zien dat het steeds makkelijker gaat.

Pas op met tanden

De penis en zeker de eikel kan erg gevoelig zijn. Veel mannen zitten er dan ook niet op te wachten dat je iets met je tanden doet. Wanneer je de penis dus in je mond doet zorg dan dat je tanden bedekt zijn met je lippen.

Toch kunnen er ook mannen zijn die het lekker vinden. Dit betekend dus niet dat er geen enkele man is dit het niet lekker vind. Sommige vinden het juiste wel opwindend als je er af en toe een beetje zacht in bijt.

Slikken mag

Een perfect pijpbeurt kan je goed gebruiken als opwarmer. Niets zo fijn om hem te pijpen en daarna heerlijk seks te hebben, maar soms is het ook leuk om hem te laten eindigen met een pijpbeurt. Pijpen is voor veel mannen de ultieme seksbeleving en klaarkomen hoort daar natuurlijk bij. Vind je het fijn om te slikken of niet erg dan is dat natuurlijk super fijn. Je kan tenslotte hem nog wat langer verwennen wat erg leuk is.

Maar vind je het niets om te slikken dan is er niets mis mee. Laat hem bijvoorbeeld over je tieten spuiten als hij klaarkomt of in je gezicht. Natuurlijk moet je niet erg vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *