12 beste tips om te snel klaarkomen uit te stellen

12 beste tips om te snel klaarkomen uit te stellen

Te snel klaarkomen of ook wel te vroeg klaarkomen is voor veel mannen het ergste water ongeveer kan bestaan. Iedere man kent de wilde seksfantasieën waarbij hij haar de hele slaapkamer laat zien. Vaak is de werkelijkheid een stuk minder bevredigend en blijkt het te snel klaarkomen een grote valkuil.

Gelukkig er wat te doen aan te snel klaar komen met deze handig tips! Hierdoor kan je de pret al snel enkele minuten langer laten duren en in sommige gevallen met ruimt 30 minuten verlengen!

Kom maar op met die tips en laat de lange vrijpartijen maar beginnen!

Erken te snel klaarkomen

Laten we starten met wat te snel klaarkomen nou werkelijk is? Eigenlijk is dit pas wanneer jij of je partner dit zo ervaart. Er is dus geen exacte tijd aan de daad te hangen en dat is maar goed ook.

Te snel klaarkomen heeft dus alles te maken hoef jij/jullie het zelf ervaren. Willen jullie het graag wat langer volhouden dan zal je dit moeten erkennen. Wanneer je accepteert dat je hier graag iets aan wilt doen dan is dit een stuk makkelijker.

Vanaf nu kan je werken aan een situatie waarbij jij en je partner gelukkig zijn. Het samen eraan werken maakt het overigens ook een stuk leuker en motiveert je een stuk meer.

Train je PC spier

Nee dit heeft niets met die computer te maken waar je dagelijks uren verslijt! Hoewel je kan het rustig achter je computer doen.

Je PC spier is de spier die van je stuitje naar je schaambeen loopt en maakt onder meer deel uit van je bekkenbodemspier. Onder meer controleer deze spier je urine-uitstroom en laat dit nou ook de doorgang zijn om klaar te komen. Het grootste voordeel van deze spier trainen beteken dat je jouw orgasme sneller onder controle krijgt waardoor je het nog even uit kan stellen. Ideaal dus om te snel klaarkomen te verhelpen

Ontdek je PC spier door onder het plassen je plas op te houden. De spier die je gebruikt is je PC spier.

Wanneer je weet hoe je jou PC spier kan gebruiken dan kan je hem ook trainen. Span bijvoorbeeld je spier 5 seconden aan en laat hem dan 5 seconden rusten. Doe dit in setjes van 10 en dan driemaal daags.

Ademenen!

Het is al langer bekend dat je ademhaling veel invloed kan hebben op je lichamelijke gesteldheid. Zo ook op het te snel klaarkomen! Zo blijkt dat wanneer je snel ademt je ook sneller tot je hoogtepunt komt. Denk er maar eens over na?

Zorg dat je dus goed in en uit blijft ademen en deze ademhaling zo lang mogelijk onder controle kan houden. Bewust ademen zorgt ervoor dat je meer rust over je lichaam hebt. Ja yoga is daar dus een prima optie voor!

Yoga te snel klaarkomen
Yoga is een prima manier om te werken aan je ademhaling

Oefening baar kunst

Dit geldt voor alles en dus ook voor seks. Van kleins af aan begon het al met lopen. Wanneer je viel, stond je op en probeerde je het gewoon nog een keer. Met seks is het net zo. Des de langer je geen seks hebt des de meer spanning op je lichaam komt te staan. En spanning op je lichaam heeft niet bepaald een goed resultaat op het te vroeg klaarkomen.

Wil je het langer volhouden in bed dan zal je minimaal één keer per week in bed actief moeten zijn. Je went hierdoor aan het gevoel en zal ook de spanning ernaartoe afnemen.

Juiste opbouw

Soms is het een tijdje geleden en kan je niet wachten tot ze je oraal of vaginaal bevredigd. Maar een goede opbouw is essentieel. Tenslotte is sex geven en nemen en is een goede opbouw het halve werk.

Neem de tijd voor een lekkere sekspartij. Kijk bijvoorbeeld is samen lekker tv waar je al een beetje in de stemming komt door elkaar te strelen en zoenen. Op een gegeven moment kan je het initiatief nemen en haar zones te strelen en likken. Als je merkt dat ze echt in de stemming is, kom jij aan de beurt.

Gepijpt worden is heerlijk, maar uiteindelijk wil je pret voor twee. Zorg dat je niet in de buurt komt van het klaarkomen. Bij het vrijen ga je er anders al in dat je het vol moet houden en dan gaat het sowieso mis.

Vrouwen zien voorspel ook als sex dus zorg dat je hier de tijd voor neemt

Oefen met klaarkomen (uitstellen)

Het oefenen met het uitstellen van klaarkomen noemen we ook wel “edge”. Het is een techniek waarbij je het randje van het klaarkomen leert kennen. Op het moment dat je het randje behaalt, stop je en laat je het gevoel even wegtrekken.

Zodra het gevoel iets is weggetrokken kan je weer verder. Dit kan je zowel doen met het mastruberen, maar ook met de seks. Merk je dat je moet komen onder het vrijen stop dan en bevredig haar bijvoorbeeld oraal. Wanneer je weer kan dan zal je zien dat je het weer een tijdje vol kan houden.

Weg met alle spanning

Ongelofelijk belangrijk en vaak ontzettend onderschat is mentale vlak. Zeker bij mannen is dit een groot onderwerp, want je hebt tenslotte als man toch geen mentale problemen? En zeker geen minderwaardigheidscomplex of misschien een depressie?

Alle vormen van mentale klachten kunnen een ongelofelijk weerslag hebben op je seksleven. Overigens kan dit naast te snel klaarkomen ook voor erectieproblemen zorgen.

Heb je langere tijd last van te vroeg klaar komen of komt het opeens opzetten dan kan dit een probleem zijn. Ga ten rade of je bijvoorbeeld veel spanning hebt van je werk, school of relatie. Relatiever deze problemen en probeer ze te relativeren. Vaak lijken ze dan allemaal wel minder erg als je werkelijk denkt.

Verzet je gedachten

Oké het liefst hebben we natuurlijk wilde sex waar je niets anders wilt als denken aan die persoon. Een beetje dirty talk en het feest is helemaal compleet. Maar dit allemaal zorgt er ook voor dat je op het hoogste niveau van genot komt en dan is klaarkomen een must

Soms kan het helpen door in je hoofd een stapje terug te doen. Denk aan iets heels vies of iets heel onaantrekkelijks. Je zal direct merken dat de spanning een stuk minder is. Uiteindelijk zorgt spanning namelijk voor opwinding en dit zorgt weer het klaarkomen

Dus denk aan een schiettent paard, een oma of de geur van bloemkool. Behalve als dit je natuurlijk opwind….

Hulp bij uitstellen

Zit het je nou echt dwars en heb je van alles geprobeerd dan kan je er ook voor kiezen om een beetje hulp te gebruiken. Zo zijn er verschillende manieren om het wat minder gevoelig te maken

Een condoom is de eerste aanrader! Sowieso is een condoom aan te raden, maar ook als je het langer wilt volhouden is dit een goede. Door de condoom krijg je eikel namelijk minder wrijving en dat zorgt ervoor dat je het langer volhoudt.

Een andere manier is een verdovingszalf te gebruiken. Door de zalf aan te brengen op je eikel zal deze na een paar minuten minder gevoelig zijn. Let wel op dat je er niet te veel op doet, want een totaal gevoelloze eikel kan erectieproblemen veroorzaken. Ook is het slim om je niet meer oraal te laten bevredigen na het gebruik van de zalf. De tong van je partner zal dan namelijk ook gevoelloos zijn.

Gebruik een cockring

Laat ik voorop stellen dat dit niet voor iedere man iets is. Sommige moeten niets van seksspeeltjes weten en bij andere werkt het gewoonweg niet.

Een cockring kan je doen om je penis en zorgt ervoor dat je penis het bloed vasthoudt. Hierdoor blijf je ten eerste knetterhard, maar doordat het de boel afknelt hou je het ook langer vol! En dit is nou precies wat je wilt.

Hou het langer vol en zorg voor een optimale paal

Let op dat je wel wat dingen moet weten over het gebruik van een cockring! Zo moet je hem niet dagelijks gebruiken en is het beter om hem ook niet langer als een half uur te dragen.

Cockringen zijn er in verschillende, maten, diktes en materialen. Het kan daarom even zoeken zijn welke je moet hebben, maar als je de juist hebt dan is het feest voor iedereen.

Oefen met een masturbator

Zoals ik eerder zei oefening baart kunst en soms komt de seks er even niet van. Geen partner of jullie hebben het allebei druk waardoor de seks even op een laag pitje staat. Ideaal is om dan te oefenen met ene mastubator!

Een masturbator is een handig seksspeeltje die je kan penetreren. Je hebt het in allerlei vormen, maa de meestvoorkomende is toch wel de vagina. Goede masturbators zijn voorzien van een structuur aan de binnenkant waardoor je extra stimulatie hebt. Zo lijkt het net of je een echte vagina aan het neuken bent.

Doordat je met de masturbator je eigen tempo kan bepalen is het makkelijk om hiermee te oefenen. Ook kan je hier goed je grens verleggen door net voor het hoogtepunt te stoppen en te wachten tot je minder opgewonden bent. Hierna kan je het weer hervatten.

Ga voor ronde twee

Wie is er nou niet gek op ronde twee? Of je dit nou dit in de vorm van letterlijk een ronde twee of dat jij je voor de sex masturbeert is aan jou. In ieder geval hou je het veel langer vol in ronde twee! Dit komt doordat de meeste spanning van je af is.

Let wel op dat je de slaap de baas blijft. Er wordt namelijk een stofje in je hersenen aangemaakt waardoor je eigenlijk niets liever wilt als even liggen. Geef hier niet aan toe en maakt werk van ronde twee. Als hij eenmaal in volle glorie is kan je er namelijk extra veel plezier aan beleven.

Heb jij nog tips tegen te snel klaarkomen? Laat het ons weten in de reacties hieronder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *