Tenga

Tenga
Lees meer over Tenga

Populairste Tenga

Tenga

Tenga is een Japans merk dat speciaal voor mannen seksspeeltjes ontwikkeld. Het bedrijf begon in 2005 door een voormalig automonteur. Het woord Tenga betekend in het Japans “Elegant” en dat is waar het merk dan ook voor staat. Het eerste seksspeeltje waarmee het bedrijf en merk op de markt kwam was de Tenga Cup. DIt is een masturbator die het gevoel van een vagina moet ervaren.

Tenga noemt zichzelf de Apple van de seksspeeltjes industrie. Hun seksspeeltje moeten dan ook niet als vervanging van de vagina gezien worden. Sterker nog de seksspeeltjes lijken niet eens op een vagina, maar dat betekend niet dat het genot minder is. Door uiteindelijk seksspeeltjes te ontwikkelen die niet op seksspeeltjes lijken, hopen ze het voor iedereen makkelijker te maken om er eentje te gebruiken.

Wat voor producten heeft het merk Tenga?

Tenga staat bekend als seksspeeltjes merk waarbij het niet direct te herleiden is tot speeltje. Je kan dus gerust je seksspeeltje in je kamer laten zonder dat je bang hoeft te zijn dat iemand er iets raars over denkt. Maar wat voor seksspeeltjes maakt Tenga nou precies?

Tenga Egg

De Tenga Egg is het ideale seksspeeltje als je een keer een speeltje wilt proberen! Waarom? Het is super goedkoop, simpel in gebruik en na gebruik gooi je hem gewoon weg. De egg kost over het algemeen €7,95 en je hebt ze in verschillende uitvoeringen.

Simpel uitgelegd is het een uit die je na het openen van de verpakking kan gebruiken. In het flexibele ei zit een gat waar je de penis in kan doen. Nu kan je het ei verder over je schacht trekken en je op deze manier stimuleren. Aan de binnenkant zit een structuur waardoor je optimale stimulatie krijgt. Deze structuur verschilt per ei.

Tenga Cup

Wil je een seksspeeltje die je langere tijd of eenmalig kan gebruiken dan is de Tenga Cup een aanrader. Het is een soort koker waarbij je de deksel eraf kan draaien waarna je direct een gat zal zien. Hier kan je de penis instoppen waarna deze een beetje vacuüm gezogen zal worden. Aan de binnenkant zal je een heerlijk gevoel krijgen van nopjes, ribbels en strepen. Je hebt ze in verschillende uitvoeringen die allemaal een ander gevoel geven. Zo is er zelfs eentje die de functie van het Deep Throat nabootst.

Tenga Flip Hole

De Tenga Flip Hole is het duurste van alle speeltjes, maar wauwwwww! Dit is echt het pareltje van het merk, want hier is echt aan alles gedacht. Ten eerst is het materiaal extra zacht waardoor stimulatie nog fijner is. Daarbij kan je op de masturbator druk zetten door hem in te knijpen. Hierdoor kan je meer druk op de penis geven. Ook is deze nog makkelijker schoon te maken en zijn sommige voorzien van een vibrerend deel.

Voordelen van Tenga seksspeeltjes?

Ben je nog niet enthousiast of wil je gewoon nog meer voordelen weten waarom een Tenga seksspeeltje in je nachtkastje moet liggen? Dan geven we graag nogmaals alle voordelen samengevat hieronder aan je