Strapless dildo’s

strapless dildo
Lees meer over Strapless dildo’s

Populairste Strapless dildo’s

Strapless dildo’s

Een strapless dildo ook wel een strapless strapon is een voorbind dildo die je kan gebruiken zonder broekje te dragen. De dildo heeft twee uiteindes waarvan je de kortste zijde kan inbrengen waarna er met de lange zijde gepenetreerd kan worden. De strapless dildo is een ontzettend populair speeltje bij lesbische koppels, maar ook steeds meer hetero stellen gebruiken de strapless dildo. Hierbij kan de vrouw de man een prostaatstimulatie geven.

Wie gebruiken de strapless dildo?

De strapless dildo is vooral populair bij vrouwen. Zo kunnen zij seks hebben met hun vriendin/vrouw zonder de onhandigheid van harnassen en broekjes. Zo kan één van de twee het korte eind van de dildo inbrengen waarna het grootste deel van de dildo rechtop voor haar staat. Hiermee kan zij de andere penetreren.

Naast lesbische koppels zijn het ook steeds meer hetero stellen die de strapless dildo gebruiken. Steeds meer mannen vinden het fijn om gepenetreerd te worden en dat kan prima met deze dildo. Zo kan je de rollen eens omdraaien.

Hoe werkt de Strapless Strapon?

Eigenlij s de werking vrij simpel en is hierboven al een aantal keer globaal uitgelegd. Natuurlijk komt er wel iets meer bij kijken en is het goed gebruik van de strapless strapon erg belangrijk. Tenslotte geldt voor veel seksspeeltjes dat goed gebruik de basis is van genot.

Allereerst is het verstandig om de strapless strapon eens te proberen. Zo weet je hoe je de dildo moet inbrengen en weet je bijvoorbeeld ook of je de juist diameter hebt. De diameter die je bij jezelf naar binnen brengt kan namelijk ervoor zorgen dat het speeltje beter blijft zitten tijden het penetreren.

Wanner jij en je partner beide opgewonden genoeg zijn dan kan je starten met het gebruik van de dildo. Door het kortste gedeelte bij je in te brengen kan je starten met het penetreren. Dit alles kan je doen met of zonder glijmiddel. Dit ligt er maar net aan hoe opgewonden jullie zijn. Het leukste kan dan gaan beginnen en dat is de daad zelf. Wissel vooral de seksstandjes af zodat je goed weet wat goed bij jullie werkt. Tenslotte blijft het een dildo die je zelf in hebt en dat hij er zomaar uit kan floepen.

Na gebruik is het belangrijk om de dildo goed te reinigen. Dit is bij de Strapless dildo extra belangrijk, omdat je beide de dildo in hebt. Hierdoor kunnen er meer bacteriën op de dildo hechten. Maak daarom de dildo goed schoon met een toycleaner. Dit kan je ook doen voordat je de dildo gaat gebruiken.

Wat voor Strapless dildo’s zijn er?

Voor strapless dildo’s heb je niet heel veel keuze. Los van het materiaal heb je eigenlijk maar keuze uit twee verschillende types. De eerst is de eenvoudigste waarbij je een enkele element bij jezelf kan inbrengen en de grotere dildo bij je partner kan inbrengen.

Een wat uitgebreidere variant is waarbij je twee delen bij jezelf kan inbrengen. Zo kan je jezelf vaginaal als anaal stimuleren. Daarnaast kan je de grote dildo bij een partner inbrengen.

Waar moet je op letten bij een Strapless dildo kopen?

Een strapless strapon kopen is eigenlijk een kwestie van ervaring en uitproberen. Hiermee bedoelen we dat de ene je heel goed kan bevallen terwijl de andere wellicht onhandig in gebruik is. Het belangrijkste waar je op moeten letten is dat het inbrenggedeelte goed op je vagina aansluit. Hiermee bedoelen we dat deze niet makkelijk eruit kan floepen.

Het laatste is dat je natuurlijk ook moet nadenken over waarmee je je partner wilt penetreren. De grote en dikte kunnen hierbij erg belangrijk zijn of diegene het wel aangenaam vind. Overleg daarom goed met elkaar wat je wilt.