Voorbind dildo’s

Voorbind dildo
Lees meer over Voorbind dildo’s

Populairste Voorbind dildo’s

Voorbind dildo’s

De voorbind dildo of ook wel strapon genoemd werd lange tijd alleen met lesbische vrouwen geassocieerd. Gelukkig is dit allang niet meer het geval en gebruiken hetero’s en homo’s ook met alle plezier de voorbind dildo. De voorbind dildo kan namelijk echt iets toevoegen aan je relatie en geeft weer extra optie’s in bed. Doordat de dildo vast zit aan je middel kan je hem gemakkelijk anaal, vaginaal of oraal gebruiken bij iemand.

Wie gebruiken voorbind dildo’s?

Zoals hierboven benoemd gebruiken lang niet alleen lesbische vrouwen de voorbind dildo! Zeker bij hetero stellen is de voorbind dildo steeds populairder en daarmee word omen ze niet alleen gebruikt op de vrouw. Mannen beginnen namelijk ook steeds vaker hun prostaat te ontdekken en dit kan prima met een voorbind dildo. De vrouw doet de voorbind dildo dan om en neem haar man van achter. Dit wordt ook wel pegging genoemd.

Naast de traditionele voorbind dildo zijn er ook varianten waarbij de dildo hol is. Hierdoor kan je hem over de penis schuiven wat weer handig kan zijn bij erectie problemen of leuk om bijvoorbeeld een fantasie uit te laten komen.

Hoe gebruik je een voorbind dildo?

Het gebruik va neen voorbind dildo is vrij gemakkelijk. Het belangrijskte is om te weten wat voor soort voorbind dildo je wilt gebruiken. Heb je er één gevonden en heb je een harnas erbij nodig, zorg dan dat je de juiste maat harnas uitzoekt.

Bij een normale voorbind dildo dien je eerst het harnas aan te doen. Vaak kan je erin stappen waarna je hem kan vastzetten. Vervolgens kan je de dildo vastzetten in het harnas. Nu kan je beginnen, maar natuurlijk niet voordat de spanning is opgelopen tot een punt waarbij penetratie niet meer te stoppen is.

Welke soorten voorbind dildo’s zijn er?

Voorbind dildo’s zijn er in allerlei verschillende vormen, maten, kleuren en types. Allemaal kunnen ze voor verschillende doeleinde gebruikte worden. Hieronder aantal populaire types

Grote voorbind dildo’s

Veel grote dildo’s kan je op je strapon zetten waardoor je een hem als grote voorbind dildo kan gebruiken. Veel koppels gebruiken een grote dildo voor extra genot, maar vaak ook om een bepaalde behoefte of fantasie uit te laten komen. De grote voorbind dildo is bijvoorbeeld erg populair bij hetero koppels waarbij de vrouw bijvoorbeeld eens wilt weten hoe een grotere piemel voelt. Door de grote dildo in een stapon vast te zetten ka de man haar alsnog neuken.

Holle voorbind dildo’s

De Holle voorbind dildo’s zijn voor hetero of homosexuele koppels. In de holle ruimte moet namelijk een piemel zitten waardoor je hem kan gebruiken. Vaak wordt dit gedaan om groter te zijn, maar ook veel mannen gebruiken hem die erectie- of zaadlozing problemen hebben. Door de penis in de dildo te plaatsen kan je de daad zelf doen en voel je bijvoorbeeld minder wrijving.

Dubbele voorbind dildo’s

De dubbele voorbind dildo is er om zowel de anus als vagina te stimuleren. Wanneer je de dubbele voorbind dildo omdat kan je de andere partner zowel in de anus als vagina penetreren. Vaak zit er een korter model bij welke wat ook wel de anale dildo is. Het lange model kan je dan gebruiken voor de vaginale penetratie.

Voorbind dildo met zuignap

Super handig is om een goede zuignap dildo te kopen. Deze kan je namelijk vastzetten in een harnas waardoor je hem simpel omtovert tot voorbind dildo. Let hierbij wel op dat je de juiste harnas bij de juiste zuignap dildo koopt.

Waar moet je op letten bij een voorbind dildo?

Eigenlijk is een voorbind dildo kopen niet anders als andere dildo kopen. Je moet er goed over nadenken waarvoor je hem wilt gebruiken. Zo moet je bedenken of je hem vaginaal of anaal wilt gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe de voorbind dildo bevestigd moet worden. Denk bijvoorbeeld erover na hoe de voorbind dildo bevestigd moet worden. Zit er een harnas bij of moet je een aparte strapon harnas erbij kopen?