8 Tips om het Missionarisstandje weer helemaal Sexy te Maken

8 Tips om het Missionarisstandje weer helemaal Sexy te Maken

Het missionarisstandje blijft in iedere slaapkamer erg populair. Toch heeft het vaak een stoffig imago en wordt het ook wel gezien als het standje van een zeester. Tenslotte ligt de vrouw onderop en zonder veel actie doet zij ook niet zoveel. Maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn!

Het missionarisstandje kan namelijk ontzettend spannend en intiem zijn. Terecht is het nog steeds het populairste standje en met deze tips weten we zeker dat jij ook volop gaat genieten.

Wat is het missionarisstandje?

Het missionarisstandje is waarbij de vrouw onderop ligt en de man bovenop plaatsneemt. Hij heeft vanaf hier de leiding en kan daarbij het tempo en de diepte van de stoten bepalen. Ideaal dus als je het als vrouw fijn vind om de leiding uit handen te geven.

Voor veel koppels is dit het meeste gebruikelijke seksstandje, maar door vastigheden is dit vaak doorgeslagen naar een routineklusje. Iets waar de sex niet mee vanaf spat en dat is zonde!

Willen jullie het missionarisstandje weer laten knallen dan kunnen jullie de onderstaande tips goed gebruiken.

Geniet van het uitzicht

Beide hebben een prachtig uitzicht, maar maken jullie daar echt gebruik van? Waarschijnlijk liggen jullie een beetje op elkaar en kijken jullie nauwelijks naar elkaar.

Zorg dat het licht aanstaat, want jullie gaan nu echt genieten van elkaar. Als hij zichzelf omhoog drukt op zijn handen dan kan zij optimaal genieten van de core van hem. Vaak staat deze gespannen waardoor zij hem op zijn best kan zien.

De vrouw heeft natuurlijk haar handen vrij en wat is er nou fijner voor hem om jou te zien genieten. Zij kan bijvoorbeeld haar tieten, buik of clitoris stimuleren. Wedden dat hij niet weet wat hij ziet en het tempo nog maar wat opvoert. En het voordeel daarvan is dat er nog meer te zien is. Je tieten zullen namelijk niet stil blijven liggen als hij goede stoten geeft.

Wees ook niet bang om elkaar aan te kijken. Iemand zien genieten zal ook jou goed doen.

Geniet dat hij de leiding heeft

Soms is het helemaal niet erg als iemand de leiding heeft. Zo is het ook bij het missionarisstandje! Geniet er als vrouw van dat je helemaal niets hoeft te doen en hij het zware werk doet.

Natuurlijk kan zij altijd iets doen. Hem stimuleren om beter zijn best te doen is altijd een goed idee. Laat zien dat je ervan geniet en knijp hem zachtjes (of harder natuurlijk) in zijn rug of arm. Kreunen is ook heel normaal en zal hem echt aansporen om er nog meer energie in te stoppen.

Fluister dirty talk in elkaars oor

Als hij even met zijn bovenlichaam op haar komt dan liggen jullie met jullie hoofden naast elkaar. Het ideale moment om uit te rusten zou je denken, maar jullie kunnen ook van deze gelegenheid gebruik maken om hem wat extra’s toe te voegen.

Fluister in zijn oor wat dirty talk. Zo kan hij zij bijvoorbeeld zeggen hoe lekker ze het vindt, dat hij haar harder moet neuken, dat ze hem straks zal verwennen als hij nog even doorgaat of dat zij wilt dat hij over haar tieten klaarkomt. Door hem aan te sporen zal hij nog meer energie erin stoppen wat het standje absoluut ten goede komt.

Later kan zij het allemaal goed maken als jullie doorgaan naar het volgende standje.

Zij kan een vibrator gebruiken

Voor haar is het waarschijnlijk ontzettend fijn om clitorale stimulatie te krijgen. Niets mis met een paar vingers, maar wat een kleine mini vibrator is nog leuker. Deze kan ze op haar clitoris plaatsen als hij haar penetreert.

Je kan er ook voor kiezen om een vibrerende penisring te gebruiken. Het voordeel hiervan is dat haar handen vrij blijven. De penisring zit namelijk op zijn penis en kom bij het naar binnen gaan tegen haar clitoris aan. Super leuk voor de afwisseling.

Let op dat je bij het missionarisstandje vaak weinig ruimte hebt. Een groot speeltje past dan vaak niet daarom hebben wij het hierboven vooral over kleinere seksspeeltjes.

Zij kan haar benen om hem heen doen

Ook zij kan een beetje initiatief nemen. Zo kan zij haar benen om zijn middel heen doen om zichzelf een beetje te kantelen. Nu kan hem nog dieper penetreren wat waarschijnlijk wel te goede komt van de sex.

Hierbij is het belangrijk dat zij hem wel naar haar toetrekt waardoor jullie echt verstrengelt in elkaar liggen. Dit is uiteindelijk toch waar het missionarisstandje goed voor is?

Als je dit doet dan moeten jullie je wel echt laten gaan. Maak gebruik van de situatie en laat merken hoe geil jullie zijn. Geef een tik op haar bil, zet de nagels in zijn rug of kreun dat hij dieper en harder moet stoten.

Zij kan een kussen onder haar kont doen

Wist je dat een kussen ontzettend fijn is onder de seks. Lekker voor onder je hoofd, maar nog beter onder je kant. Hierdoor kantelen namelijk je bekken waardoor hij je nog fijne kan penetreren.

Zij hoeft ook veel minder inspanning te doen om het gevoel van penetreren goed te voelen. Door het kantelen zal de penis nog beter langs haar g-spot gaan wat ook voor een nieuwe ervaring kan zorgen.

Overigens is een kussen voor heel veel standje te gebruiken. Doe je doggystyle? Plaatsen hem dan onder je borstkas voor meer stabiliteit. Ook kan je hem gebruiken als je klaarkomt en niet alles bij elkaar wilt schreeuwen. Zo kan je toch alles laten gaan zonder dat de hele buurt je hoort.

Hij kan over haar heen spuiten

Hierboven hadden we het al even benoemd, maar klaarkomen is bij het missionarisstandje echt een voordeel. Hij kan namelijk vrij makkelijk uit je gaan om vervolgens gericht klaar te komen. Dit kan natuurlijk direct in een doekje of elders, maar geiler is als hij over haar mag klaarkomen.

Ben je dus niet vies van zijn goedje en ziet zij dat hij klaarkomt? Zeg dan dat hij over haar moet klaarkomen en laat ook merken dat je het helemaal niet erg vindt. Zo kan zij bijvoorbeeld haar tieten bij elkaar drukken en hem eroverheen laten spuiten.

Doe het missionarisstandje op een andere plek

Waarschijnlijk is het bed één van de weinige plekken waar jullie het doen, maar wat nou als jullie het missionarisstandje doen op de keukentafel? Wedden dat het nu wel anders is als hij staat en zij op je rug ligt. Vanaf nu heeft hij namelijk nog meer zicht op haar en kan zij zich nog beter verwennen.

Ben je voor nog meer in? Het missionarisstandje kan je bijvoorbeeld ook in de buitenlucht doen op een kleedje in de duinen of in het bos. Het mag niet dus zorg dat jullie niet betrapt kunnen worden, maar enkel de spanning dat dit wel kan zal het een groot succes maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *