10 Tips voor de Eerste Keer Anaal Zonder Pijn

10 Tips voor de Eerste Keer Anaal Zonder Pijn

De eerste keer anaal is voor heel veel spannend. Logisch, want je hoort vooral verhalen dat het pijn doet en dat niemand aan anale seks doet.

Maar het tegendeel is waar en anale seks is ongelofelijk populair geworden. Niet gek dat jullie ook geïnteresseerd zijn in anale seks, want ook hetero stellen hebben er steeds meer interesse in.

Wil je genieten van de eerste keer anaal dan moet je wel goed voorbereid te werk gaan. Anale seks kan inderdaad pijn doen, maar dat hoeft helemaal niet als je het maar op de juiste manier doet!

Daarom hieronder de 10 beste tips voor de eerste keer anaal

Waarom doet de eerste keer anaal vaak pijn?

Je hoort waarschijnlijk vaak dat de eerste keer anaal pijn doet. Vaak komt dit, omdat beide niet goed voorbereid zijn. Ze denken dat ze tijdens de (normale) seks wel even door kunnen, maar in de werkelijkheid loopt dit vaak uit tot een deceptie.

De eerste keer anaal vergt namelijk voorbereiding en 100% acceptie van beide kanten! Heeft één van de twee twijfel dan kan je beter wachten met anale seks!

Vaak doet anale seks pijn als er niet genoeg opwinding is, onvoldoende glijmiddel gebruikt wordt of er teveel spanning is. Vooral dit laatste is een groot probleem.

Daarom is de 100% acceptie van anale seks zo belangrijk. Doe je het enkel om iemand een plezier te doen dan ben je te gespannen en dan sluit de kringspier zich. Als je dan seks wilt hebben dan kan je je voorstellen dat dit pijn doet.

Daarnaast maakt je anus geen vocht aan. Je zal dus glijmiddel moeten gebruiken om het aangenaam te maken.

Waarom anale seks wel fijn kan zijn

Anale seks kan ongelofelijk fijn zijn, omdat er rond de anus veel zenuwuiteinde zitten. Zowel bij de man als vrouw kan dit ongelofelijk prettig voelen als dit gestimuleerd word.

Mannen hebben daarnaast een prostaat die je in de anus kan stimuleren. Op een paar centimeter diepte bevind zich de zogeheten P-spot. Deze kan je stimuleren door de vinger naar binnen te brengen, maar je kan ook een anaal speeltje gebruiken.

Andere redenen waarom veel koppels anale seks fijn vinden zijn de volgende redenen:

  • Vertrouwen: Anale seks is de ultieme manier om je vertrouwen te laten zien. Het is vaak toch een gebied wat voor veel mensen een no-go is.
  • Billen: Ja makkelijk kan het niet worden. Billen zijn gewoon super sexye en anale seks kan dat ook zijn.
  • Andere stimulatie: Anale seks is een andere stimulatie als reguliere seks. Dit kan voor de afwisseling heel fijn zijn, maar vergeet niet dat je niet dat je niet zomaar van gaatje kan wisselen!
  • Wissel van macht: Iemand neuken wordt vaak gezien als een bepaalde macht. Voor mannen kan geneukt worden door hun vrouw ook heel geil zijn en voor vrouwen geeft dat vaak het ultieme macht gevoel.
  • Strakker: Anale seks is strakkers als reguliere seks. Heel simpel, omdat er een sluitspier zit.
  • Nieuw: Heel veel dingen die nieuw zijn, is toch weer een extra spanning en anale seks is voor heel veel koppels nieuw.

Eerste keer anaal tips

Laten we gewoon starten met de tips waardoor de eerste keer anaal gewoon heel fijn kan zijn. In ieder geval helpen deze tips bij een veel betere ervaring van de eerste keer anaal!

Zorg voor een goede voorbereiding

Goede voorbereiding is essentieel bij de eerste keer anaal.

Bij anale seks kan het altijd gebeuren dat er iets uitkomt wat je niet hoopt. De kans is niet groot, maar het kan en dat moet je beide ook niet erg vinden.

Wil je de kans beperken dan kan je het beste naar de wc gaan voor de anale seks. Een uur van te voren is prima en ga dan even lekker douche. Je kan er zelfs voor kiezen om een anaal douche te gebruiken om daarbinnen alles extra te spoelen.

Een extra tip is om te controleren of je naar haartjes bij de anus hebt. Die heeft iedereen en is ook helemaal niet erg, maar sommig vrouwen vinden het fijn om overal glad te zijn.

Een andere tip is om de nagels te knippen en veilen. Scherpe randjes bij je anus is absoluut niet fijn en kan een pijnlijk gevoel geven.

Ontspan en relax

De eerste keer anaal is spannend en dat is ook niet erg, maar probeer wel te relaxen! Als je niet ontspant dan gaat het 100% zeker pijn doen en dat wilt geen van beide.

Belangrijk is dat je tijd neemt en eerst goed opwarmt. Zorg dat je van te voren dus het gebied goed verkent met de vinger zodat de anus goed kan ontspannen.

Vaak is een goede tips om ook van te voren goed te reinigen. Veel maken zich namelijk druk of er niets vies uitkomt. Als je alles goed reinigt dan ben je hier veel rustiger over.

Gebruik glijmiddel

Eigenlijk zou je altijd glijmiddel moeten gebruiken bij seks, maar bij anale seks is het echt onmisbaar!

Je anus maakt geen vocht aan en dat betekent dat je voor vocht moet zorgen. Koop dus een goede anaalglijmiddel om zo voor optimale genot te zorgen.

In tegenstelling tot normale glijmiddel droogt anale glijmiddel niet zo snel uit. Ook verdoven ze vaak de anus een klein beetje om het ontspannen makkelijk te maken.

Blijf oefenen

Het is heel normaal als het de eerste keer niet lukt! Wat ik zou zelfs niet eens starten met een eerste keer direct een piemel erin.

Het beste is om eerst te oefenen, gebruik eerst een vinger of ga voor een anaalspeeltje zoals een buttplug of anaal dildo.

Je zal zien door eerst te oefenen met iets minder grote speeltje dan zijn jonge heer dat je later ook minder gespannen bent.

Ga je wel direct voor zijn jonge heer en lukt het de eerste keer niet? Geen zorgen en kijk of het een ander keer wel gaat.

Vol gevoel is normaal

Al het uiteinelijkt lukt om iets in je anus te krijgen dan is dit gevoel ontzettend wennen. Waarschijnlijk denk je haal het eruit!

Dit gevoel is helemaal normaal en is even wennen! Normaal ben je gewend dat als je zo gevuld bent dat je moet poepen, maar dat is dus nu niet het geval. Je bent namelijk gevuld met iets wat je zelf wilt.

Wen dus aan het gevoel en doe rustig aan. Neem de tijd met anale seks en denk niet dat het direct gaat zoals het bij normale seks gaat.

Het zal echt even duren voor je durft om standjes te doen.

Hou zelf controle

Dit is een belangrijke afspraak, geef de controle aan degene die anaal genomen word. Die weet tenslotte wat die voelt en is dus de baas. Stop is dus stop!

Dit is sowieso belangrijk bij seks, maar helemaal bij de eerste keer anaal. Je moet elkaar namelijk 100% kunnen vertrouwen.

Kies een lekker standje.

Lukt het om naar binnen te gaan dan kan je gaan variëren in standjes. De meeste zullen beginnen met doggystyle. En daar zit ook direct het gevaar, want met dit standje kan je direct heel diep.

Een beter standje om mee te beginnen is als de vrouw bovenop gaat. Zo heeft zij 100% controle en bepaald ze wat hoe diep die kan gaan. De Lap Dance is daar een prima keuze voor.

Met de Lap Dance zit je met je gezichten elkaar en neemt de vrouw plaats op de schoot van de man (die zit). Nu kan zij haar anus spreiden en hij zijn penis vasthouden om hem erin te laten glijden. Zij kan omhoog en omlaag gaan om te bepalen hoe diep het gaat.

Een standje als je wat langer anale seks hebt is lepeltje lepeltje. Dit lijkt een onschuldig standje, maar de achterste heeft alle macht en kan dus diep stoten. Kan lekker zijn, maar voor anale stimulatie niet altijd nodig.

Zorg voor extra stimulatie

De stimulatie van de anus is heel erg fijn, maar je hebt meerder zonnes.

Zorg dat je bijvoorbeeld je tepels streelt onder de anale seks. Maar het echte voordeel van anale seks is dat er meer ruimte is om de clitoris te stimuleren!

Je zal zien door je clitoris te stimuleren dat je ongelofelijk opgewonden zal raken en dat de extra stimulatie van de anus je iets laat ervaren wat je nog nooit hebt ervaren.

Sommige zeggen dat anale seks ze op een bepaalde manier hebt laten klaarkomen die vaginaal nooit gelukt zou zijn.

Ook leuk voor extra stimulatie is bijvoorbeeld een flogger. Hiermee kan je een tik op de billen geven, maar dan moet je daar wel van houden

Gebruik je vingers enkel bij één gaatje

De anus bevat bacteriën en deze kunnen voor een blaasontsteking of schimmelinfectie zorgen.

Van de vagina naar de anus is geen enkel probleem, maar andersom moet je dus opletten.

Wil je bijvoorbeeld van anale seks naar vaginale seks dan zal je eerste de penis moet wassen voor je dit kan doen. Het liefst doe je dit met een PH-neutrale zeep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *