Hoe kan je Langer een Stijve Behouden? 7 Praktische Tips

Hoe kan je Langer een Stijve Behouden? 7 Praktische Tips

Wil jij Langer een stijve behouden dan hoef je hier niet direct voor naar de dokter. Natuurlijk kan je dit met je eigen huisarts bespreken, maar er zijn ook dingen je zelf kan proberen. Hieronder verklappen wij 7 tips om langer een stijve te behouden om de bedpret te verhogen.

Stress is een boosdoener voor een stijve

Stress is sowieso niet gezond, maar ook als het aankomt op een goede stijve krijgen niet. Heb jij problemen met een stijve behouden dan kan dit komen door stress of angst. Het zelfde geld voor mannen die te vroeg klaarkomen.

Stress en angst kunnen uiteindelijk ervoor zorgen dat je verkeerde focus hebt. Je bent zo gefocust op een stijve krijgen dat het uiteindelijk ervoor kan zorgen dat dit demotiverend werkt. Je ziet bijvoorbeeld dat het volume afneemt en raakt direct in paniek.

In deze gevallen is het ongelofelijk belangrijk om je te blijven ontspannen. Het is helemaal niet erg dat de erectie wegtrekt. Verleg je focus en je zult zien dat deze vanzelf weer terug kan komen.

Voeding kan helpen bij langer een stijve behouden

Bepaalde voedingstoffen kunnen helpen bij het beter behouden van een stijve. Zo helpt rode wijn bij het verbeteren van de productie van stikstofmonoxide, wat helpt bij het wijder openstaan van je bloedvaten. Laat dat nou ontzettend helpen daarbeneden.

Heb je even een opkikker nodig dan kan koffie een goed idee zijn. Cafeïne kan namelijk helpen bij de doorstroming van het bloed en dus ook bij het behouden van je stijve.

Daarnaast kan je best wat vaker koken met ui en knoflook. Beide zitten vol allicine wat helpt om je bloed te verdunnen. Bloedstolling en verstoppingen krijgen daardoor minder kans.

Weg met overgewicht

Overgewicht kan uiteindelijk leiden tot diabetes type 2 wat tot zenuwbeschadigingen kan lijden. Er zijn zelfs cijfers bekend dat bij een BMI van 25 en hoger de erectiestoornis met 30% toeneemt. Zeker buikvet kan ervoor zorgen dat er uiteindelijk een afnemen is van het testosteron. Vetcellen maken namelijk meer vrouwelijke hormonen (oestrogenen) aan.

Kortom zorg ervoor dat je het BMI naar beneden brengt, voldoende sport en gezond gaat leven. Een te hoog vetpercentage heeft ongelofelijk veel effect op je lichamelijk prestaties.

Train je penis

Veel mannen weten niet dat ze de penis kunnen trainen. Hierbij gaat het om het specifiek trainen van de PC spier, ook wel de bekkenbodemspieren. De is ook wel de spier die je aanspant als je gaat plassen. En deze kan je dus ook trainen voor een lange erectie of om te vroeg klaarkomen uit te stellen.

De “Kegeloefening” is de perfecte oefening om je bekkenbodemspier te trainen. Dit kan je gemakkelijk doen door de spier aan te spannen. Weet je niet hoe je dat moet doen dan kan je onder het plassen proberen direct te stoppen. Je spant op dat moment een spier aan en dat is bekkenbodemspier.

Als je weet hoe je deze spier kan aanspannen dan kan je deze ook trainen. Span hem bijvoorbeeld 30 seconden aan en laat hem dan 10 seconden rusten en herhaal dit een aantal keer. Is dit te lang dan kan je beginnen met 10 seconden en langzaam opbouwen.

Gebruik een cockring

Kan je wel makkelijk een stijve krijgen dan kan je ook een cockring gebruiken om deze te behouden. Dit zal niet voor iedereen werken, maar veel mannen kunnen baat hebben bij een cockring.

Een cockring is een ring die je om de penis en/of ballen kan doen. Deze ring zit strak waardoor het bloed in de penis blijft en niet te snel terugstroomt. Hierdoor kan je langer een erectie behouden, maar kan deze ook voller zijn als je gewend bent.

Let wel op dat je een goede maat cockring neemt en je deze nooit langer dan 15 a 20 minuten draagt.

Maak het spannender

Het klinkt gek, want je wilt natuurlijk een stijve zodra je (zelf)seks wilt hebben. Maar vaak kan het helpen om het wat spannender te maken. Nu hoef je niet direct te denken aan allerlei BDSM achtige dingen, maar even iets anders dan er normaal is.

Heb je bijvoorbeeld een partner dan kan je denken aan de volgende dingen.

  • Gebruik dirtytalk om elkaar wat geiler te maken. Je zult zien dat haar stem en wat ze met je wilt doen ontzettend kan helpen
  • Gebruik je eigen fantasie om alles net wat leuker te maken. Ben je vertrouwt met je partner dan kan je misschien deze fantasie wel met elkaar delen.
  • Weet je dat je van iets heel erg opgewonden raakt dan kan je vragen of je partner dit wilt doen. Vind je bijvoorbeeld pijpen lekker dan kan je vragen of ze dit wilt doen.

Na klaarkomen gaat erectie vaak weg

Na het klaarkomen gaat een erectie vaak vanzelf weg. Dit is helemaal niet vreemd en bij vrijwel alle mannen zal de erectie na ejaculatie afnemen.

Het beste wat je kan doen is het even de tijd geven. Zorg dat je ondertussen bezig gaat met je partner. Je zult zien dat na 10 minuten alles er weer heel anders voorstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *