Dubbele penetratie: 10 tips voor dubbel zoveel genot

Dubbele penetratie: 10 tips voor dubbel zoveel genot

Bij dubbele penetratie wordt vaak gedacht aan twee mannen die het met één vrouw doen. Dit kan natuurlijk, maar hoeft helemaal niet het geval te zijn. Je kan ook van dubbele penetratie genieten als je alleen bent of in een vaste relatie. Er zijn namelijk genoeg manier om te genieten van dubbele penetratie

Wat is Dubbele penetratie?

Dubbele penetratie is wanneer iemand dubbel gepenetreerd wordt. Dit hoeft niet perse de vagina en de anus te zijn. Je kan namelijk ook dubbel gepenetreerd worden in je vagina of anus.

Ook hoeven hier niet perse twee mannen voor aanwezig te zijn. Zo kan je bijvoorbeeld er ook voor kiezen om een seksspeeltje hiervoor te gebruiken. Zo zijn er zelfs dubbele dildo’s, die speciaal ontwikkeld zijn voor dubbele penetratie. Deze hebben namelijk twee uiteindes om te gebruiken!

Waar moet je rekening mee houden bij dubbele penetratie?

Lijkt het jou of jullie spannend om aan dubbele penetratie te doen dan is het verstandig om met een aantal dingen rekening te houden.

Ten eerste is het belangrijk dat als je anale pentratie wilt dat je hier eerst ervaring mee hebt. Het is namelijk een totaal ander gevoel als vaginale penetratie. Hiervoor moet je eerst wat vertrouwen opbouwen voordat je direct over kan gaan tot anale penetratie.

Wil je dubbele vaginale penetratie dan is het ook verstandig om dit rustig op te bouwen. De vagina kan een hoop hebben, maar hier geldt ook dat je eerst zelf moet ontdekken hoever je wilt gaan. Dubbel gepenetreerd worden is niet niets en vraagt wat ervaring. Ga je bijvoorbeeld voor twee mannen dan is het misschien verstandig om eerst zelf te oefenen met een dildo en een piemel of twee dildo’s.

Ten derder is het belangrijk om niet af te wisselen. Hier bedoelen we niet het standje mee, maar vooral van de anus naar de vagina. De anus zit namelijk vol met bacteriën en daarom mag je niet terug naar de vagina. Wil je dat wel zorg dan dat je alles goed reinigt voor je verder gaat.

Als laatste is het belangrijk om aan te geven wanneer het je teveel wordt. Stop is stop en dat moet je duidelijk maken. Super leuk en spannend, maar pijn is meestal niet fijn en soms moet je even een stapje terug doen om weer een stap voorwaarts te maken. Neem daarom de tijd en geef het aan als het niet gaat.

Dubbele penetratie in een relatie

Steeds meer koppels hebben interesse in anale sex en in sommige gevallen kan dat leiden naar iets meer zoals dubbele penetratie. Hierbij hoef je niet direct te denken aan een trio, maar dat mag natuurlijk wel.

Dubbele penetratie in een trio-vorm

Wil je wel overgaan tot een trio dan is het belangrijk om daar een juiste persoon voor te vinden. Zorg dat jullie ten eerste allebei 100% zeker weten dat je het wilt. Soms zijn fantasiën namelijk leuker als de werkelijkheid. Weet je het allebei zeker dan kunnen jullie kijken of je een derde persoon kan vinden.

Lukt het om een derde persoon te vinden dan is dat natuurlijk super leuk! Dit kan zowel een man als een vrouw zijn overigens.. Ja een vrouw kan bijvoorbeeld een voorbind dildo dragen om als derde te functioneren. Kies je wel voor twee mannen en een vrouw dan is het belangrijk om te weten dat de kans groot is dat de mannen elkaar ballen en piemels ook tegen elkaar komen. Sommige mannen vinden dat idee niet prettig, maar dubbele penetratie is eigenlijk niet mogelijk zonder elkaar aan te raken.

Wel is het belangrijk dat je eerst samen wat ervaring op gaat doen. Lees hieronder hoe je dit kan doen

Dubbele penetratie met zijn tweeën

Wil je gaan beginnen met dubbele penetratie met zijn tweeën dan is dat volkomen normaal. Belangrijk is om te beslissen hoe jullie dit willen doen. Wilt zij in de vagina en anus of wilt ze het bij één van de twee houden?

In alle gevallen is het belangrijk om eerst te oefenen. Ga dus niet direct voor dubbele penetratie, maar wilt ze zowel in de anus als vagina dan doe je dit eerste allebei ontdekken. Gewone sex hebben jullie waarschijnlijk al genoeg gedaan, maar anale sex moet je zeker van te voren doen.

Als laatste is het belangrijk om te kiezen wat je wilt gebruiken. Zo zijn er verschillende speeltjes te gebruiken:

  • Dubbele dildo: Dit is een dildo met twee uiteindes. Het leuke hieraan is dat je dus niet perse hoeft te penetreren, maar kan je de dildo optimaal gebruiken. Zo kan je het alleen gebruiken terwijl je partner toekijkt of kan hij hem gebruiken bij jou
  • Realistische dildo: Dit is leuk als je later een trio overweegt en het zo echt mogelijk wilt laten lijken. Een realistisch dildo is namelijk net een echte piemel en kan zelf met balzak zijn. Het gevoel zal bijna echt zijn!
  • Anaal dildo: Wil je anaal gepenetreerd worden dan kan een anaal dildo ideaal zijn. Vaak zijn ze wat smaller in de top waardoor ze wat makkelijker in te brengen zijn.
  • Glazen dildo: Dit is wel een goude tip als je het ons vraagt. Je denkt waarschijnlijk glas? Ja ideaal, want het is glad en steriel. Deze kan je dus makkelijk voor je anus als vagina gebruiken als je hem maar goed schoonmaakt achteraf!

Tips voor dubbele penetratie

Heb je nog niet voldoende tips uit de bovenstaande tekst dan hebben we hier enkele tips samengevat en natuurlijk een aantal nieuwe. Als nu dubbele penetratie geen succes wordt dan weten wij het ook niet meer

  • Gebruik glijmiddel: Voor welke variant je ook kiest, zorg dat je voldoende glijmiddel gebruikt! Zeker anaal vraagt veel glijmiddel, maar ook dubbele vaginale penetratie schreeuwt op glijmiddel. Het maakt het allemaal een stuk fijner!
  • Maak goede afspraken: Het klinkt zo cliché, maar het is echt nodig. Dubbele penetratie is echt niet voor iedereen. Zowel vaginaal als anaal zal meer gestimuleerd worden als gebruikelijk en dat gaat wennen zijn. Zorg daarom dat je goed afspreekt wanneer er gestopt word en wat wel en niet mag.
  • Ga eerst experimenteren: Wil je anaal en vaginaal gepenetreerd worden, probeer dan eerst eens anaal wat dingen te testen. Zonder anale ervaring kan dubbele penetratie echt tegenvallen. Wil je dubbele penetratie in je vagina dan kan verstandig zijn om eerst een een grote dildo te proberen. Misschien raak je enkel opgewonden van een groter formaat.
  • Soms is een fantasie voldoende: Dubbele penetratie is best extreem en daar is niets mis mee. Maar denk goed na als je dit laat doen door twee mannen. Soms is een fantasie leuker als de werkelijkheid en daarom moet je het 100% zeker weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *