Sex onder de douche is met deze tips wel een succes

Sex onder de douche is met deze tips wel een succes

Sex onder de douche klinkt fantastisch, maar in de praktijk valt het vaak tegen. Maar sex onder de douche kan ontzettend lekker zijn! Ja die waterstraal in je oog, een gladde vloer en de warmte kunnen soms vervelend zijn, maar dit alles kan ook in je voordeel werken. Wie houd nou niet van een potje steamy sex?

Goede voorbereiding voor sex onder de douche

De beste sex onder de douche is de spontane sex. Lekker samen douche wat vervolgens uitloopt op een wilde sekspartij. En nee dan heb je geen zin om allerlei dingen nog te regelen om te kunnen beginnen. Daarom zijn deze tips er om dan toe te passen of om alvast in je badkamer neer te leggen

  • Stop met uitglijden: Onder de douche is het glad en voor je het weet lig je languit. Leg daarom een handdoek op de grond van de douche. Deze moet inderdaad nat worden, maar je zal zien dat deze daarna voor grip zorgt.
  • Glij over elkaar: Dit klinkt alleen al ontzettend opwindend toch? Smeer elkaar met een neutrale zeep in en laat jullie lichamen over elkaar heen glijden. Even met borsten of billen tegen hem aan doet wonderen! Pas wel op dat er geen zeep in de vagina terecht komt en dat je hierna goed afspoelt.
  • Zorg voor glijmiddel: Je zal zeggen dat water alles nat houd, maar als het om de vagina gaat niet. Het maakt het stroef en sex kan minder prettig zijn. Gebruik daarom siliconen glijmiddel en leg deze gewoon in jullie kastje of doe het in een flesje waar je makkelijk bij kan.
  • Gebruik voorwerpen: De badkamer ligt vol met allerlei voorwerpen die je vast wel kan gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een ruggenschrobber? Geef je partner eens een tik op de billen ermee en kijk of diegene het fijn vind.
  • Verstop een waterdicht speeltje: Tegenwoordig zijn er ontzettend veel waterdichte seksspeeltjes en dat is echt ideaal voor onder de douche! Het zorgt voor afwisseling, maar ook heel veel gemak. Je hoeft namelijk geen vervelende houding aan te nemen om je partner te verwennen. Leuk voor de afwisseling en het hoogtepunt.
  • Een krukje: Het klinkt gek, maar zet echt een kunststof kruk in de douche neer. Super handig om iets op te leggen, maar ook als jullie seks willen hebben onder de douche.

Best seksstandjes voor onder de douche

Onder de douche ben je wat beperkter als in de slaapkamer. Natuurlijk helemaal niet erg want er zitten weer andere voordelen aan de douche.

Het makkelijkste standje is natuurlijk de staande versie van doggystyle. Voor veel koppels één van de favorieten standjes en helemaal onder de douche. Zij kan met haar billen naar achter, maar is het groot genoeg geschapen dan kan ze ook rechtop blijven. Hij kan hem een beetje door zijn benen en haar penetreren terwijl zij tegen de douchewand of muur aangedrukt staat. wedden dat zij het heerlijk vind om even flink gedomineerd te worden?

Pak de kruk en laat de man hier plaats op nemen. Zij kan nu bovenop hem zitten. Aan jullie of zij dit met haar gezicht naar je toe of van je af doet. Gaat ze met haar gezicht van je af dan heb je perfect uitzicht op haar billen en kan ze waarschijnlijk op haar voeten leunen om tempo te maken. Gaat ze met haar gezicht naar jou toe dan kunnen jullie intens sex hebben terwijl zij op je schoot heen en weer beweegt.

Een ander seksstandje onder de douche die vrouwen vast geweldig vinden is waarbij de man hier optilt en tegen de muur zet. Het is vrij belastend voor de man, maar doordat zij tegen de muur aan zit kan het wat fijner zijn. Zij pakt zijn hals vast en trekt zichzelf een beetje naar hem toe. Je zal zien dat de stoten hier vrij diep gaan. Voor veel koppels is dit niet realistisch, maar het idee al doet de spanning goed.

Heb je een flexibele vriendin? Trek dan een been tegen je aan met jullie gezicht naar elkaar toe. zij staat nu op één been en jij kan haar nu prima penetreren. Absoluut een standje voor gevorderde die een beetje lenig zijn, maar is absoluut heerlijk

Het laatste standje kan je heerlijk liggend doen. Veel koppels zullen onder de douche de voorkeur geven dat hij onderop ligt, maar zij kan dat natuurlijk ook. Je moet hiervoor wel wat ruimte hebben, maar dan kan je wel echt los gaan. het fijne is dat je die handdoek hebt liggen wat extra comfort geeft

Maak gebruik van de douchekop

Veel vrouwen zweren bij de douchekop! Logisch, want de stralen zorgen voor een prima stimulatie waar veel seksspeeltjes nog wat van kunnen leren. Je bent dus gek als je dit niet gebruikt als je toch bezig bent onder de douche.

Als jullie echt in elkaar opgaan dan kan het feest beginnen. Haal de douchekop los en zet deze bij haar op haar clitoris. Let wel op dat je de temperatuur niet te hoog hebt staan, want dat is niet zo een prettig gevoel. Laat de stralen het werk doen en je zal zien dat ze in korte tijd naar een hoogtepunt gaat.

Wilt ze nog niet dat het over is? Geef hem dan een heerlijke pijpbeurt. Nu de douchekop los is, heb je geen last van al dat water in je ogen en kan hij ondertussen warm water van achter op je spuiten zodat je warm blijft. Het voordeel is er nu ook geen gekke geuren aan zijn piemel zitten. Ga er echt voor, want hij zal genieten van het uitzicht!

Vergeet de anus niet

Het grootste voordeel van de douche is dat alles schoon is! De anus dus ook en dat betekend dat jullie je niet druk hoeven te maken.

Hebben jullie dat nog nooit gedaan dan is onder de douche of na het douche een goed idee. Wel belangrijk is om hier voldoende glijmiddel voor te gebruiken. Ook als je enkel de anus gaat stimuleren met de vinger is dat erg prettig.

Ben je helemaal in een gijle bui dan kan het ook lekker zijn om de anus te likken. Zowel bij haar als bij hem kan dat erg prettig ervaren worden. Er zitten rond de anus namelijk allemaal zenuwuiteinde en deze stimuleren kan ongelofelijk lekker zijn.

Natuurlijk moeten jullie hier wel voor openstaan. Wil je nog meer over anale sex weten lees dan gauw de blog beginnen met anale sex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *