Vriend heeft een grote penis: 8 tips om meer te genieten

Vriend heeft een grote penis: 8 tips om meer te genieten

Een vriend met een grote penis is voor de één heel erg fijn terwijl de ander er maar moeilijk van kan genieten. Het kan pijnlijk aanvoelen en seks kan zelfs een beetje tegen gaan staan. Zonde, want seks hoort voor beide lekker te zijn.

Heb jij een vriendje met een te grote penis dan kunnen deze tips je helpen om er toch van te genieten.

Kan een penis te groot zijn voor je vagina?

Laten we maar direct met de deur in huis vallen. Een penis kan niet te groot zijn voor je vagina. De vagina is een magisch lichaamsdeel die bij voldoende opwinding kan rekken. Zeker jongere vrouwen kunnen vrij veel hebben als het gaat om de grote van de penis. Oudere vrouwen kunnen hier op latere leeftijd wat meer moeite mee krijgen.

Hier wel direct een kanttekening bij, het gaat hier om wat je lichaam aankan. Niet om wat jij prettig vindt! Maar met voldoende opwinding en met een beetje hulp kan ook jij waarschijnlijk genieten van een grote penis.

Zorg voor voldoend opwinding

De eerste stap is om voldoende opgewonden te zijn. Dit geldt overigens voor iedere vrouw, want penetratie is pas fijn als je echt opgewonden bent. Maar zeker bij een grote penis is voldoende opwinding een must. Wanneer je niet voldoende nat bent dan gaat het allemaal een stuk minder makkelijk en kan het zelfs pijn gaan doen. En dat wilt niemand natuurlijk!

Zorg dus voor een spetterend voorspel. Zoen met elkaar en ga langzaam naar het moment dat je niet meer van elkaar kan blijven. De penetratie is het toetje.

Extra glijmiddel

Merk je dat je zelfs bij volledig opwinding niet voldoende nat bent dan is er geen man overboord. Veel vrouwen vinden de seks fijner met extra glijmiddel. Maar zeker als je een vriend met een groter penis hebt dan is extra glijmiddel eigenlijk een must.

Wees niet zuinig met glijmiddel, want het maakt het allemaal echt een stuk fijner en lekkerder. Hij vindt dat waarschijnlijk ook!

Weg met die spanning

Je weet nu dat je vagina meerekt en dat je voldoende opgewonden moet zijn. Nu is ontspanning the key! Heb je namelijk teveel spanning dan zullen de spieren in je lichaam zich aanspannen en daar word het niet makkelijker van.

Belangrijk is dus in het moment te zijn en niet teveel na te denken. Ja hij heeft een grote penis, maar ook daar kan jij van genieten. Zorg dat je lekker ontspannen bent en dat je niet bezig bent met zijn formaat.

Beetje bij beetje

Ben je op het moment daar dat jullie gaan penetreren dan is het verstandig om in het begin het beetje bij beetje te doen. Laat hem niet in 1x naar binnen gaan, dat is gewoonweg teveel.

Doe bijvoorbeeld eerste zijn eikel erin en als dit makkelijk gaat dan kan hij weer een paar cm verder. Belangrijk hierbij is dat jij aangeeft als het niet gaat. Stop dan even en laat je lichaam weer tot rust komen. Ga even lekker zoenen of wat anders en pak het een paar tellen later weer op.

Niet de volledige lengte

Sommige mannen zijn zo groot geschapen dat ze tegen je baarmoedermond kunnen aankomen. Dit is voor veel vrouwen een pijnlijk gevoel. Merk je dat hij op een gegeven moment tegen je baarmoedermond komt, geef dat dan aan.

Hij weet op dat moment hoever hij zijn penis erin kan steken en vanaf wanneer jij het niet meer fijn vindt. Nee hij kan dan niet tot zijn ballen erin, maar uiteindelijk zal je zien dat jij veel meer geniet van de seks

Als je echt opgewonden bent dan vind je het misschien minder pijnlijk dat hij wat dieper komt. Geef dan aan dat hij wel wat verder mag gaan. Blij dus goed communiceren.

Probeer andere standjes

Bij doggystyle zit je al gauw te diep, maar er zijn ook seksstandjes waar hij minder diep gaat of waar jij meer controle hebt.

  • Cowgirl: Bij cowgirl ga jij bovenop en kan jij dus bepalen hoe diep die gaat. Ook kan je met die standje zelf kiezen hoe snel het gaat. Dit kan erg fijn zijn als je van controle houd en bijvoorbeeld om gang moet komen
  • Missionaris: Bij dit standje ligt hij bovenop, maar zijn jullie ontzettend intiem. Zo kan je elkaar zoenen en strelen op lekker opgewonden te blijven. Ook kan je met dit standje makkelijk communiceren wat jij wel en niet fijn vindt.
  • Lotus: Bij de later gaat hij in kleermakerszit zitten en neem jij plaats bovenop hem. Het fijne hierbij is dat hij niet heel erg diep gaat, omdat zijn benen wat hoger zitten als zijn penis.
  • Lepeltje lepeltje: Zeker als hij vooral een lange penis heeft, kan dit standje prettig zijn. Hij kan niet zijn volledige penis naar binnen brengen als je recht tegen elkaar aanliggen. Ook ligt het tempo bij de standje een stuk lager.

Oefen zelf

Lukt het maar niet om te genieten van zijn grote dan kan je proberen om zelf je lichaam te ontdekken. Masturuberen helpt het om je lichaam te ontdekken. Gebruik eerst je vingers om je lichaam te ontdekken om erachter te komen wat je lekker vindt.

Na verloop van tijd kan je speeltjes gebruiken. Je kan natuurlijk opzoek gaan naar een speeltje die je extra opwinding geeft. Veel vrouwen vinden bijvoorbeeld een luchtdruk vibrator lekker.

Maar je kan ook eens een realistisch dildo bestellen om te kijken of je hiermee kan oefenen. Je kan bijvoorbeeld een wat kleinere nemen dan de penis van je vriend om eerste hieraan te wennen. Je vagina hoeft niet aan deze grote te wennen, maar je zelfvertrouwen zal wel toenemen. Zelf leer je ook beter ontdekken wat je wel en niet lekker vindt.

Praat

Seks is praten! Het klinkt wat gek, maar je weet niet direct van elkaar wat je lekker vindt. Zelfs koppels die al jaren samen, weten niet alles van elkaar. Vaak komt dit door te weinig communicatie, maar ook door seksuele ontwikkeling. Je kan namelijk steeds achter nieuwe dingen komen en andere dingen lekker gaan vinden.

Zeker als jij last hebt van zijn grote penis dan is communicatie het toverwoord. Vertel het hem en ga opzoek naar een oplossing met elkaar. Je zal hiervoor vertrouwen moeten winnen in je lichaam en hij zal je daarbij moeten helpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *