De ultieme penis massage: 10x de beste tips

De ultieme penis massage: 10x de beste tips

De ultieme penis massage zal absoluut op je todo list moeten staan! Bij het juist uitvoeren van deze tips weten wij zeker dat hij niet meer anders wilt. Ontzettend leuk om te doen, maar eerlijk is eerlijk nog veel leuker om te krijgen. Zeker weten dat jij de massage niet eens kan afmaken voor hij het ultieme hoogtepunt zal krijgen.

Neem de leiding

Wanneer je een ultieme penis massage wilt geven dan is het allerbelangrijkste om de touwtjes in handen te hebben. Zorg ervoor dat jij de gehele tijd bepaald wat er gebeurt. Niets is zo opwindend voor hem als het idee dat er iemand met hem bezig is die weet waar die mee bezig is.

Zorg voor de juist setting

Niet bij iedere vrijpartij ga je de slaapkamer verbouwen, maar bij een penis massage is dit wel zo leuk. Je geeft tenslotte niet iedere avond een massage. Zet wat kaarsjes neer, plaats wat kussens op het bed en zorg voor een lekker muziekje. Het belangrijkste is dat zowel jullie allebei optimaal kunnen ontspannen. Zo kan hij heerlijk ontspannen waardoor jij overal gemakkelijk bij kan. Want niet alleen zijn penis, maar ook ballen doen ertoe.

De fijnste houding is als jij als een kleermaker gaat zitten. Vervolgen gaat hij met zijn benen over jou benen heen. Zo kan je makkelijk bij de belangrijkste plekken.

Zet een timer

Het klinkt gek, maar een timer is echt een goede tip! Heel veel mannen zijn namelijk gewend om snel klaar te komen als zij zich aftrekken. Natuurlijk is een massage anders en daarom nemen we er ook de tijd voor. Hierbij is 30 minuten echt het minimum. Hierbij duik je natuurlijk niet direct op zijn penis, maar gaat het echt om de hele beleving.

Bouw langzaam op

Een penis massage is natuurlijk gericht op de penis, maar de avond is lang en we nemen daarom de tijd. Begin met een heerlijke massage van zijn nek, schouders, rug en borst. Natuurlijk zak je naar verloop van tijd steeds water verder af om uiteindelijk je te richten op the place to be. Hier masseer je eerst even zijn bovenbenen en lies om vervolgens pas richting het echte werk te gaan.

Deze lichaamsdelen kan je rustig masseren met een goede massageolie. Maar let op als je naar zijn lichaamsdeel gaat dan zal je gebruik moeten maken van een glijmiddel.

Zorg voor zowel massageolie als glijmiddel voor de ultieme penis massage

Glijmiddel please!

Een penis massage zonder glijmiddel is en no go! Zonder glijmiddel gaat het namelijk irriteren en dat is niet zo prettig. Ook olie of bodylotion is geen aanrader aangezien dit ook voor irritatie kan zorgen. Gebruik het liefst een glijmiddel op basis van siliconen. Deze blijft langer smeerbaar waardoor je minder snel weer nieuwe hoeft te gebruiken. Ook een goede tip is om eerst wat glijmiddel te verwarmen door ermee in je handen te wrijven.

Een penis massage is GEEN langzame aftrekbeurt

Aftrekken is natuurlijk heerlijk, maar een penis massage is wel degelijk anders. Het is veel sensueler en rustiger als een handjob en heeft niet het direct doel om iemand klaar te laten komen. Sterker nog sommige mannen zullen niet eens vollid stijf worden. Dat is ook helemaal niet erg, want het draait hier om ontspanning. Overigens is de kans wel groot dat er opwinding plaatsvind, omdat je een gevoelig gebied stimuleert.

Vaak is een penis massage dan ook een heerlijke start van een romantische avond. Sommige mannen vinden het heerlijk om hierbij klaar te komen terwijl andere het echt als opwarmer zien. Laat hem vooral genieten.

Communiceer en reageer

Net als met seks is het heel belangrijk dat je bezig bent met elkaar. Zorg ervoor dat wanneer je bezig bent met elkaar blijft communiceren. Geef voor de start aan dat hij moet zeggen als hij iets niet fijn vindt. Daarnaast kan je zelf ook heel goed merken of hij het fijn vind of niet. Maakt hij bijvoorbeeld een kleine schok dan was het waarschijnlijk wat pijnlijk. Maar merk je dat hij zijn ogen of wat kreunt dan kan je ermee doorgaan. Zorg ervoor dat je echt goed op hem inspeelt als je met hem bezig bent.

Techniek van pennis massage

We gaan nu starten met de pennis massage. Het eerst wat je kan doe is om wat glijmiddel in je handen te doen en de penis langzaam in te smeren. Het meeste gevoel van de penis zit in de eikel en de 2cm eronder. Zeker het toompje is heerlijk gevoelig en een beetje te vergelijken met de clitoris van de vrouw

  • Gehaktballetje draaien: Je handpalmen plaats je op de eikel en maakt bewegingen zoals je gehaktballetjes draait. Natuurlijk met voldoende glijmiddel op de handpalmen
  • Dubbel handen: Smeer beide handen goed in, want je neemt plaats met beide handen om zijn penis. Laat ze lekker over de penis glijden en zorg voor meer druk door er iets in te knijpen.
  • De citroen: Trek met één hand de voorhuid terug en pak met de andere hand de eikel met je vingertoppen vast. Draai en knijp vervolgens met die hand over de eikel net alsof je een citroen uitperst.
  • De achterkant: Plaats één hand op de achterkan van de penis. De andere hand plaats je verticaal open op de andere kant van de penis en beweeg je van boven naar beneden.
  • De opener: Draai je hand ondersteboven zodat je duim en wijswinger beneden zijn. Plaats nu deze hand om de schacht van de penis en trek hem omhoog met een draaiende beweging. Hierbij laat je de gehele hand over de eikel gaan waarna je weer opnieuw begint.
  • Kommetje: Maag je van je handen een kommetje waarbij de opening aan de onderkant zit. Zorg dat je ruim glijmiddel in je handen hebt en plaats nu het kommetje over de eikel. Beweeg nu op en neer waarbij je als het goed is het geluid hoort van de glijmiddel.

Speel met zijn orgamse

Klaarkomen bij een penis massage is heel normaal. Nogmaals het is niet de intentie van de massage. Dit is tenslotte het ontspannen en genot wat hierbij komt kijken. Maar veel mannen vinden het wel fijn om klaar te komen en zullen ook klaarkomen als je de juiste massage technieken toepast. Toch is het wel fijn om het klaarkomen zolang mogelijk uit te stellen.

Wanneer de man bijna klaarkomt dan merk je dit vanzelf door de ademhaling of spieren die zich aanspannen. Zorg dan dat je minder stimulatie geeft en geef hem de tijd om bij te komen. Wanneer de temperatuur wat gedaald is kan je weer verder gaan. Het leuke hieraan is dat het uiteindelijke klaarkomen een nog groter feest zal zijn.

Een goede tip voor hem om zijn orgasme meer onder controle te krijgen is door zwaarder te ademenen en te kreunen. Hierdoor ontsnapt er spanning en is het klaarkomen uitstellen gemakkelijker.

Klaarkomen met een penis massage

Zeker wanneer je hem al een tijdje het klaarkomen laat uitstellen dan is er niets fijners om toch naar dit punt toe te werken. Veel mannen hebben namelijk na het uitstellen namelijk een veel extremere gevoel van klaarkomen. Hierbij zal er door hun hele lichaam een gevoel van genot vloeien. Merk je dat hij wilt klaarkomen gooi dan alle remmen los en geef hem waar hij zo naar verlangt. En maak je niet zo druk om de rotzooi dat komt later wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *