Buitensex? 13 beste tips voor seks in de buitenlucht

Geplaatst op 1 juni 2021 | Inspiratie

Buitensex is één van de spannendste dingen om samen te doen. De spanning om betrapt te worden maakt het uiteraard ontzettend spannend, maar ook de buitendlucht en zonnestralen op jullie lijf maken het anders als normaal. Kortom buitensex is hartstikke geil!

Natuurlijk mag buitensex eigenlijk niet, maar een avontuurlijke koppel zal ongetwijfeld de buitenlucht opzoeken zodra de zonnestralen doorkomen. Om deze koppels nog meer plezier te laten beleven aan seks in de natuur heb ik hier de beste tips.

Waarom jullie buitensex willen

Met buitensex bedoelen we natuurlijk sex in de buitenlucht. Kortom sex in het openbaar waarbij andere jullie dus zouden kunnen betrappen. Er is namelijk geen gordijntje die je dicht kan doen of deur die je op slot kan draaien. Als jullie daar geen moeite mee hebben dan kan buitensex absoluut het overwegen waard zijn en hieronder vertel ik je waarom

 • Nieuwe omgeving: Een andere kamer kan al leiden tot meer spanning, maar seks in de buitenlucht is echt van een ander niveau. Je hebt namelijk niet dagelijks seks in de buitenlucht.
 • Spanning: De kans dat je betrapt kan worden zal jullie zintuigen op scherp zetten. Jullie gaan helemaal in het moment op, maar houden toch altijd een oogje in het zeil. Deze spanning zal jullie nog heter maken.
 • Hete zon: De hete zon zal je lichaam in vuur en vlam zetten of is het toch die geilheid wat daar voor zorgt? In ieder geval zijn dit de heetste sekservaringen.
 • Niet kunnen wachten: Buitenseks komt vaak, omdat jullie niet meer kunnen wachten op elkaar. Dit maak het ook zo ontzettend geil, want wie houd er nou niet van om seks te hebben waarbij de ander niet van je af kan blijven.
 • Pottenkijkers: Het idee dat andere met jullie meekijken is voor de één verschrikkelijk terwijl de ander niet anders zou willen als een stiekeme gluurder.

Deel eerst jullie buitensex fantasie

De eerst stap is om deze fantasie met elkaar te delen. Sommige mensen vinden het namelijk helemaal niets of fantaseren er wel over, maar hoeven het nooit echt te doen.

Het eerste wat jullie te doen staat is om hier samen over te praten en fantaseren. Merk je dat jullie er allebei voor open staan dan kan je bijvoorbeeld eens sex hebben terwijl jullie het elkaar opwinden met seks in het openbaar.

Vertel hem bijvoorbeeld eens hoe graag je hem zou willen pijpen in een bioscoop of het zou willen doen terwijl jullie uitkijken over de zee.

Of vertel haar eens hoe graag je haar zou willen verwennen op het strand terwijl jullie met een glas champagne genieten van zonsondergang.

Voor sommige koppels is de fantasie om buitensex te hebben al genoeg en hoeft het nooit de praktijk te worden

Makkelijk kleding

Als één ding een must is, dan is het makkelijk comfortabele kleding. Voor een vrouw is dit waarschijnlijk een jurkje of rokje, want hoe makkelijk is het dat het gewoon over je benen valt. Met een simpele beweging kan hij eronder en weer weg.

Wil je je het echt spannend maken dan kan je als vrouw er natuurlijk ook voor kiezen om niets of echt een sexy string eronder aan te doen. Hij weet niet wat hij zal meemaken als hij jij (perongeluk) zicht erop geeft.

Ook de man kan iets luchtigs aandoen. Doe een wat lossere broek of korte broek aan. Ook hij kan zijn geliefde natuurlijk verassen door eens geen boxershort aan te doen 😉

Spontaan of toch niet?

De meeste seks is allang niet meer spontaan en buitensex hoeft dit ook niet perse te zijn. Ik bedoel hier niet meer dat jij je agenda moet pakken en moet plannen, maar je kan wel wat plannen.

Ga bijvoorbeeld eens samen naar de duinen, het strand of het bos. Geniet van de zon en wat lekkers en na verloop van tijd mag je best even in zijn of haar oor fluisteren dat je ontzettend veel zin hebt. Wedden dat de ander niet weet wat hem of haar overkomt?

De spanning zal direct oplopen en als je ook nog in actie komt dan is er geen houden meer aan. Laat hem zien dat je bijvoorbeeld geen ondergoed aan hebt of begin eens met een sexy zoenpartij. Wedden dat jullie niet lang meer wachten..

Stop met het denken in wat als

Op een gegeven moment zijn jullie waarschijnlijk zo opgewonden dat het allemaal niet meer zoveel uitmaakt, maar in de periode daarvoor gaan er 100 gedachten door je heen.. Wat als er iemand langs komt lopen en wat als er nu iemand ons staat te filmen?

Deze gedachten leiden je af en zullen je niet helpen om er echt van te genieten. Tenzij je natuurlijk hoop dat er iemand meekijkt? Seks in de buitenlucht heeft risico’s en daarom is het ook zo spannend. Kan je dit niet accepteren dan is buitenseks waarschijnlijk niet iets voor jou.

Begin desnoods met plekke die wat minder risico hebben. Vakantie is bijvoorbeeld erg makkelijk aangezien je dan ver van huis bent. Ook de auto is een plek waar je nog wel wat beschutting hebt, maar toch buiten bent.

Buitensex tijdens de vakantie

Zoals eerder aangegeven, is buitensex tijdens de vakantie erg gemakkelijk. De zon schijnt over het algemeen veel en jullie zijn waarschijnlijk veel meer in de mood als normaal. Ook dat jullie de hele dag in jullie zwemkleding doorbrengen, zullen bijdragen aan de sekslust.

Plaag elkaar een beetje als jullie aan het zwembad of op het strand liggen. Smeer de ander eens wat langer in en plaag de andere door de erogene zones wat langer in te smeren. Laat vooral merken als jullie zin hebben door elkaar te zoenen, wat te zien te geven of elkaar op plekken stiekem aan te raken wat je normaal niet zo snel doet in het openbaar

Ook in de avonden als zij in de warme avonden een jurkje aan kan, zal meehelpen aan jullie avontuur. Neem eens plaats op zijn schoot na een drankje en laat hem merken dat je zin hebt. Een hand onder haar jurkje is dan zo gedaan en wie weet wat er nog allemaal zal volgen.

Willen jullie seks in de buitenlucht op vakantie begin dan eens op het balkon als hier geen zicht op is of ga naar een verborgen plekje in de natuur. Zo kunnen jullie het langzaam opbouwen.

Maak buitensex nog spannender

Buiensex is natuurlijk al hartstikke spannend, maar het kan natuurlijk altijd spannender.

Hebben jullie al wat ervaringen dan kunnen jullie ervoor kiezen om wat sexspeeltjes te gebruiken. Een absolute aanrader is om een vibrerend ei of slipje te gebruiken. Zij kan dit gebruiken terwijl hij dit met een afstandsbediening of app kan bedienen. Hij heeft de macht terwijl zij in het openbaar zo normaal mogelijk moet blijven doen terwijl zij een oase van genot krijgt.

Kan het jullie nog wat spannender dan kunnen jullie ook seksspeeltjes gebruiken terwijl de ander toekijkt. Laat haar bijvoorbeeld in de buitenlucht een vibrator gebruiken of hem een fleshlight terwijl zij geniet van het uitzicht.

De spannendste plekken voor buitensex

 • Auto: De auto is een mooie start. Parkeer op parkplaats als jullie het echt niet meer houden en klim bovenop hem. Wedden dat jullie allebei raar opkijken als de ramen beslaan terwijl jullie bezig zijn.
 • Tuin: De tuin klinkt misschien wat raar, want de buren kunnen jullie makkelijk zien. Maar er zijn vast wel settings te verzinnen dat jullie niemand kan zien? Laat de parasol bijvoorbeeld even open staan of gebruik een overkapping om plezier te hebben.
 • Duinen: Natuurlijk is het strand het helemaal, maar de duinen zijn wat rustiger en geven meer beschutting.
 • Bioscoop: Nee je gaat hier niet echt seks hebben, want dat zou waarschijnlijk teveel opvallen. Maar wat wel echt spannend is om wat handwerk te doen. Als zij het durft kan ze hem wellicht pijpen, maar dan moet ze niet teveel smak-geluiden maken.
 • Balkon: Het balkon is de ideale start voor buitensex. Zeker als het om een hoger gelegen balkon is of eentje waar geen of nauwelijks zicht op is. Zo hebben jullie toch wat privacy en kunne jullie gewoon je gang gaan.
 • Bos: Tegen een boom aan of op een open plek tussen de bomen in. Ontzettend spannen en helemaal, omdat je geen idee hebt of iemand ander meekijkt achter een boom of bosje

Regels voor buitensex

Nu zit je waarschijnlijk op het randje van je stoel en ben je niet meer te houden. Toch zijn er nog een aantal regels waaraan jullie je toch moeten houden.

Het is verboden dus zorg dat je niet betrapt wordt. Zo simpel als het klinkt is het ook, want het laatste waarop je zit te wachten is dat er politie naast je staat

Zorg dat jullie andere niet lastigvallen. 99 van de 100 mensen zullen het niet op prijs stellen om jullie bezig te zien en zeker als het een plek is waar kinderen zijn dan is het echt een NO-GO!

Let op camera’s! Tegenwoordig hangen er steeds meer camera’s op openbare plekke en het laatste wat je wilt, is dat jullie avontuurtje staat vastgelegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *