Vibrerend ei

vibrerend ei
Lees meer over Vibrerend ei

Populairste Vibrerend ei

Vibrerend ei

Een vibrerend ei is niets meer als een kleine vibrator in de vorm van een eitje. Vaak kan je deze inbrengen, maar het werkt ook prima als clitorisstimulator. De laatste jaren is het seksspeeltje ongelofelijk populair geworden onder koppels. De Vibrerend eitjes zijn namelijk een stuk stiller waardoor ze ongemerkt aangezet kunnen worden in het openbaar.

Wat is een Vibrerend ei?

Een vibrerend ei is eigenlijk niets minder als een minivibrator die vaak inwendig gebruikt kan worden. Om hem te bedienen zit er vaak een afstandsbediening bij of is er een app waarmee je de ritmes kan instellen. Hierdoor kan jijzelf of bijvoorbeeld je partner het eitje bedienen waardoor je hem zelfs onderweg kan gebruiken. Ja je hoort het goed! De vibrerend ei is een seksspeeltje die veel mensen in het openbaar gebruiken! Spannend en voor veel mensen een leuke toevoeging voor hun seksleven.

Waarom een vibrerend ei gebruiken?

Vaak zijn vibrerende eitjes erg populair bij koppels. Vrouwen kunnen een vibrerend ei dragen terwijl zij buiten de deur zijn. Zo zijn er koppels die het leuk vinden om hem bijvoorbeeld te dragen als ze over straat gaan of als ze bijvoorbeeld een hapje gaan eten. De afstandsbediening is dan vaak in handen van de partner waardoor de dragen geen controle heeft wanneer er stimulatie plaatsvindt. Vaak zorgt dit voor extra spanning wat dan weer goed is voor een spannender seksleven.

Ook zijn vibratie eitjes ook uitermate geschikt voor het stimuleren van de G-spot. Ja heel goed dat is het plekje vak achter de ingang van de vagina. Kies hiervoor een wat langwerpig eitje zodat je heel gericht stimulatie kan doen.

Waar op letten bij het kopen van een vibrerend ei?

Ben je geïnteresseerd in een vibrerend ei dan is het verstandig om met een aantal punten rekening te houden. Hieronder hebben we een aantal tips waar je op kan letten.