Leren hoe je moet squirten: Spuitend klaarkomen als vrouw

Leren hoe je moet squirten: Spuitend klaarkomen als vrouw

Squirten blijft toch een beetje mysterie. De ene vrouw heeft er geen problemen mee terwijl de ander het nog nooit heeft gedaan of is gelukt. Het is dan ook volkomen logisch om te weten of jij kan squirten en daarom hebben we hieronder alles over squirten geschreven.

Je kan dit natuurlijk allemaal zelf ontdekken, maar ook met je partner of een scharrel. Doe vooral wat je zelf prettig vind, want uiteindelijk ben jij degene die eraan moet overgeven.

Wat is squirten?

Squirten is het vrouwelijk ejaculeren of ook wel het vrouwelijk vocht dat vrijkomt als zij klaarkomt.

Om te beginnen is het belangrijk om te weten waar de g-spot zich bevindt. Niet iedere vrouw kan die vinden, waardoor ook niet iedere vrouw kan squirten. De g-spot speelt namelijk een belangrijke rol bij het squirten van een vrouw.

Als je deze g-spot namelijk stimuleert dan kan de vrouw squirten. In pornofilms zie je hele fonteinen die vrijkomen, maar in de werkelijkheid is het vaak een straaltje of slechts enkele druppels. Het kan dus veel vocht zijn, maar ook vrij weinig.

Hoe voelt squirten?

Squirten gebeurt dus als je de g-spot stimuleert waardoor je uiteindelijk bij je hoogpunt belant.

Veel vrouwen zullen squirten als eerst omscrijven als klaarkomen waarbij je het gevoel hebt dat je moet plassen. Dit klopt ook, omdat je de g-spot stimuleert en hier vlak achter de blaas ligt.

De meeste vrouwen ervaren in het begin dit gevoel van plassen, maar als zij opgewonden genoeg zijn dan gaat dit snel over in opwinding waarna snel een intens gevoel zal ontstaan.

Hoe intens dit gevoel is zal per vrouw verschillen net als de hoeveelheid vocht wat vrijkomt.

Hoe moet je squirten?

Ben je al nieuwsgierig? Super leuk, want er is helemaal niets geks aan squirten. Niet iedere vrouw kan het, maar als je het niet probeert dan kom je er ook niet achter.

Het belangrijkste is dat je niet teveel druk op het squirten legt. Zorg dat jij je goed voorbereid en geniet van het hele proces. Weet je nog je eerste orgasme? De kans is groot dat dit ook niet in één keer een succes was.

Bereid je voor op squirten

In tegenstelling tot een normaal orgasme, kan er bij squirten een hoop vocht vrijkomen. Het is dus belangrijk om dit van te voren te weten en je hierop voor te bereiden. Zeker als je dit op bed wilt doen dan kan het handig zijn om een handdoek of beter nog een waterdicht lakentje eronder te leggen.

Daarbij is het verstandig om altijd je blaas goed te legen voor je wilt squirten. Je gaat namelijk het gevoel krijgen dat je moet plassen als je de g-spot stimuleert en dan is het wel zo prettig als je weet dat je net je blaas hebt geleegd.

Ontspan en geniet

Heb je alles klaargelegd en ben je er zelf klaar voor? Je kan nu genieten!

Zie het ook echt zo en maak er geen wedstrijdje van. Lukt het dan is het mooi meegenomen, lukt het niet dan is dat helemaal niet erg. Er zijn genoeg vrouwen die het pas overkomt wanneer zij er niet meer mee bezig zijn.

Ben je alleen doe dan hetzelfde als je normaal doet. Start een leuk filmpje, doe je ogen dicht en fantaseer of lees een seksverhaal. Kom lekker in de stemming en stimuleer je zoals je normaal ook zou doen.

Ben je met je partner dan geldt natuurlijk hetzelfde. Doe wat jullie normaal leuk zouden vinden om in de stemming te komen. Het is niet anders als normaal en duik ook niet direct naar de g-spot van haar. Dit komt vanzelf!

Het belangrijkste is dat je geniet van het moment en nog helemaal niet bezig bent met wat komen gaat.

Zorg voor voldoende opwinding

Voel je langzaam wat opwinding ontstaan dan kan je het langzaam opbouwen. Streel je de erogene zones zoals de nek, buik, dijbenen strelen. Zorg natuurlijk dat je hier de tijd voor neemt en eigenlijk niet meer kan wachten om verder te gaan.

Nu kan je langzaam beginnen met je je clitoris te stimuleren, want het is wel zo fijn om eerst echt opgewonden te raken voor je naar binnen gaat. Als je merkt dat je niet meer kan wachten dan ga je met één of twee vingers naar binnen.

Stimuleer de g-spot

Op ongeveer 5 centimeter diepte richting de navel ligt de g-spot. Dit is het best te omschrijven als een sponsachtige structuur. Als je met je vinger(s) eroverheen gaat dan voelt het ribbelig.

Heb je het gevonden dan kan je hier met een “kom hier” beweging overheen gaan. Het kan zijn dat je het gevoel krijgt dat je moet plassen en dan ben je eigenlijk goed bezig.

De g-spt zwelt namelijk op waardoor er meer druk op je blaas komt te staan. Als je dit gevoel onder controle houdt en je erop vertrouwt dat je niet echt moet plassen dan zal je merken dat er een intens gevoel ontstaat.

Op een gegeven moment zal je hele lichaam samentrekken en krijg je het gevoel van klaarkomen. Ook hier ervaar je waarschijnlijk het gevoel van plassen, maar als je hieraan toegeeft dan komt er een bom van energie vrij.

Nu is het klaarkomen een feit en is het gelukt om voor het eerst te squirten. Sommige spuiten echt veel vocht terwijl andere een paar druppels loslaten. Beide gevallen is helemaal prima.

Is squirten eigenlijk plas?

Veel mensen denken dat als een vrouw squirt dit eigenlijk plas is. Laten we direct met de deur in huis vallen. Als een vrouw squirt dan komt er inderdaad plasvocht vrij, maar dit is wel anders als plas.

Zodra je de g-spot namelijk stimuleert dan gaan de klieren van Skene namelijk vocht aanmaken. Deze klieren bevinden zich rond de urinebuis en bij voldoende druk op deze klieren zal dit vocht uitmonden in de plasbuis.

Zodra de vrouw klaarkomt dan trekken de bekkenbodemspieren samen waardoor uiteindelijk deze vocht vrijkomt en eruit kan schieten. Dit fenomeen noem je dus squirten en bestaat dus voor een groot deel uit vocht uit de klieren van Skene, opwindingsvocht van de vagina en dus ook een heel klein beetje plasvocht.

Tips als je wilt squirten

  • Plas van te voren: Ga van te voren altijd plassen als je wilt squirten. Je wilt je namelijk niet druk maken over of je echt moet plassen of dat het komt door de stimulatie.
  • Ontspan: Ben je niet ontspannen en op je gemak dan gaat het niet lukken. De eerste keer squirten is vaak niet makkelijk en als het lukt dan alleen als je volledig ontspannen bent. Je gaat namelijk het gevoel van plassen ervaren en dat moet je durven accepteren.
  • Accepteer nattigheid: Je moet je 100% op je gemak voelen als er veel nattigheid ontstaat. Het kan namelijk maar zomaar gebeuren dat alles helemaal zeiknat is en dat is volkomen normaal. Overigens gebeurt dit niet altijd, want bij sommige vrouwen valt het best mee hoeveel vocht er vrijkomt.
  • Gebruik een speeltje: Heb je door waar de g-spot ligt dan kan je dit ook stimuleren met een speeltje. Een g-spot vibrator is erg lekker, maar ook een g-spot dildo kan voor een aangenamen verassingen zorgen.
  • Plaats wat onder de billen: heel veel vrouwen kunnen makkelijker hun benen uit elkaar doen als hun bekken omhoog gekanteld staan. Dit kan je doen door een opgerolde handdoek of kussen onder billen te doen. Dit maakt het makkelijk en aangenamer om de g-spot te stimuleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *